Soittajille mainostaminen

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.

Voit kohdistaa mainoksia henkilöille, jotka ovat jo soittaneet yritykseesi. Joskus soittajat eivät ole täysin valmiita ostamaan, varsinkaan laadukkaita tuotteita ja palveluita. Asiakkaiden on usein verrattava tarjouksia, tutkittava eri vaihtoehtoja tai tarkistettava aikataulunsa ennen tilauksensa viimeistelyä.

Mainosten näyttäminen näille potentiaalisille ostajille pitää yrityksesi ensimmäisenä heidän mielessään, kun he valmistautuvat tekemään lopullista ostopäätöstä. Voit aktivoida heitä uudelleen soittamalla jatkopuheluita tai käyttämällä muita mainosmuotoja.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit kohdistaa mainoksia soittajille.

Näin se toimii

Kaikki soittajat ‑yleisösegmenttiin lisätään automaattisesti käyttäjät, jotka ovat soittaneet yritykseesi sellaisesta mainoksesta tai elementistä, jossa on käytössä soittoraportointi, tai sellaiselta laskeutumissivulta, jolla on otettu käyttöön sivustolta saadut puhelukonversiot. Voit kohdistaa segmentin jäsenille valikoituja mainosmuotoja ja lisätä heille omia hintatarjousmuokkauksia kampanja- tai mainosryhmätasolla. Voit myös räätälöidä kohdistusta jäsenyyden perusteella tai sulkea pois aiemmat soittajat, jos haluat keskittyä vain uusiin liideihin.

Määritystä ei tarvita, vaan tämä segmentti tulee näkyviin, kun otat soittoraportoinnin käyttöön. Löydät segmentit Yleisön hallinnointi ‑kohdasta tai Yleisöt-sivulta. Jos haluat kohdistaa soittajille mainoksia, sinulla on oltava vähintään 1 000 puhelua 30 viime päivän ajalta.

Lue lisää yleisökohdistuksen lisäämisestä mainosryhmään tai kampanjaan.

Listan jäsenyys

Muistathan, että nämä segmentit luodaan automaattisesti, joten et voi lisätä tai poistaa yksittäisiä jäseniä.

Käyttäjädatan suojaamiseksi et voi nähdä aiempien soittajien puhelinnumeroita tai kohdistaa mainoksia henkilöille, jotka soittaneet muille mainostajille.

Kun segmentissä on 1 000 jäsentä, voit saada siihen perustuvia yleisötilastoja.

Kohdistuksesta poissulkeminen

Voit myös sulkea soittajia pois kokonaisista kampanjoista tai tietyistä mainosryhmistä. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, jos sinulla on Vain soitto ‑kampanja, joka keskittyy uusien liidien luomiseen. Voit varmistaa, että jokainen yritykseesi tuleva puhelu on uudesta puhelinnumerosta. Näin voit myös välttää seurantapuhelut asiakkaille, jotka ovat jo konvertoituneet.