Om kampanjer for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket

Med kampanjer for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket kan du nå ut til folk mens de bruker Google Søk og besøker nettsteder over hele nettet. I denne artikkelen ser vi nærmere på de grunnleggende funksjonene i denne kampanjetypen, hvordan den er sammenlignet med Søkenettverket-kampanjetypen, som har lignende funksjoner, og hvordan du kan opprette kampanjer i Søkenettverket som kan utvides for Displaynettverket.

Slik fungerer det

Du administrerer kampanjer for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket på samme måte som kampanjer for Søkenettverket: Du angir et budsjett, velger relevante søkeord, oppretter annonser og angir bud.

Annonsene dine kan bli vist når folk søker etter termer på Google Søk og søkepartneres nettsteder som samsvarer med søkeordene dine, og de kan også bli vist på relevante sider i Google Displaynettverk. Annonsene blir imidlertid vist selektivt i Displaynettverket, og budgivningen er automatisk. Dermed kan du enklere kommunisere med de personene som har størst sannsynlighet for å være interessert i produktene og tjenestene du markedsfører.

Annonsene blir i første rekke vist i Søkenettverket, men de kan også bli vist i Displaynettverket hvis det ser ut til at dagsbudsjettet ditt ikke er brukt opp.

Finn den rette målgruppen

Med kampanjer for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket kan du øke rekkevidden din uten videre konfigurering. Det kan også bli enklere for deg å finne den rette målgruppen – på rett sted og til rett tid.

• Utvid den potensielle målgruppen: Hvis du legger til Displaynettverket, kan annonsene dine bli vist i Google Displaynettverk, som er en samling av over to millioner apper, videoer og nettsteder.
  • Nå ut til potensielle kunder tidligere i kjøpssyklusen: Hvis du benytter utvidelse for Displaynettverket, kan annonsene dine nå ut til folk som blar gjennom innhold eller undersøker lignende produkter på ulike nettsteder.
  • Opptre strategisk uten at det innebærer masse ekstraarbeid: Ettersom utvidelse for Displaynettverket er helautomatisk, optimaliseres annonsene dine, slik at de målrettes mot hele Displaynettverket uten at du behøver å konfigurere noe mer.

Bruk responsive annonser for å nå ut til flere personer

For å utvide rekkevidden din ytterligere og forbedre resultatene dine kan du opprette en responsiv annonse for en kampanje for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket. Responsive annonser er et praktisk alt-i-ett-format som vises i hele Displaynettverket. Ved hjelp av elementene du angir, inkludert overskrifter, bilder og landingssider, tilpasses størrelsen, utseendet og formatet automatisk slik at de responsive annonsene passer omtrent alle tilgjengelige annonseplasser. Ettersom det opprettes én annonse som passer til stort sett alle annonseplasser i Displaynettverket, kan responsive annonser hjelpe deg med å øke rekkevidden og effekten av annonseringen, samtidig som du sparer tid. Finn ut mer om responsive annonser.

Vær oppmerksom på dette

Hvis du utelukkende har kjørt kampanjer i Søkenettverket og nå utvider til Displaynettverket, går kanskje antallet konverteringer opp (15 % i gjennomsnitt). Dette fører i sin tur til at også det daglig forbruket går opp (også 15 % i gjennomsnitt). Kostnaden din per konvertering i Displaynettverket bør i gjennomsnitt være omtrent lik som i Søkenettverket.

Opprett kampanjer for Søkenettverket med utvidelse for Displaynettverket

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen , og velg så Ny kampanje.
  4. Velg et mål for kampanjen din, eller velg Opprett en kampanje uten noe spesielt mål hvis ingen av målene som vises, passer for deg.
    1. Hvis dette trinnet ikke gjenspeiler det du ser i kontoen din, kan du først velge kampanjetype og så et mål. Finn ut mer om mål.
  5. Velg Søk-kampanjetypen.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Velg Displaynettverket-alternativet i Nettverk-delen.
  8. Velg de øvrige kampanjeinnstillingene dine. Finn ut mer om de ulike innstillingene.
  9. Klikk på Lagre og fortsett.

Oppgrader kampanjer i Søkenettverket

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  3. Velg søkekampanjen du vil oppgradere.
  4. Klikk for å utvide Nettverk-delen.
  5. Velg Displaynettverket-alternativet.
  6. Klikk på Lagre.