To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Administrer hjem og produkter ved hjælp af Nest-appen

Vigtigt! Hvis du logger ind i Nest-appen med en Google-konto, kan du bruge Home-appen til at administrere medlemmer af hjemmet, der deler adgang til dine Nest-produkter. Husk, at kun medlemmer af hjemmet, som også logger ind med en Google-konto, kan finde dine Nest-produkter i Nest-appen.

Med Nest-appen kan du føje flere Nest-produkter til dit hjem, oprette et nyt hjem og føje produkter til det. Du kan også flytte produkter til et nyt hjem eller mellem rum i et hjem.

Grundlæggende oplysninger om hjem og produkter

• Du kan have flere hjem i Nest-appen. Du kan f.eks. tilføje en feriebolig som dit andet hjem og din virksomhed som et tredje hjem.

• Det maksimale antal hjem, du kan have i Nest-appen, afhænger af, hvilken konto du bruger til at logge ind med.

• Hvis du logger ind med en Google-konto, kan du have op til 5 hjem på din konto.

• Hvis du logger ind med en Nest-konto, kan du have op til 3 hjem.

• Du kan være ejer af ét eller alle hjem i appen.

• Du kan blive inviteret til at få adgang til ét eller alle hjem i appen. Når du accepterer en invitation fra en bruger om at få adgang til vedkommendes Nest-hjem, føjes det pågældende hjem automatisk til appen.

• Tildel ikke Nest-produkter til det samme hjem i appen, hvis de er fysisk installeret i forskellige hjem, da det kan skabe problemer, når dine produkter forsøger at registrere, om nogen er hjemme eller ej.

• Hvis du har brug for adgang til mere end det samlede antal hjem, der er tilladt på en konto, kan du oprette en ny konto. Du kan oprette eller acceptere invitationer for hver af dine konti i Nest-appen.

• Nogle produkter administreres i Nest-appen og andre produkter i Google Home-appen.

Antallet af produkter, du kan have i Nest-appen

Der er et maksimalt antal Nest-produkter, du kan have i hvert Nest-hjem.

Nest-termostater

Maks. 20 pr. hjem

Nest-temperatursensorer

Maks. 6 pr. termostat
Maks. 18 pr. hjem

Nest Protect-enheder

Maks. 18 pr. hjem

Nest-kameraer og -dørklokker

Maks. 10 pr. hjem (videokvaliteten afhænger af din internetbåndbredde)

Nest × Yale-lås

Maks. 10 pr. hjem

Nest Connect

Maks. 4 pr. hjem

Skift mellem hjem i Nest-appen

Du kan kun tjekke og styre produkter i ét hjem ad gangen med Nest-appen. Hvis du har mere end ét hjem i appen, skal du skifte mellem dem.

1. Åbn Nest-appen Nest app.

2. Tryk på menuen øverst til venstre.

3. Tryk på det hjem, du vil skifte til.

Du føres tilbage til appens startskærm, hvor du kan finde de Nest-produkter, du har i det valgte hjem.

Bemærk! Hvis du ikke har et andet hjem i appen, kan du se, hvordan du føjer et hjem til appen, i sektionen nedenfor.

Opret et andet hjem i Nest-appen

Du kan føje din virksomhed, din feriebolig eller en anden bygning til Nest-appen, så du kan installere og bruge Nest-produkter flere steder.

Bemærk! Hvis du logger ind i Nest-appen med en Google-konto, afspejles det også i Home-appen, når du opretter et nyt hjem i Nest-appen.

Hvis du bliver inviteret til at dele adgangen til et hjem med en Family Account, tæller dette hjem også med i det antal hjem, du kan have.

1. Åbn Nest-appen Nest app.

2. Tryk på menuen øverst til venstre.

3. Tryk på Add [Tilføj] Plus icon og derefter Continue [Fortsæt].

4. Navngiv dit hjem og derefter tryk på Next [Næste].

5. Angiv din nye hjemmeadresse og derefter tryk på Next [Næste].

6. Vælg, om du vil bruge telefonens lokation til at hjælpe med Home/Away Assist til dit nye hjem.

7. Hvis du har en konto, der ikke er migreret, kan du invitere andre til at dele adgangen til dit nye hjem. Hvis du ikke vil invitere nogen i øjeblikket, kan du altid invitere dem senere.

Når du har føjet dit nye hjem til appen, kan du føje Nest-produkter til det.

Skift hjemmeadressen for enheder i Nest-appen

1.  Åbn Nest-appen Nest app.

2. Tryk på menuen øverst til venstre.

3. Vælg det hjem, du vil ændre adressen for.

4. Øverst til højre skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og derefter Home info [Oplysninger om hjemmet] og derefter Address [Adresse].

Bemærk! Hvis du har en migreret Nest-konto eller bruger den samme Google-konto i Google Home-appen, afspejles de ændringer, du foretager af din hjemmeadresse i Nest-appen, også i Home-appen.

Føj endnu et Nest-produkt til et hjem

Du kan føje nye Nest-produkter til et hvilket som helst hjem i appen, uanset om du er ejeren eller er blevet inviteret til at dele adgangen til et hjem.

1. Åbn Nest-appen Nest app.

2. Tryk på menuen øverst til venstre.

3. Vælg det hjem, du vil føje produktet til.

4. Øverst til højre skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og derefter Add product [Tilføj produkt] Plus icon.

Du kan få flere oplysninger om hvert Nest-produkt i nedenstående sektioner:

Tilføj en Nest-termostat

Du skal hente en tilslutningsnøgle fra termostaten og angive den i Nest-appen.

Føj din Nest-termostat til appen

Bemærk! Hvis du har en Google Nest Thermostat, skal du bruge Home-appen til konfiguration.

Tilføj et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke

Scan QR-koden på bagsiden af enheden. Følg derefter vejledningen i Nest-appen.

Konfigurer et Nest-kamera

Konfigurer en Nest Doorbell (med ledning)

Tilføj en Nest × Yale-lås

Tilføj en Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Scan QR-koden, der er trykt på bagsiden af din Protect-enhed. Appen viser dig, hvordan du tilslutter og installerer din Protect-enhed.

Konfigurer Nest Protect ved hjælp af Nest-appen

Flyt et Nest-produkt til et andet hjem

Hvis du har et andet hjem, kan du flytte dine Nest-produkter mellem dem. Når du fysisk flytter produkterne til deres nye hjem, skal du også flytte dem i appen.

Vejledningen varierer for hvert enkelt produkt. Vælg det produkt, du vil flytte, nedenfor.

Nest-termostat

I Europa:

1. Tjek, at systemet i dit nye hjem er kompatibelt.

2. Nulstil din termostat til standardindstillingerne.

3. Fjern din termostat fra Nest-appen.

4. Da Heat Link er forbundet til højspændingsledninger, bør du kontakte en lokal tekniker for at afinstallere din termostat og geninstallere den i det andet hjem.

5. Føj din Nest-termostat til Nest-appen igen i det andet hjem. Sørg for, at du vælger det nye hjem i appen, før du tilføjer din termostat igen.

Alle andre steder:

1. Tjek, at systemet i dit nye hjem er kompatibelt. Elinstallationen i dit nye hjem kan også være forskellig fra elinstallationen i dit nuværende hjem. Ud over at tjekke kompatibiliteten skal du også sørge for at anskaffe et ledningsdiagram, før du fjerner noget.

2. Nulstil din termostat til standardindstillingerne. Det er nødvendigt at nulstille termostaten, da den skal lære om dit nye hjems system, og hvor hurtigt hjemmet opvarmes eller afkøles.

3. Fjern din termostat fra Nest-appen.

4. Afinstaller din termostat.

5. Geninstaller og konfigurer den i det nye hjem. Sørg for, at du vælger det nye hjem i appen, før du tilføjer din termostat igen.

Hvis du foretrækker det, kan du kontakte en lokal tekniker, der kan geninstallere din termostat for dig.

Nest-kameraer og -dørklokker

Hvis din enhed ikke har et Nest Aware-abonnement:

1. Fjern din enhed fra Nest-appen.

2. Afinstaller din enhed.

3. Installer din enhed i det nye hjem.

4. Vælg det nye hjem i Nest-appen.

5. Konfigurer din enhed i Nest-appen.

Hvis din enhed har etNest Aware-abonnement:

Der er et par ekstra trin, du skal udføre, da abonnementer er knyttet til både din enhed og det hjem, den befinder sig i.

1. Opret klip eller timelapses for de optagelser på din enhed, du vil gemme.
    Vigtigt! Næste trin sletter din enheds videohistorik og indstillinger, så du skal gøre dette først for at gemme eventuelle minder, du vil beholde.

2. Hvis din enhed har et Nest Aware-abonnement (1. generation), skal du opsige abonnementet. Denne handling sletter dit kameras videohistorik og indstillinger. Når du har opsagt dit abonnement (1. generation), kan du ikke købe et nyt.

3. Fjern enheden fra Nest-appen, og afinstaller den.

4. Installer din enhed i det nye hjem.

5. Konfigurer din enhed igen med Nest-appen. Sørg for at vælge enhedens nye hjem i appen, før du starter konfigurationen.

6. Køb et Nest Aware-abonnement, hvis det er nødvendigt.

Vigtigt! Hvis du har købt en brugt Nest-enhed og modtager en meddelelse om, at den allerede bruges af en anden konto, skal du vente på, at enhedens nuværende videohistorik udløber, før du kan føje den til din konto. Dette kan tage op til 60 dage.

Nest Protect

Sørg for at overholde alle lokale bestemmelser, når du installerer Protect i det nye hjem.

1. Fjern Nest Protect fra Nest-appen.

2. Nulstil din Protect-enhed, og afinstaller den.

3. Installer din Nest Protect i det nye hjem.

4. Føj Protect til Nest-appen igen. Sørg for, at du vælger det nye hjem i appen, inden du tilføjer det igen.

Nest x Yale-lås

1. Fjern Nest × Yale-låsen fra Nest-appen.

2. Gendan låsens fabriksindstillinger.

3. Afinstaller din lås fra døren.

Tip! Du kan følge vejledningen til at installere låsen fysisk på bagsiden.

4. Installer din lås i det nye hjem, og føj den derefter til Nest-appen igen.

Fjern et hjem fra Nest-appen

Bemærk! Hvis du logger ind i Nest-appen med en Google-konto, skal du fjerne dit hjem i Home-appen. Denne handling fjerner også det samme hjem fra Nest-appen.

Ofte stillede spørgsmål om konti til Nest-appen

Hvis du er ejeren og fjerner et hjem fra appen, fjernes følgende også:

• Alle Nest-produkter, der er føjet til hjemmet fra appen

• Alle, du har inviteret til at dele adgang med fra hjemmet

1. Åbn Nest-appen Nest app.

2. Tryk på menuen øverst til venstre.

3. Vælg det hjem, du vil fjerne.

4. Øverst til højre skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og derefter Home info [Oplysninger om hjemmet] og derefter Leave home [Forlad hjem] og derefter Leave [Forlad].

Vigtigt! Du skal opsige eventuelle aktive abonnementer separat, når du fjerner et hjem i Nest-appen.

Opsig Nest Aware

Hvis du flytter og efterlader et Nest-produkt

Hvis du flytter til et nyt hjem og planlægger at efterlade et Nest-produkt til de nye ejere, skal du fjerne produktet fra Nest-appen og gendanne fabriksindstillingerne.

Når du gendanner fabriksindstillingerne, slettes alle dine personlige oplysninger fra produktet, og de nye medlemmer af hjemmet kan dermed føje produktet til Nest-appen på deres egne telefoner.

1. Først skal du fjerne produktet fra Nest-appen.

2. Gendan derefter produktet til fabriksindstillingerne. Vælg produktet nedenfor for at få flere oplysninger.