Verkkokonversioiden mittaaminen Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuuksista

Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa. Lue lisää

Kun olet linkittänyt Google Ads ‑tilisi ja Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuutesi, voit tuoda verkkokonversioita ja verkon uudelleenmarkkinointiluetteloita Google Analyticsista ja käyttää niitä mittaamiseen ja hintatarjousten tekemiseen Google Adsissa.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit tuoda ja määrittää verkkokonversiotapahtumia Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuuksista Google Adsissa.

Huom. Tietoja sovelluskonversioiden mittaamisesta on kohdassa Sovelluskonversioiden mittaaminen Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuuksista (Firebase SDK:n avulla).

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin voit tuoda verkkokonversioitasi, sinun on tehtävä esimerkiksi seuraavat määritykset mittauksia varten:

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Google Adsin oikean yläkulman työkalukuvaketta .
  3. Valitse Mittaus-osiosta Konversiot.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse konversiotyyppien luettelosta Tuo.
  6. Klikkaa Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑painiketta ja klikkaa sitten Verkko.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Valitse kunkin tuotavan verkkokonversiotapahtuman viereinen ruutu ja valitse sitten Tuo ja jatka

Huom. Kaikki määrittämäsi Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑konversiot näytetään luettelossa. Valitse haluamasi verkkokonversiotapahtumat tuontia varten.

9. Klikkaa Valmis.

Näet nyt verkkokonversiotapahtumasi Konversiotapahtumat-taulukossa. Kun klikkaat tapahtuman nimeä, saat lisätietoja ja voit muokata konversiotapahtuman asetuksia.

Voit myös luoda raportteja verkkokonversioista siirtymällä Kampanjat-taulukkoon ja klikkaamalla sitten segmenttikuvaketta  > Konversiolähde. Verkkokonversiot näkyvät Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑rivillä, kun lisäät Konversiolähde-segmentin.

Kaikkien konversiotapahtumien asetukset (myös verkkokaupan tapahtumien)

• Nimi: Lisää mitattavan konversiotapahtuman nimi. Tämän nimen perusteella tunnistat kyseisen konversiotapahtuman konversioraporteissasi.
  • Arvo: Kunkin konversiotapahtuman arvo mitataan Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa ja tuodaan automaattisesti Google Adsiin. Voit myös määrittää oletusarvon Google Adsissa tai valita, että arvoa ei käytetä. Pidä mielessä, että Google Analytics: Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa sinun on lähetettävä arvo numerona, jotta konversiot voidaan raportoida Google Adsissa. Lue lisää konversioarvoista
  • Lukumäärä: Valitse, haluatko laskea kaikki konversiot vai yhden konversion mainoksen klikkausta kohti. Myyntiä seurattaessa kannattaa laskea kaikki konversiot ja liidejä seurattaessa yksittäiset konversiot. Lue lisää konversioiden laskemisesta.
  • Konversioikkuna: Valitse, kuinka pitkään konversioita seurataan mainoksen klikkauksen jälkeen. Lue lisää konversioikkunoista
  • Luokka: Valitse luokka, joka kuvaa konversiota parhaiten. Voit käyttää tätä luokkaa konversioraporttien ryhmittelyyn.
  • Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen: Poista tämä valinta (oletuksena valittuna), jos et halua sisällyttää tämän konversiotapahtuman tietoja raporttisi Konversiot-sarakkeeseen. Voit poistaa tämän asetuksen valinnan, jos käytät automaattista hintatarjousstrategiaa konversioiden optimointiin, mutta et halua sisällyttää tätä nimenomaista konversiotapahtumaa hintatarjousstrategiaasi. Lue lisää konversioihin sisällyttämisestä.