Om bruk av Kundematch med Zapier

Vi ønsker å gi deg en samlet og omfattende oversikt over målgruppene dine og sørge for at optimaliseringen og administreringen av målgrupper skal bli enklere. Derfor har vi finstemt disse områdene i Google Ads:

• Ny målgrupperapportering
    Nå har vi samlet detaljert rapportering om segmenter, ekskluderinger og demografisk informasjon for målgrupper på ett sted. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon, åpne «Målgrupper, søkeord og innhold»-fanen, og klikk på Målgrupper. Du kan også enkelt administrere målgruppene dine fra denne rapportsiden. Finn ut mer om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruker nå nye termer i målgrupperapportene og generelt i Google Ads. Nå omtaler vi for eksempel «målgruppetyper» (omfatter egendefinerte målgrupper samt intensjons- og interessemålgrupper) som «målgruppesegmenter», mens «remarketing» kalles «dataene dine». Finn ut mer om de oppdaterte termene og uttrykkene vi bruker i forbindelse med målgrupper.

Du kan integrere datakilder fra systemet ditt for kunderelasjonshåndtering (CRM) med Googles Kundematch ved å bruke Zapier som integreringspartner. Med Kundematch kan du bruke data du har både på nettet og ellers til å nå ut til og få kontakt med kundene dine på nytt via Google Søk, Shopping, Gmail, YouTube og Displaynettverket. Med Kundematch brukes informasjon som kundene har delt med deg, til å målrette annonser mot disse kundene og andre med lignende kundeprofil.

Zapier laster automatisk opp detaljene om nye kontakter fra systemet ditt for kunderelasjonshåndtering (CRM), netthandelssystemet ditt eller verktøy for automatisering av markedsføring der du samler inn informasjon fra brukerne, til kundelistene dine i Google Ads. Dette betyr at du ikke trenger å laste opp kontaktene manuelt til Google Ads, sortere dem i de rette listene eller fjerne dem fra en liste. Du kan automatisk holde de opplastede kundelistene dine oppdatert og synkronisert med CRM-systemet.

I denne artikkelen finner du informasjon om fordelene med denne funksjonen og hvordan prosessen fungerer.

Fordeler

Kundematch er et nyttig markedsføringsverktøy for mange forretningsmål – alt fra økt merkevarebevissthet til flere konverteringer. Når du integrerer Kundematch-dataene dine med Zapier, kan du automatisere Kundematch-oppgavene dine, noe som kan bidra til økt avkastning.

• Dette er en forenklet prosess for tilknytning av CRM-systemet ditt, netthandelssystemet ditt eller et verktøy for automatisering av markedsføring der du samler inn informasjon fra brukerne.
  • Automatisk tilknytning til det eksisterende CRM-systemet ditt, netthandelssystemet ditt eller et verktøy for automatisering av markedsføring der du samler inn informasjon om brukerne.
  • Annonsørene bruker de eksisterende dataene og segmentene sine uten å måtte opprette dem på nytt.
  • Med automatisering kan du maksimere samsvarsfrekvensen, eliminere formateringsfeil og legge til rette for automatisk oppdatering av listene i sanntid.
  • En automatisk prosess der du kan legge til og fjerne kontakter fra kundelisten din. Dette kan hjelpe deg med å gjenoppta kontakten med kundene dine på en raskere og mer nøyaktig måte.
  • Dupliserte segmenter som er opprettet i andre verktøy, for eksempel i en app for markedsføring via e-post, kan brukes.
  • Opprett avanserte arbeidsflyter som gjør at du kan søke etter den riktige kundelisten på grunnlag av kontaktinformasjon.

Slik fungerer det

Når du har opprettet en Zapier-konto, konfigurerer du en «Zap», som er en automatisk prosess der du flytter kundeinformasjon fra CRM-systemet ditt til en Kundematch-liste i Google Ads.

Once your accounts are approved and set up, you can start sending data to Zapier. To use Zapier to upload customer data, you can read Zapier’s guide. You can automate your customer data using several different Zap templates.

Slik deler Zapier Kundematch-data med Google

All kundeinformasjon blir hashet før den når Google. Ingen personlig identifiserende informasjon (PII) deles med Google. Når de hashede dataene når Google, er dataene i samsvar med de eksisterende retningslinjene våre for Kundematch-data. Finn ut mer om personvernreglene for Zapier.

Før du begynner

Før du kan konfigurere Kundematch med Zapier, må du sørge for at appen du ønsker å sende data fra, støttes av Zapier, og at du er godkjent for bruk av Kundematch.

Kundematch er ikke tilgjengelig for alle annonsører. For at du skal kunne bruke Kundematch, må disse kravene i retningslinjene for Kundematch innfris i kontoen din:

• Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.
  • Kontoen har god betalingshistorikk.
  • Det er registrert minst 90 dager med aktivitet i Google Ads.

Før du kan konfigurere Kundematch med Zapier, må du innfri disse kravene:

• Google Ads-kontoen din må være godkjent for å bruke tjenester for dataopplasting.
  • Du må kunne logge på en Zapier-konto med en profil som har de rette tillatelsene.
  • Du må innfri kravene til bruk av Kundematch.
  • Data som lastes opp til Google Ads, må være samlet inn i samsvar med retningslinjene for Kundematch-data.

Slik konfigurerer du Kundematch med Zapier

Når kontoene dine er godkjent og konfigurert, kan du begynne å overføre data til Zapier. Hvis du vil bruke Zapier til å laste opp kundedata, kan du lese Zapiers veiledning til hvordan du kommer i gang med Kundematch i Google Ads. Du kan automatisere kundedataene dine med flere forskjellige Zap-maler.