Vertoningen in slimme campagnes

Telkens wanneer uw advertentie wordt weergegeven op Google Zoeken, Google Maps, Gmail, YouTube of op een Google-partnerwebsite, wordt er een vertoning geteld. Meer informatie over hoe u een effectieve advertentie schrijft voor slimme campagnes

Vertoningen geven aan hoe vaak uw advertentie wordt weergegeven aan potentiële klanten. Vertoningen zijn nuttig om de merkbekendheid te vergroten of ervoor te zorgen dat mensen uw bedrijf herkennen en er meer over te weten komen.

• Hoe meer vertoningen u ontvangt, hoe groter de kans dat u klikken en oproepen van potentiële klanten ontvangt via uw advertentie.
  • Er worden geen kosten in rekening gebracht voor vertoningen.

Gegevens van vertoningen

Naast het aantal vertoningen dat uw campagne ontvangt, krijgt u ook inzicht in de manier waarop uw advertenties mensen bereiken. Mogelijk ziet u de locaties waar uw advertenties worden weergegeven, de leeftijdscategorieën van mensen aan wie uw advertenties zijn weergegeven of hoe vaak uw advertenties worden weergegeven op mobiele apparaten.

Lees meer informatie over waarom u uw slimme campagne mogelijk niet kunt vinden in de zoekresultaten van Google om problemen met de vertoning van advertenties op te lossen.