Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vejledning til flytning af Nest-enheder

Hvis du har brug for at flytte din Nest-enhed til et nyt hus eller en ny lejlighed, viser denne artikel, hvordan du kan lade en Nest-enhed stå til den næste beboer, der skal overtage hjemmet, tage en Nest-enhed med til dit nye hjem eller konfigurere en enhed, som en tidligere beboer har ladet stå i hjemmet. Find din enhed nedenfor for at komme i gang.

Højttalere og skærme

Lad en enhed stå til næste beboer

Hvis du vil give en enhed til en anden person, skal du først gendanne fabriksindstillingerne:

1. Åbn Google Home-appen .

2. Hold fingeren på feltet med din enhed.

3. Tryk på Indstillinger og derefter Fjern enhed og derefter Fjern.​

4. Gendan fabriksindstillingerne. Når du gendanner fabriksindstillingerne, gendannes standardindstillingerne på din højttaler eller skærm.

Bemærk! Denne handling sletter dine data på enheden og kan ikke fortrydes.

Medbring en enhed til dit nye hjem

Hvis du ændrer dit Wi-Fi-netværk

Hvis du vil have din højttaler eller skærm med til dit nyt hjem, og du har en ny Wi-Fi-router eller internetudbyder, skal du følge vejledningen i, hvordan du ændrer Wi-Fi-netværket på din Google-højttaler eller -skærm

Hvis routeren og Wi-Fi-netværket ikke ændrer sig

Når du har konfigureret dit Wi-Fi-netværk i dit nye hjem, skal du tilslutte din højttaler eller skærm. Den vil automatisk oprette forbindelse til dit netværk og være klar til brug.

Konfigurer en enhed, som en tidligere beboer har efterladt

Hvis du beslutter at bruge en højttaler eller skærm, som er blevet efterladt af en tidligere ejer, skal du følge denne vejledning:

1. Gendan fabriksindstillingerne, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Konfigurer din højttaler eller skærm i Google Home-appen.

Nest Thermostat, Nest Doorbell (med batteri) og Nest Cam (med batteri)

Lad en enhed stå til næste beboer

Hvis du vil give en enhed til en anden, skal du følge vejledningen nedenfor. Hvis du har et Nest Aware-abonnement, skal du sørge for at opsige dit abonnement.

1. Åbn Google Home-appen .

2. Hold fingeren på feltet med din enhed.

3. Tryk på Indstillinger og derefter Fjern enhed og derefter Fjern.​

4. Gendan fabriksindstillingerne. Når du gendanner fabriksindstillingerne, gendannes standardindstillingerne på din termostat, din dørklokke eller dit kamera.

Bemærk! Denne handling sletter dine data på enheden og kan ikke fortrydes.

Medbring en enhed til dit nye hjem

Hvis dit Wi-Fi-netværk ændrer sig

Hvis du vil tage din termostat med til et nyt hus eller en ny lejlighed, og du har fået en ny Wi-Fi-router eller internetudbyder, skal du følge vejledningen i, hvordan du forbinder din termostat til det nye Wi-Fi-netværk

Hvis routeren og Wi-Fi-netværket ikke ændrer sig

Når du har konfigureret dit Wi-Fi-netværk i dit nye hjem, skal du installere din termostat. Den vil automatisk oprette forbindelse til dit netværk og være klar til brug.

Konfigurer en enhed, som en tidligere beboer har efterladt

1. Gendan fabriksindstillingerne på din enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Konfigurer din enhed:

Andre Google-enheder, der er konfigureret i Nest-appen

Lad en enhed stå til den næste beboer

Hvis du vil give en enhed til en anden person, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Fjern enheden fra Nest-appen.

2. Gendan fabriksindstillingerne på din enhed ved hjælp af nedenstående links. Dette sletter alle dine personlige oplysninger fra produktet og giver den nye beboer mulighed for at føje produktet til sin konto i Nest-appen.

Medbring en enhed til dit nye hjem

Hvis du vil medbringe dit produkt til dit nye hjem, skal du følge vejledningen i, hvordan du tager et Nest-produkt med til et andet hjem.

Konfigurer en enhed, som en tidligere beboer har efterladt

1. Gendan fabriksindstillingerne på din enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Konfigurer din enhed i Nest-appen:

Vigtigt! Hvis du forsøger at konfigurere dit Nest-kamera og får en meddelelse om, at det allerede bruges af en anden konto, skal du vente på, at kameraets nuværende videohistorik udløber, før du kan føje det til din konto. Dette kan tage op til 60 dage.