Kontrollera resultatet av automatiska tillägg

Automatiska tillägg visas bara när det är troligt att de förbättrar resultatet av din textannons. Om du vill se när de automatiska tilläggen visas och vilken effekt de har kan du kontrollera tilläggens resultat. I den här artikeln beskriver vi hur det går till.

Innan du börjar

Läs om automatiska tillägg innan du börjar. Automatiska tillägg omfattar säljaromdömen, automatiska samtalstillägg, automatiska sms-tillägg, dynamiska informationstillägg, dynamisk utbudsinformation och dynamiska länktillägg.

Resultat och rapporter

Du kan se hur det går för dina annonser med säljaromdömen, till exempel hur många klick och exponeringar de fick. Resultatinformationen visas i rapporten över automatiska tillägg