Informació general sobre les ofertes per als anuncis d'hotel

Les estratègies d'oferta següents estan disponibles per a campanyes d'hotels a Google Ads:

• Comissions (per estada): pagueu un percentatge del valor de la reserva de l'habitació només per estada dels hostes, amb la qual cosa suprimiu el cost de les cancel·lacions.
  • Comissions (per conversió): feu una oferta d'un percentatge fix del valor de la reserva de l'habitació cada vegada que un viatger reserva mitjançant el vostre anunci.
  • CPC millorat: quan s'utilitza amb les ofertes de cost per clic (CPC) o de CPC percentual (CPC (%)), aquesta estratègia us ajuda a assolir un valor de conversió total més alt, alhora que intenta mantenir el mateix retorn de la inversió en publicitat (ROAS) que obtindríeu amb el CPC manual. Aquesta estratègia d'oferta està dissenyada per funcionar amb sistemes d'ofertes interns o de tercers.
  • CPC manual: feu una oferta d'un import fix quan un viatger fa clic al vostre anunci.
  • CPC (%): feu una oferta d'un percentatge del preu per nit de l'habitació quan un viatger fa clic al vostre anunci.

Aquest article conté les seccions següents:

Triar una estratègia d'oferta

Les estratègies d'oferta s'estableixen al nivell de campanya durant la configuració de les campanyes. Informació sobre com es pot canviar l'estratègia d'oferta

Estratègia d'ofertes

Tipus

Què optimitza

Pagueu per...

Per què utilitzar-la?

Comissions (per estada) Automàtica (Smart Bidding) ROAS posterior a la cancel·lació (ROAS = valor de conversió / cost)

Estades completes dels hostes

• Elimina el risc de cancel·lació.
  • Conserva el flux d'efectiu (cap pagament fins que no s'hagi completat l'estada dels hostes).
  • Garanteix el ROAS.
  • L'oferent optimitza automàticament el ROAS en funció de la taxa de comissió definida per l'anunciant.

Comissions (per conversió)

Automàtica (Smart Bidding)

ROAS previ a la cancel·lació (ROAS = valor de conversió / cost)

Reserves (conversions)

• Elimina el risc de no conversió (cap pagament tret que es faci una reserva).
  • Garanteix el ROAS.

CPC millorat

Semiautomàtica (Smart Bidding)

Valor de conversió

Clics

• Funciona amb els sistemes d'ofertes interns o de tercers existents.
  • Permet als anunciants controlar manualment les ofertes alhora que augmenta automàticament el valor de conversió total.
  • Podeu fer ofertes amb el CPC o el CPC (%).

CPC

Manual

N/A

Clics

No es recomana utilitzar-la sola.

CPC (%)

Manual

N/A

Clics

No es recomana utilitzar-la sola.

Nota: el seguiment de conversions i els valors de conversions de compra (import complet de la reserva) són obligatoris per a totes les estratègies d'oferta de Smart Bidding a Hotel Ads. Més informació sobre el seguiment de conversions per a campanyes d'hotels

Sobre els senyals de Smart Bidding

Smart Bidding utilitza senyals en el moment de la subhasta per ajudar-vos a millorar automàticament el rendiment a un nivell més granular del que és possible mitjançant les ofertes manuals. Més informació sobre els senyals en temps real a Smart Bidding

Important: si és la primera vegada que proveu Smart Bidding, heu de deixar que la campanya es publiqui com a mínim dues setmanes abans d'avaluar-ne el rendiment. Això permet que l'algoritme de Smart Bidding aprengui i s'ajusti.

Nivells d'oferta

En el cas de les ofertes de comissions, podeu definir l'import de l'oferta o la taxa de comissió al nivell de campanya.

En el cas de les estratègies d'oferta CPC manual i CPC (%), establiu l'estratègia al nivell de campanya. En el cas de l'estratègia CPC (%), podeu definir el límit d'oferta efectiva màxim al nivell de campanya. Cal definir imports d'oferta específics al nivell de grup d'anuncis. Informació sobre com podeu canviar l'oferta de grup d'anuncis

La taula següent resumeix on es poden establir les ofertes de cada tipus i si es poden combinar amb el CPC millorat o amb els ajustos d'oferta manuals.

Estratègia d’oferta

Nivell on es pot establir l'objectiu o l'import d'oferta

L'estratègia funciona amb...

Campanya Grup d'anuncis Grup d'hotels CPCM Controls d'ajust d'oferta
Automatitzada
Comissions Només en pausa** Només en pausa** NO
Manual
CPC manual (fix) NO
CPC (%) NO*

Notes:

No podeu definir una oferta de CPC (%) específica al nivell de campanya, però podeu establir un límit d'oferta efectiva màxim. En el cas de les ofertes de comissions, podeu posar en pausa la publicació dels grups d'anuncis i d'hotels d'una campanya, però no podeu establir imports d'oferta al nivell de grup d'anuncis o d'hotels.

Controls d'ajust d'oferta

Els ajustos d'oferta es poden utilitzar amb totes les estratègies d'oferta. Podeu ajustar l'oferta per factors com ara la ubicació del viatger, el tipus de dispositiu, la durada de l'estada, el dia d'entrada, el tipus de data, el període de reserva anticipada i la llista de públics.

Més informació sobre els ajustos d'oferta per a campanyes d'hotels

Requisits per a les subhastes

Quan un viatger fa una cerca que comporta que es mostrin anuncis d'hotel, Google primer recull els preus disponibles dels hotels i després executa la subhasta. Un cop Google obté els resultats de la subhasta, mostra els anuncis amb les ofertes guanyadores a l'usuari final.

Hi ha diversos factors que poden determinar si les vostres ofertes compleixen els requisits per incloure's a la subhasta:

• Coincidència amb l'itinerari: les tarifes del vostre feed de preus d'hotels han de coincidir amb l'itinerari exacte de l'usuari final. Per exemple, si el viatger cerca una estada de 3 nits que comença el 14 de juliol, haureu d'haver enviat tarifes que coincideixin exactament amb les 3 nits a partir del 14 de juliol. No es tindran en compte per a la subhasta les tarifes de cap altra combinació de durades d'estada ni de dates d'entrada.
    • Nota: per a un itinerari concret, només un sistema de reserva central (CRS) és apte per mostrar els seus anuncis.
  • Tarifes de tot inclòs vs. tarifes detallades: la vostra participació en una subhasta pot dependre de si proporcioneu tarifes de tot inclòs o tarifes detallades (tarifes que desglossen impostos i comissions).
    • Als Estats Units i al Canadà, els hotels amb tarifes de tot inclòs només s'inclouen a la subhasta si no hi ha hotels que facin ofertes de tarifes detallades.
    • Per a la resta de països, els hotels amb tarifes de tot inclòs i els que tenen tarifes detallades es tracten de la mateixa manera.
  • Tarifes incompletes: sigui quina sigui la ubicació geogràfica, els hotels amb tarifes incompletes només s'inclouen a la subhasta si en aquesta no hi participen hotels amb tarifes de tot inclòs ni detallades. Les tarifes incompletes es donen quan Google detecta que la informació fiscal falta o està incompleta o quan s'han establert els impostos en 0 però el preu no està etiquetat com a tot inclòs.
  • Estat del compte: si el vostre compte s'ha desactivat a causa d'infraccions de la política de precisió de preus, els vostres hotels no s'inclouran a les subhastes.
  • Pressupost de la campanya: si la campanya d'hotels ha superat el pressupost, els vostres hotels no s'inclouran a la subhasta i és possible que mostri l'estat "Limitada per pressupost". Informació sobre com es pot gestionar el pressupost d'una campanya
  • Pressupost del compte: si utilitzeu un pressupost de compte (facturació mensual) i la suma de la despesa de les campanyes el supera, els vostres anuncis no es difondran.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.