Løs problemer med displaykampagner

Hvis din displaykampagne ikke er så effektiv som forventet, kan det skyldes problemer med dine annoncer, budgivning, målretning, konverteringssporing, remarketingkonfiguration eller kampagneindstillinger.

Prøv følgende for at finde og rette disse problemer:

Fejlfinding i forbindelse med din displaykampagne

I den nye Google Ads-oplevelse kan du se advarsler og få oplysninger om mange problemer, der påvirker dine displayenheder, ved at se på kortet "Statusgennemgang" på siden "Oversigt". Få flere oplysninger om Statusgennemgang.

1. Klik på Displaykampagner i navigationspanelet for en individuel kampagne.
  2. Klik på Oversigt i sidemenuen til venstre, til højre for navigationslinjen.
    • Kortet "Statusgennemgang" findes til højre for effektivitetskortet.
  3. Klik på Se eller på en af advarslerne på statuskortet for at se hele listen med advarsler.
  4. Klik på et af advarselskortene for at udvide advarslen og se flere oplysninger.
    • Hvis du har klikket via en advarsel på kortet "Statusgennemgang", udvides den advarsel, du klikkede via, automatisk.

Husk!

Der kan gå en dags tid, før advarsler opdateres.

Typer af advarsler

Oversigtssiden viser vigtige kontostatusoplysninger, så du kan få en større forståelse af og løse problemer med dine displaykampagner, remarketingkampagner, annoncer, annoncegrupper og målgruppekilder. Der er tre typer advarsler:

• Kritiske problemer vedrørende din kontos effektivitet, som skal løses, hvis der fortsat skal vises annoncer
  • Problemer, der skal løses, hvis du vil udnytte dine annoncers fulde potentiale og sikre, at din kampagne er effektiv
  • Statusser, der informerer dig om, at dine målgruppekilder, feeds og din konverteringssporing fungerer som forventet

Andre tagrapporteringssteder i Google Ads

Du kan også se, om dit remarketingtag fungerer, via sektionen Målgruppekilder i Målgruppeadministrator.

Almindelige problemer i forbindelse med displaykampagner

Annoncer, der ikke bliver vist

Hvorfor er det vigtigt?

Et af de vigtigste succeskriterier for en kampagne er, at annoncerne bliver vist. Prøv at gennemgå de potentielle problemer, der er beskrevet i fejlfindingsøvelsen Mulige årsager til, at du ikke kan se din annonce, ét efter ét.

Almindelige advarsler i forbindelse med problemer, der forhindrer, at annoncer bliver vist

For begrænset målretning
Din annoncegruppemålretning er for begrænset til, at der kan vises annoncer
Advarselsmeddelelse Annoncerne i din annoncegruppe når ikke ud til nogen
Løsning

Rækkevidden kan være begrænset i følgende tilfælde:

• Snæver målretning inden for én målretningsmetode
  • Brug af flere forskellige målretningsmetoder i den samme annoncegruppe
  • Brug af flere ekskluderinger
  • Kampagneindstillinger, der begrænser rækkevidden, som f.eks. målretning mod en snæver geografisk placering

Hvis din annoncegruppe når ud til for få personer, viser den ikke annoncer. Hvis din annoncegruppe f.eks. er målrettet mod målgrupper, placeringer og søgeord på samme tid, vil du ikke finde mange personer, der matcher alle disse målretningsmetoder på én gang. Prøv at fjerne nogle af målretningsmetoderne og tilføje dem som observationer i stedet.

Få flere oplysninger

Bedste fremgangsmåde Brug værktøjet til estimering af rækkevidde til at estimere den potentielle rækkevidde.
Buddene er for lave
Dit aktuelle budbeløb er for lavt til, at dine annoncer kan være konkurrencedygtige.
Advarselsmeddelelse Buddene i din annoncegruppe er for lave til, at dine annoncer kan vises
Løsning

Forøg dine bud for at forbedre dine chancer for at vise annoncer til potentielle kunder. Nye konkurrenter eller ændringer i markedstendenser kan f.eks. kræve et højere bud end det, du bruger.

Juster dit bud i "Kampagneindstillinger". Få flere oplysninger

Bedste fremgangsmåde Brug budsimulatoren til at finde det optimale budbeløb i henhold til dine forretningsmæssige mål.

Hvorfor er det vigtigt?

Når der ikke er overensstemmelse mellem dine annoncer og din målretning, når du muligvis ikke ud til de ønskede potentielle kunder med dine annoncer. Nogle gange er annoncetyper ikke beregnet til at blive brugt sammen med specifikke målretningsmetoder, og hvis det er den eneste annoncetype eller målretningsmetode i din annoncegruppe eller kampagne, kan dine annoncer slet ikke køres.

Almindelige advarsler i forbindelse med inkompatibel målretning og inkompatible annoncer

• Gmail-annoncer er ikke kompatible med tilpassede tilknytningsbaserede målgrupper.
  • Kun Gmail-annoncer i en kampagne med undertypen Gmail-kampagne er kvalificerede til at blive vist med remarketinglister eller tilsvarende målgrupper. Andre kampagnetyper vil ikke være kvalificerede til at vise Gmail-annoncer med remarketinglister eller tilsvarende målgrupper.
  • Gmail-annoncer kan kun vises på mail.google.com. Få flere oplysninger.
  • Det er kun Gmail-annoncer, der kan blive vist på mail.google.com
  • Kundematch på Displaynetværket kan kun køre med Gmail-annoncer

Remarketingtags og feeds

I betjeningspanelet kan du også se, om der er alvorlige problemer med dit remarketingtag (herunder tilpassede parametre) eller med feeds, der er tilknyttet via "Virksomhedsdata" eller en Merchant Center-konto. Disse bruges sammen med dine remarketinglister til at oprette dynamiske displayannoncer.

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis dit tag ikke fungerer, bliver dine remarketinglister muligvis ikke udfyldt, hvilket betyder, at du ikke kan bruge disse lister til målretning. Hvis varigheden af medlemskab for listen er for kort, bliver dine annoncer muligvis ikke vist af hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.

Bemærk!

Antallet af brugere på dine remarketinglister omfatter alle aktive og inaktive brugere over hele verden. Da dine annoncer kun vil kunne vises til brugere, der befinder sig på din kampagnes målrettede steder, og som er aktive på de netværk, du målretter mod (f.eks. Google Displaynetværk, Søgenetværk, YouTube osv.), kan antallet af brugere, der er kvalificerede til at se dine annoncer, være mindre end det medlemskab af remarketinglister, der vises i Google Ads.

Hvad dynamisk remarketing angår, medvirker tagparametre såsom produkt-id'er også til registreringen af, hvilke produkter brugerne får vist. Hvis der er problemer med parametre, kan du risikere, at der bliver vist mindre relevante produkter i de dynamiske annoncer.

Hvis antallet af kvalificerede varer i dit feed er faldet, eller hvis nogle af varerne er blevet afvist, kan der ikke vises relevante produkter for potentielle kunder via dine dynamiske annoncer.

Almindelige advarsler i forbindelse med remarketingtags og feeds

Inaktivt tag
Dit tag har ikke føjet websitebesøgende til dine målgruppelister.
Advarselsmeddelelse Dit Google Ads-tag har ikke været aktivt i den sidste uge
Løsning

Læs tagvejledningen. Valider herefter dit tag, og kontrollér, at du har tilføjet de tilpassede parametre for din virksomhedstype.

Klik på LÆS TAGVEJLEDNINGEN på underretningskortet for at få en vejledning i, hvordan du får adgang til og redigerer din tagkode.

Få flere oplysninger

Bedste fremgangsmåde Brug Målgruppeadministrator til at sammenligne tags.

Andre almindelige problemer i forbindelse med displaykampagner

Budgettet er lavt
Dine annoncer vises ikke så ofte, som de kunne, og du får derfor ikke det fulde udbytte af dine kampagner.
Underretning Din kampagne er begrænset af budgettet
Løsning

Overvej at øge dit budget. Hvis du f.eks. opdager, at du når dit budget, når du er delvist igennem spidsbelastningsperioder, kan du overveje at øge budgettet en smule for at se, om dine annoncer så opretholder en høj effektivitet. Du kan overveje at øge budgettet yderligere, hvis dine annoncer fortsat er effektive i de tidsrum, hvor de ikke blev vist tidligere.

Klik på Gå til kampagneindstillinger for at se og ændre dit budget

Få flere oplysninger

Uden annoncer
Annoncegrupper uden annoncer kører ikke.
Underretning Din annoncegruppe indeholder ingen annoncer
Løsning

Føj annoncer til dine annoncegrupper.

Klik på Gå til annoncer på advarselskortet for at se og knytte annoncer til annoncegrupper.

Bedste fremgangsmåde Brug responsive annoncer, som justerer deres udseende og format, så de passer til stort set alle tilgængelige annoncepladser. Få flere oplysninger
Afviste annoncer
Dine annoncer kan ikke blive vist, hvis de ikke er godkendt af politikteamet.
Advarselsmeddelelse Alle annoncer i din annoncegruppe blev afvist
Løsning

Hvis der er politikrelaterede problemer, skal du følge linkene i advarslerne for at se, hvordan du løser dem for hver af dine annoncer. Når du redigerer dine annoncer, sendes de til gennemgang igen. Din annonce kan f.eks. indeholde upassende indhold, urigtige oplysninger om dig eller dit produkt, indsamle personlige oplysninger eller krænke et varemærke. Få flere oplysninger