Bruk meldingsutvidelser

Gi kunder som ser annonsene dine på mobilenheter, mulighet til å sende en SMS til bedriften din med ett trykk. Nå ut til folk som heller sender en SMS enn å ringe, ved å implementere gratis meldingsutvidelser for tekstannonsene dine i Søkenettverket. Du kan svare på kunders SMS-er ved hjelp av telefonnummeret ditt eller e-postadressen din.

Før du begynner

For å kunne bruke meldingsutvidelser må du kunne motta, behandle og sende SMS-er. I artikkelen Om meldingsutvidelser kan du finne ut mer om meldingsutvidelser.

Først må du bestemme deg for hvor meldingsutvidelsene dine skal vises. Skal de vises i alle kampanjene dine, eller i noen få kampanjer? Skal de vises i en annonsegruppe? Når du har bestemt deg, kan du følge veiledningen nedenfor.

Husk at vi ikke kan garantere at meldingsutvidelser vises sammen med annonsen din hele tiden. Finn ut mer om når utvidelser blir vist.

Tips

Når du lager handlingsfremmende oppfordringer, må du være så spesifikk som mulig. I stedet for å lage en generell handlingsfremmende oppfordring, for eksempel «Send oss en SMS for å få mer informasjon», kan du skrive noe sånt som «Send oss en SMS for å få et uforpliktende tilbud» eller «Send oss en SMS for å snakke med en medarbeider». Du oppnår dessuten ofte bedre resultater med annonser med mer spesifikke handlingsfremmende oppfordringer enn med annonser som bare har generelle handlingsfremmende oppfordringer.

Veiledning

Du kan opprette meldingsutvidelser på konto-, kampanje- eller annonsegruppenivå.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Opprett meldingsutvidelser

1. Logg på AdWords-kontoen din
  2. Hvis du ønsker å begrense en apputvidelse til en bestemt kampanje eller annonsegruppe, kan du velge én fra navigasjonsraden til venstre
  3. Klikk på Annonseutvidelser-fanen
  4. Velg Se: Meldingsutvidelser fra rullegardinmenyen
  5. Klikk på + Utvidelse
  6. Velg en eksisterende meldingstype for å legge til en meldingsutvidelse, eller opprett en ny utvidelse ved å klikke på +Ny meldingsutvidelse
  7. Skriv inn informasjonen for meldingsannonsene dine:
    • Telefonnummer: et telefonnummer der bedriften kan sende og motta SMS
    • Utvidelsestekst: teksten som skal vises i «klikk for å sende melding»-annonsen din
    • Bedriftsnavn: navnet til bedriften din
    • Meldingstekst: meldingsteksten som automatisk vises i meldingsappen til brukeren når vedkommende trykker for å sende deg en melding. (Meldingsteksten kan for eksempel være: «Jeg vil gjerne vite mer. Send meg en tekstmelding.»)
    • Klikk på Avanserte alternativer for å begrense meldingsutvidelsen til bestemte datoer eller klokkeslett på dagen
  8. Klikk på Lagre

Linker til beslektet innhold