Brug af sms-udvidelser

Lad de kunder, der ser dine annoncer på en mobilenhed, sende din virksomhed en sms med blot et enkelt tryk. Få kontakt til dem, der er mere tilbøjelige til at sende en sms end at ringe, ved at konfigurere gratis sms-udvidelser til dine tekstannoncer på Søgenetværket. Du kan svare på kunders sms'er ved hjælp af dit telefonnummer eller din mailadresse.

Før du begynder

Sms-udvidelser kræver, at du kan modtage, behandle og sende sms'er. Få flere oplysninger om sms-udvidelser i artiklen Om sms-udvidelser.

Brug et øjeblik på at overveje, hvor stor udbredelse dine sms-udvidelser skal have. Skal de vises på tværs af alle dine kampagner? Nogle få kampagner? En enkelt annoncegruppe? Når du har besluttet dette, er du klar til at følge vejledningen nedenfor.

Husk, at der ikke er garanti for, at sms-udvidelser altid vises sammen med dine annoncer. Få flere oplysninger om, hvornår udvidelser vises.

Tip!

Når du skriver din opfordring til handling (CTA, call-to-action), skal du være så specifik som muligt. I stedet for en generel CTA som "Send os en sms for at få flere oplysninger" kan du f.eks. skrive "Send os en sms for at få et gratis tilbud" eller "Skriv til os for at blive kontaktet af en medarbejder". Annoncer med specifikke, brugbare CTA'er fungerer ofte bedre end annoncer med mere generelle CTA'er.

Vejledning

Du kan oprette en sms-udvidelser på kampagne- eller annoncegruppeniveau.

Opret sms-udvidelser

1. Klik på sidemenuen Annoncer og udvidelser, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på plusknappen , og vælg derefter Sms-udvidelse.
  3. Vælg den konto, kampagne eller annoncegruppe, hvor sms-udvidelsen skal tilføjes.
  4. Brug en allerede oprettet sms-udvidelse, eller opret en ny udvidelse (denne mulighed er valgt som standard).
  5. Angiv oplysningerne for dine annoncer med sms-funktion:
    • Brugerens landekode: Vælg den landekode, der skal vises i dine annoncer.
    • Levering af besked: Vælg, hvordan du vil modtage dine kunders beskeder: Via telefon eller mail. Hvis du vælger:
      1. Videresendelse af mail: Angiv en gyldig mailadresse, som du vil have kundernes sms'er sendt til.
      2. Telefonnummer: Indtast et telefonnummer, der kan bruges til at sende og modtage sms'er.
    • Virksomhedsnavn: Navnet på din virksomhed. Din tekst må indeholde 1-25 tegn.
    • Udvidelsestekst: Den tekst, der skal vises i din annonce med sms-funktion. Det bør være en opfordring til handling, der opfordrer folk til at sende dig en sms. Teksten må indeholde 10-35 tegn.
    • Standardbesked til kunde: Indtast den standardbesked, der skal vises i kundens sms-app, når vedkommende klikker på sms-udvidelsen. Teksten må indeholde 10-100 tegn.
    • Din automatiske svarbesked (valgfrit): Den automatiske svarbesked sendes automatisk til de kunder, der kontakter dig via sms-udvidelsen. Hvis du ikke vil bruge en automatisk svarbesked, skal du lade feltet stå tomt. Teksten skal være mellem 10-100 tegn, og den må gerne indeholde en webadresse.
  6. Hvis du befinder dig i et kvalificeret land, ser du muligvis en underretning om sms-rapportering, som giver dig mere detaljerede oplysninger om dine beskeder. Du kan slå beskedrapportering til ved at klikke på sidemenuen Indstillinger og derefter klikke på Kontoindstillinger øverst. Vælg Beskedrapportering for at foretage ændringer.
  7. Klik på Avancerede indstillinger for at begrænse visningen af sms-udvidelsen til bestemte datoer eller tidspunkter på dagen.
  8. Klik på Gem.