Om automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Sådan fungerer automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau øger annonceeffektiviteten, så der er større sandsynlighed for, at der bliver klikket på dine annoncer. Når det forventes, at et aktiv kan øge din annonces effektivitet, bliver det automatisk oprettet i Google Ads og vist under din annonce. Disse aktiver kan oprettes på kontoniveau og kan deles mellem flere kampagner. De fleste automatisk oprettede aktiver på kontoniveau er kvalificerede til at blive vist sammen med alle annoncetyper, men nogle få vises kun på stationære og bærbare computere. Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau er kompatible med kampagner og annoncegrupper, hvor der også bruges manuelt oprettede aktiver. Vi anbefaler, at du bruger alle de manuelt oprettede aktiver, der er relevante for din virksomhed. Få flere oplysninger om aktiver.

Det koster ikke noget at vise aktiver sammen med dine annoncer, men du debiteres typisk som normalt for klik på din annonce og for visse interaktioner, som aktiverne giver mulighed for. Du debiteres f.eks., når en person klikker på en opkaldsknap, som er oprettet automatisk. I Google Ads bliver du højst debiteret for 2 klik (pr. eksponering) på hver annonce og de tilhørende aktiver. Få flere oplysninger om Google Ads-udvidelser og din faktiske pris pr. klik.

Undtagelse: Du debiteres ikke for klik på sælgerbedømmelser (men klik på selve annoncerne bliver debiteret som normalt).

Fordele ved automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

• Giver brugerne flere oplysninger om dine produkter og tjenester: Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau tilbyder forhåndsvisninger af dine produkter, tjenester og særtilbud og er med til at sikre dig flere klik på din annonce.
  • Kan øge dit investeringsafkast: De yderligere websiteoplysninger, der vises sammen med dine annoncer, kan øge annoncerelevansen og CTR-værdien. Det kan være med til at øge dit investeringsafkast, i og med at der fokuseres på at opnå klik fra de besøgende, som med størst sandsynlighed vil være interesserede i det, du tilbyder.
  • Sparer dig kostbar tid: Aktiverne oprettes automatisk, så du sparer både tid og kræfter.

Typer af automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Dynamiske undersidelinks

Dynamiske undersidelinks hjælper brugerne med at komme hen til det rigtige sted på dit website. Disse undersidelinks forventes at forbedre din annonces effektivitet og vises muligvis sammen med eller i stedet for manuelt oprettede undersidelinks. Hvis du f.eks. har en restaurant, kan dine aktiver omfatte links med følgende tekst: Åbningstider, Menu og Levering. Få flere oplysninger om aktiver til dynamiske undersidelinks.

Bemærk! I forbindelse med videoannoncer fungerer dynamiske undersidelinks kun i videokampagner, der bruger målene "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik".

Eksempel

An illustrated example of dynamic sitelinks in a search ad.

Dynamisk websiteinfo

Websiteinfo indeholder ekstra beskrivende tekst, der giver folk et bedre indtryk af de produkter og tjenester, din virksomhed tilbyder. Det forventes, at denne type websiteinfo gør din annonce mere effektiv, og den vises muligvis sammen med eller i stedet for manuelt oprettet websiteinfo. Få flere oplysninger om aktiver til dynamisk websiteinfo.

Eksempel

An illustrated example of dynamic structured snippets in a search ad.

Automatisk oprettede aktiver til lokation

Automatisk oprettede aktiver til lokation kan hjælpe brugerne med at finde dine fysiske virksomhedsadresser ved at vise dine annoncer med lokationsoplysninger, f.eks. din adresse, rutevejledning til din lokation eller afstanden til din virksomhed. Brugerne kan klikke eller trykke på disse aktiver i den endelige annonce for at få flere oplysninger om de lokationer, der er relevante i forhold til din virksomhed. Automatisk oprettede aktiver til lokation kan også indeholde et telefonnummer eller knappen "Ring", så brugerne nemt kan ringe til dine virksomhedsadresser eller dine forhandlere. Få flere oplysninger om lokationsaktiver.

Vigtigt! Hvis du ikke har tilføjet lokationer på din konto, bliver din virksomhed muligvis automatisk matchet med kendte lokationer i Google Ads (baseret på forskellige kontoegenskaber, f.eks. landingssider), hvorefter oplysningerne tilføjes på din konto, så disse aktiver kan oprettes. For at sikre den højeste grad af nøjagtighed kan du dog tilføje lokationsoplysninger manuelt.

Sælgerbedømmelser

Med sælgerbedømmelser vises der en kombination af oplysninger og anmeldelser ud for annoncerne, så folk kan se, hvilke annoncører der har fået positive bedømmelser for god service. Få flere oplysninger om sælgerbedømmelser.

Eksempel

An illustrated example of seller ratings in a search ad.

Dynamisk infotekst

Dynamisk infoudvidelser hjælper brugerne med at beslutte, om de skal besøge dit website, ved at vise relevante oplysninger om de produkter og tjenester, der tilbydes på dit website. Hvis der vises potentielt nyttige oplysninger på en annoncørs landingsside, f.eks. "25 års erfaring", "Book online" og "Certificerede mekanikere", kan disse oplysninger blive vist automatisk som en dynamisk infoudvidelse sammen med annonceteksten eller videoannoncen. Disse infotekster forventes at forbedre din annonces effektivitet og vises muligvis sammen med eller i stedet for manuelt oprettede infoudvidelser. Få flere oplysninger om dynamisk infotekst.

Eksempel

An illustrated example of dynamic callouts in a search ad.

Virksomhedsoplysninger

Aktiver til virksomhedsoplysninger giver dig mulighed for at føje virksomhedsrelaterede aktiver såsom virksomhedsnavn og virksomhedslogo til dine allerede oprettede computer- og mobiltekstannoncer. Takket være disse aktiver kan du bruge brandværdi som et middel til at nå ud til både nye og nuværende kunder. Få flere oplysninger om virksomhedsoplysninger.

Eksempel

Et eksempel på en Google-søgeannonce for "hoteller i Hawaii" på en computerskærm.

Aktiver til dynamisk billede

Aktiver til dynamisk billede giver Google mulighed for at organisere relevante billeder fra din annonces landingsside som et supplement til dine allerede oprettede søgeannoncer. De kan hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål ved at vise fængende billeder af dine produkter eller tjenester. Det kan fremhæve budskabet i dine tekstannoncer og inspirere brugerne til at klikke videre til din landingsside. Disse aktiver til billeder forventes at forbedre din annonces effektivitet og vises muligvis i stedet for manuelt uploadede aktiver til billeder. Få flere oplysninger om aktiver til dynamiske billeder.

Eksempel

An  example of a Dynamic image extensions
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan får du vist rapporter om automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau vises kun, når det forventes, at de vil forbedre din tekstannonce. Tjek effektiviteten af automatisk oprettede aktiver på kontoniveau for at forstå deres effekt. Lad os sige, du gerne vil gennemgå, hvor effektive dine annoncer med sælgerbedømmelser er, f.eks. antallet af klik eller eksponeringer, de har genereret, når de blev vist sammen med din annonce. Du kan gennemgå dine effektivitetsdata med rapporten Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.

Du kan få adgang til dine automatisk oprettede aktiver på kontoniveau i sektionen "Aktiver" i Google Ads.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på Tilføj filter, og filtrer derefter efter "Kilde" (du kan skrive "Kilde" i søgefeltet).
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk oprettet", og klik derefter på Anvend.
    • Ved aktiver til lokation, sælgerbedømmelser og automatiske aktiver til app skal du vælge Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau på prikmenuen til højre i tabellen.

Sådan deaktiverer du automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Følg denne vejledning for at deaktivere automatisk oprettede aktiver på kontoniveau:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Klik på prikmenuen til højre, og vælg herefter Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.
  6. Klik på prikmenuen til højre igen, og vælg herefter Avancerede indstillinger.
  7. Vælg indstillinger for automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.
  8. Vælg Deaktiver specifikke automatisk oprettede aktiver, og vælg derefter det aktiv, som du vil deaktivere.
  9. Vælg årsagen til, at du vil deaktivere aktivet, og tilføj yderligere kommentarer.
  10. Klik på Deaktiver.

Ofte stillede spørgsmål

Er automatisk oprettede aktiver på kontoniveau det samme som automatisk oprettede aktiver?

Nej. Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau, f.eks. dynamiske undersidelinks, dynamisk websiteinfo, dynamisk infotekst og meget mere, aktiveres på kontoniveau, mens automatisk oprettede aktiver, som hjælper dig med at generere yderligere aktiver (overskrifter og beskrivelser) er en indstilling på kampagneniveau.

Relaterede links