Een slimme campagne onderbreken

U kunt uw advertentie op elk gewenst moment onderbreken. Deze genereert dan geen kosten meer. Wanneer de weergave van uw advertentie wordt hervat, ontvangt u weer een factuur.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met slimme campagnes.

Instructies

1. Klik op Alle campagnes.
  2. Ga in het campagneoverzicht naar de kaart voor de gewenste campagne.
  3. Klik op de knop in de linkerbenedenhoek van de kaart om de campagne te onderbreken.
    • Opmerking: U kunt de campagne weer inschakelen door nogmaals op deze knop te klikken.