Vis annoncer til de personer, der ringer

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Du kan målrette annoncer mod personer, der allerede har ringet til din virksomhed. Nogle gange er den, der ringer, ikke helt klar til at foretage et køb. Det gælder specielt i forbindelse med produkter og ydelser, hvor menneskelig interaktion har særlig betydning. Kunderne skal ofte sammenligne tilbud, undersøge andre muligheder eller tjekke deres tidsplan, før de gennemfører en ordre.

Når du sender annoncer til disse potentielle købere, forbliver din virksomhed "top of mind", mens kunderne forbereder sig på at træffe en endelig beslutning. Det giver dig mulighed for igen at interagere med disse brugere via opfølgende opkald eller andre annonceformater.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan vise dine annoncer til de personer, der ringer.

Sådan fungerer det

Målgruppesegmentet "Alle personer, der ringer" udfyldes automatisk med brugere, der har ringet til en af din virksomheds annoncer eller aktiver med opkaldsrapportering eller foretaget et opkald fra en landingsside med opkaldskonverteringer via website aktiveret. Du kan målrette mod medlemmer i segmentet med organiserede annonceformater og tilpassede budjusteringer på kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du kan også skræddersy din målretning baseret på listemedlemskab, herunder ekskludering af personer, der tidligere har ringet, hvis du kun vil fokusere på nye kundeemner.

Der kræves ingen konfiguration, og dette segment vises, når du aktiverer opkaldsrapportering. Du kan få adgang til disse segmenter via Målgruppeadministrator eller på siden Målgrupper. Hvis du vil vise annoncer til dem, der ringer, skal du have haft 1.000 opkald på de seneste 30 dage på kontoniveau.

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer målretning efter målgruppe til en annoncegruppe eller kampagne.

Listemedlemskab

Bemærk! Disse segmenter genereres automatisk, så du kan ikke tilføje eller fjerne individuelle medlemmer.

Af hensyn til beskyttelse af brugerdata kan du ikke se telefonnumrene på personer, der har ringet tidligere, eller målrette mod personer, der ringer, fra andre annoncører.

Når dit segment indeholder 1.000 medlemmer, er det kvalificeret til målgruppeindsigt.

Ekskluder fra målretning

Du kan også ekskludere dem, der ringer, fra hele kampagner eller bestemte annoncegrupper. Denne funktion er nyttig, hvis du kører en opkaldskampagne med fokus på at generere nye kundeemner. Du kan sikre, at hvert opkald, der genereres til din virksomhed, kommer fra et nyt telefonnummer. Dette giver dig også mulighed for at undgå opfølgende opkald fra kunder, som allerede har konverteret.