Produkttilknytning: Knytt Google Ads sammen med Ads Data Hub

Hvis du knytter sammen Ads Data Hub og Google Ads, kan du bruke detaljerte data på hendelsesnivå om Google-annonsekampanjene dine og øke effekten av annonseringen. Med de personvernsrettede dataene du får via Ads Data Hub, kan du dessuten skaffe deg statistikk om målgruppene dine samtidig som du ivaretar kundenes personvern. Dataene kan også benyttes til aktivering av målgrupper.

Egendefinert måling

Med Ads Data Hub kan du optimalisere effekten av de ulike medietiltakene dine ved at annonsemålingen skreddersys etter bedriftens unike behov, ved hjelp av disse funksjonene:

• Tilpasset statistikk: Få granulære annonsedata og modelleringsfunksjoner som sikrer at analyser tilpasses de spesifikke forretningsmålene du har.
  • Kundedata: Få mer detaljerte analyser ved å kombinere Google Ads-data med dine egne data i et sikkert miljø.
  • Direkte aktivering: Omsett statistikk i konkrete tiltak gjennom direkteintegrasjoner med Google-kjøpsplattformer.

Plattform som ivaretar personvernet

Ads Data Hub tilbyr de nedenstående funksjonene på en måte som er i tråd med godt personvern, slik at kundenes sikkerhet og brukernes personvern blir best mulig:

• Integrert personvern: Brukere kan aldri identifiseres som enkeltpersoner, og det finnes strenge aggregeringsregler og personvernkontroller.
  • Kunder har kontroll over sine egne data: Google har ikke tilgang til kundedata, som til enhver tid oppbevares i et sikkert miljø.
  • Åpenhet for kunder: I Ads Data Hub ser du hvordan data blir behandlet når det kjøres analyser (f.eks. logger og feilmeldinger).

Se mer og detaljert informasjon om Ads Data Hub her, mens du finner den omfattende utviklerveiledningen her.

Før du begynner

Hvis du vil knytte sammen Google Ads og Ads Data Hub, må du ha administratortilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen. Hvis du ikke har administratortilgang, kan du kontakte kontoeieren.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Knytt Ads Data Hub sammen med Google Ads-kontoer

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn «Ads Data Hub» under «Fra Google», og klikk på Detaljer.
  4. Klikk på Tilknytt, og legg til ID-en for Ads Data Hub-kontoen din.
  5. Klikk på Send.

Fjern tilknytningen mellom Ads Data Hub og Google Ads-kontoer

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Klikk på Detaljer under «Ads Data Hub».
  4. Finn kanalen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på Fjern tilknytningen i Handlinger-kolonnen.

Linker til relatert innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners