Sobre l’expansió del públic

L'expansió del públic us permet arribar al vostre públic d’una manera senzilla i basada en els objectius. Gràcies a aquesta funció, us serà més fàcil arribar a més persones rellevants per a la vostra empresa i assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads.

Si activeu l'expansió del públic, podem mostrar la vostra campanya a altres públics rellevants i, d'aquesta manera, obrir inventari addicional. L'expansió del públic està disponible per a les campanyes de vídeo que fan servir l'objectiu "Consideració de la marca i del producte" o "Notorietat de marca i abast".

Avantatges

L’expansió del públic:

• Simplifica la segmentació per públic i l'optimització.
  • Es pot aplicar en diferents xarxes i tipus de públic.
  • Us dona l'oportunitat d'ampliar l'abast.

Com funciona

Al compte de Google Ads, seleccioneu Campanyes. Des d'allà, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i, tot seguit, feu clic a Públics. Marqueu la casella de selecció Expansió del públic a fi d'activar l'expansió del públic per a la campanya.

Pantalla de la IU que mostra l'expansió del públic per a les campanyes noves de Google Ads

Si el vostre objectiu és "Consideració de la marca i del producte" o "Notorietat de marca i abast", l'expansió del públic cerca més usuaris similars al públic que heu seleccionat per ampliar l'abast de la campanya tot mantenint les ofertes de cost per cada mil impressions (CPM) i de cost per visualització (CPV). L'abast addicional depèn del pressupost disponible i de la mida del públic.

L'expansió del públic respecta totes les exclusions de contingut que s'apliquen a la campanya, com ara els tipus d'inventari, les etiquetes de contingut digital i els tipus de contingut.

Quina és la diferència entre l'expansió del públic i la segmentació optimitzada?

L'expansió del públic cerca més usuaris similars al segment de públic que teniu, de manera que és possible que detecteu un augment en les impressions, les visualitzacions, els clics i les conversions a través de les vostres campanyes. La segmentació optimitzada mira d'aconseguir més conversions orientant els anuncis a les persones amb més probabilitats de fer conversions (en funció de les dades de conversió en temps real de la campanya, com ara les cerques recents dutes a terme per les persones que han fet una conversió). Amb la segmentació optimitzada, els segments de públic seleccionats manualment proporcionen un punt de partida ben fonamentat per influir en el model.

Per exemple, la Jiaying vol captar l'atenció de les persones de cara al proper llançament d'unes vambes de córrer noves. A la segmentació de la campanya, utilitza dos tipus de públics: un segment personalitzat basat en les paraules clau de millor rendiment de les seves campanyes de cerca (per exemple, "oferta de vambes de córrer") i el segment al mercat "Calçat esportiu". A continuació s'explica com l'expansió del públic i la segmentació optimitzada poden gestionar la campanya de la Jiaying:

• Expansió del públic: a més dels segments de públic que la Jiaying ha seleccionat manualment, l'expansió del públic inclou segments similars, com ara el segment personalitzat "ofertes de vambes esportives" i el segment al mercat "Productes esportius".
  • Segmentació optimitzada: la segmentació optimitzada amplia l'abast als usuaris amb més probabilitats de fer una conversió creant un perfil del tipus d'usuari que ha fet una conversió a partir de dades de conversió en temps real. Per exemple, aquestes dades poden incloure les cerques de Google relacionades amb marques concretes de vambes de córrer o els clics en un lloc web popular de roba esportiva. Si bé els segments de públic que la Jiaying ha seleccionat manualment proporcionen un punt de partida, la segmentació optimitzada mira de trobar conversions fora dels segments seleccionats.