Navigeren in slimme campagnes

Welkom bij slimme campagnes. Klaar voor een rondleiding? Laten we eens bekijken wat u kunt doen in uw account:

Voordat u begint

We raden u aan de Google Chrome-browser te gebruiken omdat Google Ads hiervoor is geoptimaliseerd en dus het beste werkt met deze browser.

Instructies

Navigeren tussen advertenties in uw campagne

Gebruik het accountmenu aan de linkerkant om tussen uw campagnes en advertentiegroepen te navigeren. Als u met een klein scherm werkt, is het accountmenu standaard verborgen. Als u het menu wilt openen, beweegt u uw muis naar de linkerkant van de pagina of klikt u op het pictogram van het accountmenu Menu button.

Als u de campagnetypen wilt filteren die in het menu worden weergegeven, klikt u in het accountmenu op het pictogram met de drie stippen. Hiermee filtert u ook wat u in de primaire werkruimte van uw account ziet.

Navigeren tussen pagina's in uw account

Als u wilt navigeren tussen de hoofdpagina's van uw account, klikt u op de betreffende items in het paginamenu. Dit is de balk langs de linkerkant van de pagina. De inhoud van het paginamenu verschilt afhankelijk van of u zich op accountniveau bevindt of details weergeeft van een specifieke campagne of advertentiegroep. In het paginamenu worden alleen de opties weergegeven die relevant zijn voor de betreffende campagne of advertentiegroep.

Insights van Google ontvangen

Nadat u bent ingelogd, vormt de pagina Overzicht uw startpunt. Op deze pagina worden door Google gegenereerde insights weergegeven voor elk niveau van uw account, van uw campagne als geheel tot een specifieke advertentiegroep. Pas de periode aan, kies een campagne of klik op een specifieke detailkaart om meer insights te ontvangen.

Iets nieuws maken

Als u campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden wilt maken, of targeting op locatie of advertentieplanning wilt toevoegen, klikt u in het paginamenu op het item dat u wilt maken. Klik vervolgens op de plusknop.

Rapportage gebruiken

Voor toegang tot uw prestatierapporten klikt u in het linkernavigatievenster op Slimme campagnes. Het overzicht Campagnes wordt weergegeven.

Uw account optimaliseren

Klik op Alle campagnes in het linkernavigatievenster om toegang te krijgen tot essentiële optimalisatie- en planningstools.

Belangrijke meldingen weergeven

Ontvang de belangrijkste accountmeldingen door op het belpictogram in de rechterbovenhoek van een pagina in uw account te klikken.

Facturerings- en accountinstellingen beheren

Voor toegang tot uw voorkeuren voor facturering, accountbeheer en meldingen klikt u in de rechterbovenhoek van uw account op het hoofdpictogram met de drie stippen. Als u klaar bent, sluit u het tabblad en keert u terug naar het nieuwe Google Ads.

Help

U kunt hulp zoeken door op het hoofdpictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw account te klikken en Hulp vragen te selecteren.

Feedback geven

We zijn erg benieuwd naar uw mening over de nieuwe slimme campagnes. Als u ons wilt laten weten wat voor u het beste werkt en wat er kan worden verbeterd, klikt u in de rechterbovenhoek van uw account op de drie stippen en selecteert u Feedback verzenden.