Om målgruppeudvidelse

Målgruppeudvidelse giver dig mulighed for at nå ud til din målgruppe på en enkel, målbaseret måde. Med målgruppeudvidelse er det nemmere at nå ud til flere personer, der er vigtige for din virksomhed, og nå dine marketingmål med Google Ads.

Ved at aktivere målgruppeudvidelse kan vi gøre yderligere beholdning tilgængelig ved at udvide til flere og mere relevante målgrupper. Målgruppeudvidelse er tilgængelig for video- og Discovery-kampagner.

Fordele

Målgruppeudvidelse kan:

• Gøre målretning efter målgruppe og optimering nemmere
  • Køre på forskellige netværk og for forskellige målgruppetyper
  • Give dig mulighed for at udvide din rækkevidde eller få flere konverteringer (afhængigt af dit mål)

Sådan fungerer det

Målgruppeudvidelse aktiveres ved hjælp af et afkrydsningsfelt i Google Ads. Når du vælger målgrupper i Google Ads, vises afkrydsningsfeltet "Målgruppeudvidelse".

Målgruppeudvidelse er som standard aktiveret for videokampagner, der er optimeret til konverteringer (f.eks. videokampagner til handling) og Discovery-kampagner. Målgruppeudvidelser skal aktiveres manuelt for videokampagner, der er optimeret til rækkevidde.

Målgruppeudvidelse fungerer forskelligt alt efter dit Google Ads-mål:

• Hvis dit mål er "Produkt- eller brandovervejelse" eller "Brandbevidsthed og rækkevidde", finder målgruppeudvidelse flere brugere, der minder om din valgte målgruppe, for at øge kampagnens rækkevidde og samtidig opretholde dine CPM- og CPV-bud. Større rækkevidde afhænger af det tilgængelige budget og størrelsen på din målgruppe.
  • Hvis dit mål er "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik", finder målgruppeudvidelse flere brugere, der sandsynligvis vil konvertere til en CPA inden for din kampagnes CPA-mål.
Målgruppeudvidelse overholder alle indholdsekskluderinger, der er anvendt på din kampagne, herunder beholdningstyper, digitale indholdsetiketter og indholdstyper.