Enllaçar un proveïdor d'analítica d'aplicacions extern a Google Ads

Si utilitzeu un proveïdor extern d'analítica d'aplicacions per mesurar les conversions d'aplicació mòbil i fer-ne un seguiment, podeu enllaçar el vostre compte extern al de Google Ads a fi d'importar-ne les dades. També podeu enllaçar el proveïdor extern d'analítica d'aplicacions a Google Ads per activar la creació de llistes de remàrqueting. Parleu amb el vostre representant per configurar el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de la seva aplicació.

Per establir l'enllaç entre el compte de Google Ads i el compte extern, heu de generar un identificador d'enllaç que després compartireu amb el proveïdor extern o que podeu introduir directament al compte extern. Cal que creeu un identificador d'enllaç diferent per a cada aplicació de la qual feu el seguiment amb el proveïdor extern. Un cop hàgiu generat l'identificador d'enllaç i l'hàgiu compartit amb el proveïdor extern, ja podreu importar esdeveniments de conversió a Google Ads.

Aquest article explica pas a pas com podeu enllaçar l'aplicació de tercers al vostre compte i compartir aquest enllaç amb altres comptes.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com podeu crear un enllaç

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Analítica d'aplicacions de tercers", feu clic a Detalls.
  4. Trieu una de les opcions següents:
    • Si mai no heu enllaçat cap proveïdor d'analítica d'aplicacions al compte de Google Ads, feu clic a Crea un identificador d'enllaç.
    • Si ja teniu proveïdors d'analítica d'aplicacions enllaçats al compte de Google Ads i voleu crear un altre enllaç, feu clic al botó del signe més per enllaçar una aplicació o un proveïdor nous.

Nota: heu de tenir accés administratiu al compte per poder crear un identificador d'enllaç.

5. Seleccioneu el proveïdor d'analítica d'aplicacions. Si no el veieu al menú desplegable, seleccioneu Un altre proveïdor i, tot seguit, introduïu l'identificador del proveïdor. Si no el sabeu, sol·liciteu-lo al proveïdor o demaneu-li que us ajudi a trobar-lo a la Guia per a desenvolupadors.
  6. Seleccioneu la plataforma de la vostra aplicació mòbil.
  7. Per trobar la vostra aplicació, utilitzeu el camp "Cerqueu la vostra aplicació".
  8. Feu clic a Crea un identificador d'enllaç.
  9. Feu clic al botó Copia per copiar l'identificador d'enllaç i enganxeu-lo al compte extern.
  10. Feu clic a Fet. Es mostrarà l'estat "Sense verificar" fins que afegiu l'identificador d'enllaç al compte extern i les dades de conversions es comencin a transferir a Google Ads.

Com es pot compartir un enllaç amb altres comptes de Google Ads

Si gestioneu campanyes per a la mateixa aplicació en diversos comptes de Google Ads, us recomanem que feu servir el seguiment de conversions multicompte i configureu al compte de gestor un identificador d'enllaç amb el proveïdor d'analítica d'aplicacions extern. Això permetrà que tots els comptes que utilitzin el seguiment de conversions del compte de gestor puguin fer el seguiment de conversions d'aplicacions a través de l'identificador d'enllaç del compte de gestor.

Tanmateix, si no podeu utilitzar el seguiment de conversions multicompte (per exemple, si treballeu amb diversos partners), podeu compartir un únic identificador d'enllaç amb un altre compte de Google Ads. El compte que comparteix l'identificador d'enllaç en serà el "propietari". Només el "propietari" de l'identificador d'enllaç pot compartir-lo amb altres comptes. Tots els comptes que hagin acceptat la invitació del propietari poden importar conversions del proveïdor extern d'analítica d'aplicacions corresponent per a l'aplicació associada amb l'identificador d'enllaç compartit.

Nota: si treballeu amb una agència o amb diversos partners, us recomanem que esdevingueu el propietari de tots els identificadors d'enllaç de les vostres aplicacions. Això us permetrà compartir els identificadors d'enllaç amb altres comptes o treure enllaços d'altres comptes si és necessari. Per exemple, si voleu transferir les vostres dades de Google Ads d'una agència a una altra, només cal que traieu l'enllaç del compte d'aquesta agència.

Fins i tot si no gestioneu de manera activa els vostres comptes, us recomanem que creeu l'identificador d'enllaç en un compte per al qual tingueu accés d'administrador i que compartiu els identificadors d'enllaç amb els comptes que s'encarreguin de fer el seguiment de conversions o el remàrqueting.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Analítica d'aplicacions de tercers", feu clic a Detalls.
  4. A la columna "Accions" de l'enllaç que voleu compartir, feu clic a Opcions. Podeu dur a terme una de les accions següents:
    • Per compartir un identificador d'enllaç amb un altre compte, seguiu aquests passos:
      1. Seleccioneu Comparteix amb un altre compte.
      2. Introduïu l'identificador de client del compte amb el qual voleu compartir l'enllaç i feu clic a Següent.
      3. Feu clic a Envia la invitació.
    • Per treure un enllaç que heu acceptat, feu clic a Treu l'enllaç. A continuació, al quadre de diàleg que es mostra, torneu a fer clic a Treu l'enllaç.
    • Per acceptar un enllaç compartit d'un altre compte, feu clic a Accepta l'enllaç a la columna "Accions" dels enllaços compartits a la taula.
    • Per treure l'enllaç dels comptes compartits, feu clic a Treu l'accés.
    • Per desenllaçar una aplicació dels comptes compartits, seleccioneu Desenllaça l'aplicació.

Nota: un compte de Google Ads pot compartir l'identificador d'enllaç amb un màxim de 20 comptes. Per compartir l'identificador d'enllaç amb més de 20 comptes, podeu enllaçar els comptes al compte de gestor i configurar el seguiment de conversions multicompte.

Com es pot tornar a generar l'identificador d'enllaç

Podeu tornar a generar l'identificador d'enllaç des de la columna "Accions" del vostre compte. Ara bé, un cop l'hàgiu tornat a generar, l'identificador d'enllaç antic deixarà de funcionar i haureu d'actualitzar immediatament el vostre proveïdor d'analítica extern amb l'identificador d'enllaç nou.

Web to App Connect

Si teniu un lloc web i una aplicació mòbil, podeu configurar el seguiment de conversions d'aplicació mitjançant Web to App Connect. Un cop hàgiu utilitzat la interfície de Web to App Connect per configurar el seguiment de conversions i l'enllaçament profund (que us permet establir enllaços des dels anuncis directament a l'aplicació de l'empresa), podeu oferir una experiència fluida per als clients en passar del web a l'aplicació i generar, de mitjana, percentatges de conversió dues vegades més alts per als clics en anuncis que dirigeixen a l'aplicació en comparació amb el lloc web per a mòbils.

Amb Web to App Connect, els clients poden completar fàcilment l'acció prevista, ja sigui comprar, registrar-se o afegir articles al carretó. A més, a la interfície de Web to App Connect, podeu fer un seguiment d'aquestes accions de conversió des de l'aplicació i obtenir recomanacions sobre com podeu millorar la campanya.

Per començar a utilitzar Web to App Connect, seguiu aquests tres passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Planificació.
  3. Feu clic a Centre de publicitat per a aplicacions. Se us dirigirà a la interfície de Web to App Connect.

Obteniu més informació sobre com podeu millorar les conversions amb la interfície de Web to App Connect.