Sådan implementerer du afhentning senere i Shopping-annoncer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Med afhentning senere kan du give dine kunder mulighed for at shoppe online og afhente varerne selv. Hvis der er tale om varer, der kan afhentes i butikken i henhold til en bestemt SLA, uanset om de er på lager eller ej, giver afhentning senere dig mulighed for at bruge dine butikker som omnichannel-aktiv og -differentieringsmekanisme. I modsætning til andre produkter til annoncer for lokalt butikslager forudsætter afhentning senere ikke angivelse af fuldstændige oplysninger om lagerbeholdning.

I Shopping-annoncer vises afhentning senere kun, når der ud fra brugerens hensigt er stor sandsynlighed for, at vedkommende vil interagere med denne mulighed.

Du skal opfylde følgende krav for at implementere afhentning senere i Shopping-annoncer:

1. Du skal have aktiveret brug af Shopping-annoncer.
  2. Du skal kunne identificere de af dine butikslokationer, der er kvalificerede til opfyldelse af onlineordrer.
  3. Du skal kunne opfylde ordrer med afhentning i butikken, selvom et produkt ikke fysisk er på lager i dine butikker.
Bemærk! Hvis du vil indsende oplysninger om lagerbeholdning, der er specifikke for forskellige butikker, skal du implementere afhentning senere ved hjælp af annoncer for lokalt butikslager.
Hvis du vil vise det produkt, du sælger i din butik, på Google, skal du følge denne implementeringsvejledning for at vise annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser.

Vejledning i implementering af afhentning senere i Shopping-annoncer

Følg nedenstående fremgangsmåde for at implementere afhentning senere i Shopping-annoncer:

1. Se kravene mht. muligheden afhentning senere på websites. Når du er sikker på, at dit website opfylder kravene, skal du indsende eksemplet på et produkts landingsside.
  2. Konfigurer dine konti.
  3. Aktivér annoncer for lokalt butikslager.
  4. Tilknyt din virksomhedsprofil, og vælg din lokationsgruppe.
  5. Under "Lande med virksomhedsprofiler" skal du vælge det land, hvor du vil anmode om en gennemgang for at se, om du er kvalificeret til afhentning senere i annoncer for lokalt butikslager.
  6. I sektionen "Oplysninger om lokalt butikslager" skal du vælge Nej, jeg ved ikke, hvad der er på lager i mine butikker, men jeg kan sende produkter til mine butikker.
  7. I sektionen "Afhent senere" skal du vælge Hvis et produkt ikke er på lager, er muligheden levering til butik tilgængelig.
  8. Indsend dit eksempel på webadressen for produktets landingsside i feltet "Eksempel på produktside med afhentning senere".
  9. Klik på Gem.
  10. Google foretager en gennemgang af, om dit website er kvalificeret.
  11. Føj de påkrævede feedattributter til dine produktdata.
  12. Verificer siden Om (kun Schweiz, Tyskland og Østrig).
  13. Tilknyt Google Ads, og aktivér dine kampagner.

Krav til websites

For at være kvalificeret til at bruge afhentning senere i Shopping-annoncer skal dit website opfylde følgende krav på både computere og mobilenheder, inklusive tablets:

• Muligheden for at afhente et produkt skal vises på din landingsside eller i forbindelse med betalingsprocessen.
  • Du skal give kunderne mulighed for at vælge, hvilken butik deres ordre skal sendes til.
    • Du kan eventuelt vise dine butikker, når kunden klikker på et link (f.eks. "tjek tilgængelighed") eller angiver et postnummer eller en adresse.
    • Valget af butik kan også foretages i forbindelse med betalingsprocessen, når en kunde har lagt en vare i kurven.
  • Du skal vise varens pris på din produktside.
  • Du skal vise afhentningsdato og afhentningsgebyr (hvis der opkræves et afhentningsgebyr).
    • Du kan eventuelt vise dette sammen med valg af butik i forbindelse med betalingsprocessen. Du kan få en mere detaljeret oversigt over, hvad der udgør urigtige oplysninger, i vores politik vedrørende urigtige oplysninger.
  • Du skal vise en mulighed for at vælge andre butikslokationer.
    • Du kan eventuelt vise dette sammen med valg af butik i forbindelse med betalingsprocessen.
  • Du skal sende en bekræftelsesmeddelelse på afhentningen, når bestillingen er klar (f.eks. via mail eller sms).
  • Det må ikke være et krav, at kunder skal angive betalingsoplysninger, før de kan se dine muligheder for ordreopfyldelse. Du kan få en mere detaljeret oversigt over, hvad der udgør urigtige oplysninger, i vores politik vedrørende urigtige oplysninger.
  • Du skal give kunderne mulighed for at fuldføre deres ordre (f.eks. fuldføre købet eller reservere varen) på dit website.

Anbefalinger vedrørende websites

Ud over ovenstående krav til websites anbefaler vi følgende:

• Undlad at stille krav om, at kunderne skal oprette en konto for at kunne se mulighederne vedrørende ordreopfyldelse (du kan f.eks. vise muligheden "Betal som gæst").

• Det må ikke være et krav, at kunder skal angive adresseoplysninger, før de kan se dine muligheder for ordreopfyldelse.

Vælg deltagende Virksomhedsprofil-lokationer

Google viser som standard annoncer for lokalt butikslager for alle butikslokationer i den linkede Virksomhedsprofil-lokationsgruppe.

Hvis alle dine butikslokationer er kvalificerede til at opfylde onlineordrer, skal du vælge den Virksomhedsprofil-lokationsgruppe, der indeholder alle dine butikslokationer, i forbindelse med kontotilknytning.

Hvis det kun er en undergruppe af dine butikslokationer, der er kvalificerede til at opfylde onlineordrer, skal du ordne disse butikker i en separat lokationsgruppe. Derefter skal du vælge denne lokationsgruppe i forbindelse med kontolinkning.

Hvis du ikke kan ordne dine butikslokationer i grupper, kan du kontakte vores supportteam ved at udfylde formularen Kontakt os og vælge "Jeg vil implementere yderligere funktioner". Under "Beskrivelse af problemet" skal du angive butikskode og -adresse for de lokationer, hvor brugerne ikke kan afhente dine produkter.

Krav til feeds

Ud over kravene til feeds til Shopping-annoncer stilles der krav om, at du føjer følgende attributter til dit primære feed:

Attribut Valgfri eller obligatorisk? Mulige værdier Bemærk!
Afhentningsmetode [pickup_method]

Obligatorisk

Valgfrit fra og med den 1. september 2024

levering til butik

understøttes ikke

Tekst/tabulatorsepareret eksempel
levering til butik

XML-eksempel
<g:pickup_method>levering til butik</g:pickup_method>

Indsend ikke følgende værdier:

• køb
  • reservér

Du skal indsende værdien levering til butik for hvert produkt, der er kvalificeret til ordreopfyldelse på en af dine butikslokationer

For alle øvrige produkter skal du indsende værdien understøttes ikke

Serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] Obligatorisk

next_day

2-day

3-day

4-day

5-day

6-day

multi-week

Tekst/tabulatorsepareret eksempel
multi-week

XML-eksempel
<g:pickup_sla>multi-week</g:pickup_sla>

Indsend ikke følgende værdier:

• samme dag

Indsend det maksimale tidsrum, det tager at opfylde en onlineordre i en af dine butikker.

Hvis varens afhentningsmetode [pickup_method] er indstillet til not_supported, skal du lade serviceniveau for afhentning [pickup_sla] stå tomt.

Tip! Du kan indstille 'serviceniveau for afhentning' [pickup_sla] til flere uger. Hvis du vil vise en fast annotering, gengiver annoncen annoteringen 'Afhentning i butik'.

Link [link] Obligatorisk Webadresseparameter eller webadressesti Den link-attribut [link], der bruges til Shopping-annoncer, bruges også til afhentning senere i Shopping-annoncer.
Mobillink [mobile_link] Valgfri Webadresseparameter eller webadressesti Hvis du har en side, der er optimeret til brug på mobil, skal du indsende attributten mobillink [mobile_link]

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle Skjul alle

Hvordan fungerer afhentning senere i Shopping-annoncer?

Google opretter lagerbeholdningsposter for hvert produkt i hver butik i din linkede lokationsgruppe. Da du kan sende de produkter, der er angivet i dit primære feed, til alle dine butikker, giver Google dig mulighed for at annoncere for disse produkter for hver af butikkerne sammen med SLA'en for, hvor lang tid det tager at sende produktet til butikken.

Kan jeg annoncere for afhentning senere i Shopping-annoncer for produkter, der er markeret som "ikke på lager" i mit primære feed?

Nej, du kan ikke annoncere for afhentning senere i Shopping-annoncer for produkter, der er markeret som "ikke på lager" i dit primære feed.

Ved at bruge afhentning senere i Shopping-annoncer kan du oprette annoncer, der viser de af dine lokale produkter, der er tilgængelige online. Da de af dine produkter, der er tilgængelige online, kan sendes til dine butikker, kan du annoncere for produkterne sammen med SLA'en for, hvor lang tid det tager at sende disse produkter til alle dine butikker. Denne funktion fungerer kun, hvis ordren på produktet opfyldes online. Dette giver Google mulighed for at garantere, at produktet kan sælges.

Kan jeg også annoncere for varer, der er på lager, hvis jeg bruger afhentning senere i Shopping-annoncer på min Merchant Center-konto?

Produkter, der aktiveres via afhentning senere for Shopping-annoncer, giver dig mulighed for at fremhæve produkter, der kan afhentes i dine butikker, uanset om varen er på lager i butikken, når ordren afgives. Afhentning senere i Shopping-annoncer giver dig ikke mulighed for at annoncere for varer fra den faktiske lagerbeholdning i dine butikker. For at kunne bruge afhentning senere i Shopping-annoncer skal du aktivere kortet for programmet annoncer for lokalt butikslager på din Merchant Center-konto. For at kunne annoncere for produkter, der er på lager i dine butikker, skal du oprette og konfigurere annoncer for lokalt butikslager som angivet i vores implementeringsvejledning.

Hvad gør jeg, hvis nogle få produkter ikke kan sendes til alle mine butikker?
Produkter, der ikke kan sendes til alle lokationer i din tilknyttede lokationsgruppe, er ikke kvalificerede til afhentning senere i Shopping-annoncer. Indstil afhentningsmetoden for disse produkter til "understøttes ikke"'. Hvis du vil indsende butiksspecifikke attributter for serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] og afhentningsmetode [pickup_method], skal du tjekke, hvordan du implementerer afhentning senere ved hjælp af annoncer for lokalt butikslager.
Kan jeg indsende specifikke SLA'er for forskellige butikker ved hjælp af afhentning senere i Shopping-annoncer?
Nej. Afhentning senere i Shopping-annoncer giver dig kun mulighed for at angive den maksimale SLA for alle dine butikker. Det betyder, at hvis et produkt kan sendes til de fleste af dine butikker inden for 3 dage, men det for et par butikker kan tage op til 4 dage, så skal du indsende serviceniveauaftalen for dette produkt som 4 dage. Hvis du vil indsende butiksspecifikke attributter for serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] og afhentningsmetode [pickup_method], skal du tjekke, hvordan du implementerer afhentning senere ved hjælp af annoncer for lokalt butikslager.
Hvordan kan jeg identificere mine tilbud om afhentning senere i Google Ads?

Afhentning senere i Shopping-annoncer vises som følgende segmentkliktype: "Shopping – produkt – lokal". Shopping-annoncer, der aktiveres via afhentning senere, vises på samme måde som annoncer for lokalt butikslager i Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du inkluderer annoncer for lokalt butikslager i en Google Shopping-kampagne

Kan jeg indsende de påkrævede attributter til afhentning senere i Shopping-annoncer via Googles Content API til Shopping?

Ja. Du kan indsende produktoplysninger til afhentning senere til Shopping-annoncer. Du skal dog indsende alle de påkrævede produktoplysninger igen, bl.a. id [id] og titel [title], billedlink [image_link] osv. via metoden product.insert, hvor kanalen er angivet som "local".

Ved at bruge localinventory.insert API kan du også indsende attributterne afhentning senere, serviceniveau for afhentning [pickup_sla] og afhentningsmetode [pickup_method]. Bemærk! Feltet "storeCode" skal udfyldes. Du kan tilføje de relevante butikskoder på din Virksomhedsprofil-konto eller tilføje den direkte fra Google Søgning. Få flere oplysninger om, hvordan du indsender produktoplysninger via Content API for Shopping

Husk! De attributter, der kræves for afhentning senere i Shopping-annoncer, understøttes ikke, hvis kanalen er angivet til "online".

Vigtigt! Tilgængeligheden af tilbud skal angives som "ikke på lager".
Hvordan kan jeg migrere fra afhentning senere i Shopping-annoncer til annoncer for lokalt butikslager?

Medarbejderne hos vores supportteam er klar til at hjælpe dig. Kontakt os ved hjælp af denne formular. Bemærk! Vi kræver både oplysninger om "mængde" og "tilgængelighed" i lagerfeedet.

Er der en grænse for, hvor mange tilbud eller butikker jeg kan indsende med afhent senere med produktdata?

Hvis lageret for afhentning senere, der oprettes automatisk ud fra dit produkt, overstiger vores kvoter, kontakter vores supportteam dig for at drøfte de næste trin.

Kvoterne er blevet indstillet til at være store nok for størstedelen af forhandlerne, og vi forventer, at kvoten kun bliver overskredet i sjældne tilfælde.

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min grænse?

Selvom du har indsendt attributterne for afhentning, er det ikke alle dine produkter, der kan oprette et lager for afhentning senere automatisk, når kvotegrænsen er overskredet.

Disse produkter identificeres via problemet med manglende beholdning på siden "Diagnostik" i annoncerne for lokalt butikslager.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistanke om, at min grænse er overskredet?

Hvis din konto har overskredet grænsen for automatisk genereret beholdning for afhentning senere, kontakter vores supportteam enten dig direkte eller din Google-repræsentant.

Hvis din grænse er blevet overskredet, guider vores supportteam dig igennem de næste trin. Dette kan omfatte fjernelse af attributten afhentning fra flere produkter eller begrænsning af antallet af butikker, hvor der kan genereres beholdning automatisk. Hvis kvoten ikke kan reduceres ved hjælp af disse metoder, kan vi blive nødt til at sætte den automatiske generering af beholdning på pause for alle produkterne, hvilket medfører, at al automatisk oprettet beholdning fjernes.