To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Installer Nest Doorbell (med ledning)

Start her, hvis du har en ny Google Nest Doorbell (med ledning), eller hvis du har fjernet din dørklokke fra appen og gerne vil tilføje den igen.

Appen er nødvendig for at oprette forbindelse til Wi-Fi og modtage videooptagelser, så du bør altid bruge anvisningerne i appen som din primære vejledning til konfiguration og installation af din dørklokke.

Her er en kort oversigt over trin til at komme godt i gang samt nogle vigtige fejlfindingstrin.

Denne artikel gælder kun for følgende enhed:

Picture of a Nest Doorbell wired

Nest Doorbell (med ledning)

Yderligere hjælp til installation

Du kan få hjælp til at installere Nest Doorbell (med batteri), så den kører på batteri eller ledning, i artiklen Installer Nest Doorbell (med batteri).

Du kan også finde en vejledning i, hvordan du installerer Nest Doorbell med strømadapteren til indendørs brug, i Hjælp.

Se installationsvideoen

Du kan få et hurtigt overblik over, hvordan du konfigurerer og monterer din Nest Doorbell (med ledning), i vores videoselvstudie.

How to set up and install the Google Nest Hello video doorbell

1. Tjek kravene til kompatibilitet og elektrisk spænding

Nest Doorbell kan erstatte de fleste dørklokker med ledning, men i nogle tilfælde genererer dørklokkesystemet for lidt eller for meget strøm. Du bør tjekke, om din nuværende dørklokke kan udskiftes med Nest-dørklokken.

Tjek dørklokkesystemets kompatibilitet med Nest Doorbell

2. Tjek, at du har alt det, der skal bruges til installationen

Tjek, at du har alle de dele, der medfølger i æsken. Vi har også inkluderet murplugs og et borehoved til boremaskiner (til mursten, sten og stuk) i tilfælde af, at du har brug for dem.

Æskens indhold

• Nest Doorbell (med ledning)
  • Vægmonteringsplade
  • Kile
  • Adapter til lydenhed
  • Kabelforlængere
  • Borehoved
  • Skruer
  • Værktøj til oplåsning

Værktøj

• Stjerneskruetrækker
  • Elskruetrækker med borehoved til stjerneskruer
  • Stige (så du kan nå din dørklokkes lydenhed)
  • Vaterpas (så du kan hænge dørklokken lige)

Krav til apps og internet

• Den nyeste version af appen
  • En kompatibel telefon (se kravene her)
  • Adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk
  • En bredbåndsforbindelse med en uploadhastighed på mindst 2 Mbit/sek. for hvert Nest-kamera eller hver Nest-dørklokke i dit hjem

3. Sluk for strømmen til dit dørklokkesystem

Breaker box
  1. Sluk for strømmen til din dørklokke og lydenhed ved hjælp af
    afbryderen eller sikringsskabet i dit hjem. Dette beskytter dig
    og dit udstyr under installationen.
  2. Prøv at ringe på din dørklokke for at tjekke, at du har slået
    den rigtige kontakt fra og slukket for strømmen. Du kan også
    slukke for hovedstrømforsyningen ved hjælp af afbryderhuset i stedet, hvis det er nødvendigt.

4. Fjern din gamle dørklokke

Fjern din gamle dørklokke, og frakobl ledningerne. Du skal sandsynligvis bruge en skruetrækker til dette trin.

Tip! Når du fjerner din gamle dørklokke, er det en god idé at bøje dørklokkens ledninger eller klistre dem fast, så de ikke glider ind i væggen igen.

5. Knyt din dørklokke til appen

Hvis du ikke har brugt Nest før

1. Download Nest-appen fra Apple App Store eller Google Play.
  2. Åbn appen, og opret en konto.
  3. Tryk på Tilføj Plus icon på appens startskærm.
  4. Scan QR-koden på bagsiden af din dørklokke. Du kan også trykke på Fortsæt uden at scanne og indtaste tallene øverst i QR-koden.
  5. Appen hjælper dig gennem konfigurationen og installationen.

Hvis du allerede har en konto

1. Åbn Nest-appen Nest app.
    • Bemærk! Hvis du har mere end ét hjem på din Nest-konto, skal du først tjekke, at du har valgt det Nest-hjem, hvor du vil installere dit kamera. Tryk på menuen øverst til venstre på startskærmen for at skifte hjem.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger øverst til højre på appens startskærm.
  3. Vælg Tilføj produkt .
  4. Scan QR-koden på bagsiden af din dørklokke. Du kan også trykke på Fortsæt uden at scanne og indtaste tallene øverst i QR-koden.
  5. Appen hjælper dig gennem konfigurationen og installationen.

Nest backplate with QR code highlighted

Føj dit kamera til Home-appen efter konfigurationen

Efter konfigurationen i Nest-appen kan du føje dit Nest-kamera til dit hjem i Home-appen. Det giver dig mulighed for at styre dit kamera og andre forbundne enheder (f.eks. en smartpære eller Google-højttaler) på samme sted.

Konfigurer smartenheder til hjemmet i Home-appen

Bemærk! Hvis du allerede bruger en Google-konto til at logge ind i Nest-appen, bør din Nest Doorbell og visse andre produkter i dit Nest-hjem også blive vist i dit hjem i Home-appen. Du skal muligvis lukke og åbne begge apps igen, før produkterne vises.

6. Foretag fejlfinding, hvis der er behov for det

Under konfigurationen kan du bruge appen til at slutte din dørklokke til Wi-Fi, tilpasse indstillingerne, tjekke videokvaliteten og meget mere.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve disse hurtige tips.

Hjælpemeddelelser og koder

Hvis du får vist en hjælpemeddelelse med koden i appen, kan du få detaljeret hjælp til fejlfinding i vores interaktive fejlfindingsværktøj til Nest-kameraer og -dørklokker.

Forbindelsesproblemer

Hvis du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk, eller hvis din dørklokke har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du prøve følgende for at løse problemet:

• Vent et par minutter, og prøv derefter at tilslutte din dørklokke igen.
  • Hvis det er muligt, kan du prøve at flytte din dørklokke og router tættere på hinanden for at forbedre signalet.
  • Reducer trådløs interferens.
  • Prøv at genstarte din router.
  • Hvis du har et skjult Wi-Fi-netværk, skal du angive netværkets navn (SSID) manuelt.
Du kan få flere tips i artiklen om fejlfinding ved tilføjelse af Nest-kameraer i appen.

Strømproblemer

Der kan være følgende tegn på, at din dørklokke mangler strøm:

• Dørklokken kan ikke tændes.
  • Du får en besked eller status i appen, der fortæller dig, at der ikke er nok strøm.
  • Wi-Fi-forbindelsen og videokvaliteten kan også blive forringet, når der ikke er nok strøm.

Du kan prøve at løse problemet ved at tjekke, at der er tændt for strømmen, og at ledningerne er sluttet korrekt til din dørklokke.

Problemer med videokvaliteten

Hvis din dørklokke har videoforsinkelser, er det som regel et tegn på, at Wi-Fi-forbindelsen er svag. Det kan også være et tegn på, at din dørklokke ikke får nok strøm. Prøv at løse problemet ved at gøre følgende:

• Hvis det er muligt, kan du prøve at flytte din dørklokke og router tættere på hinanden for at forbedre signalet.
  • Reducer trådløs interferens.
  • Tjek, at ledningerne er sluttet korrekt til din dørklokke.

Hvis videoen fra din dørklokke er forvrænget, kan du prøve at finde og løse problemet ved at gøre følgende:

• Fjern støv fra kameralinsen.
  • Tjek, at din dørklokke hænger et sted, hvor der er skygge, og hvor det er beskyttet mod ekstreme vejrforhold. Nest-dørklokker er udviklet til at fungere uden for dit hjem, men meget høje eller lave temperaturer kan bl.a. påvirke videokvaliteten.
Du kan få flere tips i vores artikel om fejlfinding af videoforvrængning for Nest-kameraet.

Problemer med lydenheden

Hvis du har en mekanisk lydenhed med bevægelige dele, som lyder forkert eller ikke ringer, kan du prøve følgende:

1. Fjern coveret på lydenheden, og tjek, at ledningerne ikke rører ved nogen af de bevægelige dele.
  2. Sørg for, at eventuelle blotlagte ledninger (med blotlagt kobber) ikke rører ved hinanden.
  3. Test derefter lydenheden igen.
  4. Hvis din lydenhed stadig lyder forkert, kan du prøve at installere adapteren på ydersiden af lydenhedens cover, hvis du ikke allerede har gjort det.
Du kan få yderligere hjælp til at finde og løse problemer med lydenheden i Hjælp.

7. Se, hvordan du bruger din dørklokke

Få flere grundlæggende oplysninger om Nest Doorbell, vejledning i ændring af indstillinger og meget mere i artiklen om, hvordan du kommer godt i gang med din Nest Doorbell.