Mesurar les conversions web de propietats de Google Analytics 4

Un cop hàgiu enllaçat el vostre compte de Google Ads i les propietats de Google Analytics 4 (abans anomenades "propietats web + aplicació"), podeu importar les conversions web i llistes de remàrqueting web de Google Analytics per mesurar-ne el rendiment i fer ofertes a Google Ads.

En aquest article s'explica com podeu configurar esdeveniments de conversió web de propietats de Google Analytics 4 i com els podeu importar a Google Ads.

Per obtenir ajuda amb les conversions d'aplicació, consulteu l'article Mesurar les conversions d'aplicació de propietats de Google Analytics 4.

Abans de començar

Per poder importar conversions web, us cal:

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Mesurament", feu clic a Conversions.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Seleccioneu Importa a la llista de tipus de conversió.
  6. Feu clic a Propietats de Google Analytics 4 i, tot seguit, a Web.
  7. Feu clic a Continua.
  8. Marqueu la casella que hi ha al costat de cada esdeveniment de conversió web que vulgueu importar i, tot seguit, feu clic a Importa i continua. A la llista es mostren totes les conversions que configureu a la propietat de Google Analytics 4. Per tant, trieu només els esdeveniments de conversió web que us interessin.
  9. Feu clic a Fet.

L'esdeveniment de conversió web es mostrarà a la taula "Accions de conversió". Feu clic al nom d'un esdeveniment per veure'n més informació i editar la configuració de les accions de conversió.

També podeu crear un informe de conversions web anant a la taula "Campanyes" i fent clic a la icona del segment  > Font de conversió. Les conversions web es mostraran a la fila "Google Analytics 4" quan afegiu el segment "Font de conversió".

Opcions de configuració de totes les accions de conversió (inclosos els esdeveniments de comerç electrònic)

• Nom: introduïu un nom per a l'acció de conversió que voleu mesurar. El nom us ajudarà a reconèixer-la als informes de conversió.
  • Valor: el valor de cada esdeveniment de conversió es mesura a la propietat de Google Analytics 4 i s'importa automàticament a Google Ads. També podeu definir un valor predeterminat a Google Ads o no utilitzar-ne cap. Recordeu que a la propietat de Google Analytics 4 cal enviar el valor com a número per registrar les conversions a Google Ads. Obteniu més informació sobre els valors de conversió.
  • Recompte: seleccioneu si voleu comptar només una conversió per cada clic fet en un anunci o si les voleu comptar totes. "Totes" és millor per a les vendes, mentre que "Una" és millor per als contactes. Obteniu més informació sobre el recompte de conversions.
  • Període de conversió: seleccioneu durant quant de temps voleu mesurar les conversions després que algú faci clic en un anunci. Obteniu més informació sobre els períodes de conversió.
  • Categoria: seleccioneu la categoria que descriu millor la vostra conversió. Podeu utilitzar-la per segmentar els informes de conversions.
  • Inclou a Conversions: desmarqueu aquesta opció de configuració (està seleccionada de manera predeterminada) si no voleu incloure dades d'aquesta acció de conversió a la columna d'informes "Conversions". Us recomanem que desmarqueu aquesta opció de configuració si feu servir una estratègia d'oferta automàtica per optimitzar les conversions i no hi voleu incloure aquesta acció de conversió concreta. Obteniu més informació sobre "Inclou a Conversions".
  • Model d'atribució: seleccioneu un model d'atribució per determinar quant mèrit obté cada interacció amb anuncis en les vostres conversions. El model d'atribució "Basada en dades" és el predeterminat i està disponible per a la majoria d'accions de conversió. Més informació sobre els models d'atribució.

Sobre les conversions duplicades

És important mesurar una conversió només una vegada per obtenir informes i senyals d'ofertes precisos. Si utilitzeu tant propietats de Universal Analytics com de Google Analytics 4 per mesurar el mateix lloc web, probablement configurareu el seguiment de conversions en totes dues propietats. Si de cada propietat importeu la mateixa conversió per als informes i per a les ofertes, pot ser que les conversions es comptin dues vegades (ja que la mateixa conversió s'ha importat dues vegades). Per evitar les conversions duplicades, importeu cada conversió només una vegada a totes les propietats de Universal Analytics i Google Analytics 4.

Teniu problemes?

Resoldre un problema d'enllaçament

Si necessiteu més ajuda amb Google Analytics a Google Ads, contacteu amb nosaltres.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now