Een slimme campagne bewerken

U kunt uw slimme campagnes altijd aanpassen.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met slimme campagnes.

Instructies

1. Open de Google Ads-app voor iOS.
  2. Tik bovenaan in het menu op en selecteer Accountoverzicht.
  3. Zoek de campagne die u wilt bewerken en tik op Details.
    1. Tik op het potloodje Bewerken om de periode voor de getoonde gegevens te wijzigen.
  4. Bewerk de campagne waar nodig:
    1. Als u de planning wilt bewerken, tikt u op Planning en geeft u de gewenste planning op.
    2. Als u de advertentietekst, het telefoonnummer, het budget, de locatie of de categorie wilt wijzigen of als u de campagne wilt verwijderen, tikt u op het icoon met 3 stippen  rechts van de kaart Advertentievoorbeeld. Vervolgens tikt u op het item dat u wilt bewerken. U kunt ook omlaag scrollen en op Bewerken tikken op de kaart met het item dat u wilt aanpassen.
  5. Tik op Opslaan.