Problemen met de import van Salesforce-conversies oplossen

Af en toe kan er een fout optreden wanneer u uw Google Ads- en Salesforce-accounts wilt koppelen, uw conversieacties wilt instellen of uw conversies wilt importeren.

Als de fout wijzigingen in uw Salesforce-account vereist, kan het tot 24 uur duren voordat de wijziging in Google Ads wordt getoond. Als u de foutmelding nog steeds krijgt nadat u het probleem heeft verholpen, wacht u 24 uur of ontkoppelt u de accounts en koppelt u deze opnieuw.

Problemen met de standaardintegratie met Salesforce bij de import van offline conversies

Meer informatie over de fouten die u misschien krijgt en hoe u deze kunt oplossen

Problemen met verouderde integratie met Salesforce tijdens de import van offline conversies

Meer informatie over de fouten die u misschien krijgt en hoe u deze kunt oplossen