To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Utforska vad du kan göra med Google Nest- eller Home-enheter

Med högtalare och skärmar från Google Nest eller Home blir livet enklare med funktioner som gör att du kan spela upp media, hantera uppgifter, planera dagen och mycket annat med hjälp av rösten.

Titta eller lyssna på media

Voice Match – Dela högtalare eller skärmar med familj och vänner. Länka Google-kontot och din röst till högtalaren eller skärmen för att få anpassad information.

Musik – Spela upp musik från populära musiktjänster efter artist, låt, genre, album, spellista, humör eller aktivitet.

Nyheter – Få de senaste nyheterna från källor du litar på.

Titta på nyheter – Titta på nyheterna på en tv med röststyrning med Chromecast eller inbyggd Chromecast.

Poddar – Lyssna på populära poddar.

Radio – Lyssna på populära radiokanaler.

Koppla av – Lyssna på lugnande bakgrundsljud.

Bluetooth – Spela upp sparad musik via Bluetooth.

Styra tv-skärmar och högtalare

Spela upp tv-serier och filmer – Streama video till en tv med inkopplad eller inbyggd Chromecast.

Spela upp YouTube-videor på tv:n — Starta och styr YouTube-videor på en tv med Chromecast eller inbyggd Chromecast med hjälp av rösten.

Spela upp ljud på högtalare och tv – Streama ljud till en högtalare med inkopplad Chromecast Audio eller inbyggd Chromecast.

Högtalargrupper – Gruppera valfri kombination av högtalare, skärmar, Chromecast-enheter som stöds med mera för synkroniserad musik i hela hemmet. En fullständig lista över enheter som stöds finns i Skapa och hantera högtalargrupper.

Spela upp ljud från telefonen på en högtalare eller skärm – Spela upp ljud från telefonen till en högtalare eller skärm genom att casta från över 100 Chromecast-kompatibla ljudappar,spela upp ljud från Android eller ansluta via Bluetooth.

Sätta på och stänga av tv:n – Du kan sätta på och stänga av tv:n med hjälp av rösten och högtalaren eller skärmen.

Spela upp YouTube TV – Läs mer om hur du konfigurerar och använder YouTube TV med en högtalare eller skärm.

Se väderprognosen på tv:n – Få aktuellt väder och prognoser på tv:n med Google Assistent och Chromecast.

Planera dagen

God morgon-rutin – Få ett handplockat utdrag varje dag med väder, kalender, pendling, påminnelser och nyheter.

Trafik – Fråga om trafiken och restider när du kör, går eller cyklar.

Lokal guide – Sök efter platser lokalt och be om mer information.

Väder – Be om väderrapporten eller veckans prognoser där du bor eller någon annanstans.

Kalender – Fråga om en händelse eller få dagens schema från Google Kalender.

Flyginformation – Få statusuppdateringar om kommande flygresor.

Få saker gjorda

Ringa telefonsamtal – Ring upp vänner, familj och företag med rösten och högtalaren eller skärmen.

Genvägar – Skapa snabbare och enklare sätt att göra dina favoritsaker med Google Assistent.

Uppgifter – Du kan ställa in, fråga om och radera uppgifter på högtalaren eller skärmen.

Skicka information från högtalaren eller skärmen till din telefon – Google-assistenten kan skicka information från högtalaren eller skärmen till telefonen.

Hitta telefonen med Google-assistenten – Tappa aldrig bort telefonen igen. Du kan be Google-assistenten att ringa din telefon.

Be assistenten komma ihåg saker – Få hjälp av assistenten att komma ihåg saker.

Sänd ut röstmeddelanden till högtalaren eller skärmen – Skicka ett meddelande till alla i hemmet på alla högtalare eller skärmar.

Hantera uppgifter

Timer – Ställ in och hantera en timer för matlagning, matchtider, tvätten eller varför inte läggdags?

Alarm – Kom aldrig för sent, och missa aldrig ett flyg eller ett möte. Du kan ställa in och hantera alarm med rösten.

Få svar

Fakta och information – Fråga Google vad du vill veta.

Finans – Be om aktuella enskilda aktiekurser eller index, t.ex. NASDAQ.

Sport – Be om resultat, liveuppdateringar eller datum, plats och tid för nästa match.

Kalkylator – Utför komplicerade beräkningar.

Översättning – Få översättningar av ord och fraser på språk som stöds.

Enhetskonvertering – Få enhetskonverteringar.

Näringsinnehåll – Få näringsinformation för ingredienser eller matvaror.

Ordbok – Få definitioner av ord och stavningshjälp.

Styr hemmet

Styra smarta enheter – Styr kompatibla smarta enheter som termostater, kontakter, belysning och annat.

Automatisera ditt hem – Ställ in rutiner som automatiskt justerar de smarta enheterna till dina önskade inställningar. Rutiner kan till exempel startas med ett anpassat röstkommando, vid en viss tidpunkt eller när någon kommer hem. Skapa avancerade hemautomatiseringar med skriptredigeraren för fler alternativ.

IFTTT – If this, then that – Styr många onlinetjänster och smarta enheter från tredje part som inte är direkt integrerade.

Streama från säkerhetskameran – Håll ett öga på det viktigaste genom att streama videon från säkerhetskameran till tv:n med hjälp av en högtalare eller skärm och en Chromecast eller tv med inbyggd Chromecast.

Dörrklocka – Hör när någon är vid dörren eller streama din videodörrklocka till tv:n med Chromecast eller en tv med inbyggd Chromecast.