Se dine demografiske rapporter

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Dine demografiske rapporter kan give dig indsigt i, hvilke demografiske segmenter dine annoncer når ud til. Indsigt i de segmenter, der giver dig konverteringer, kan hjælpe dig med:

• At forstå dit kundegrundlag
  • At se områder med vækstpotentiale
  • At vurdere dine kampagner og annoncegrupper
  • At foretage velfunderede justeringer af din annonceringsstrategi
  • At administrere og analysere flere domografiske målretningsmetoder

Før du begynder

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får vist dine demografiske rapporter, og hvordan du bruger disse data til at forbedre din målretning. Få flere oplysninger om demografisk målretning

Eksempel

Anna, som driver en onlineskobutik, vil gerne have et overblik over, hvor effektive hendes annoncer er med de demografiske mål, hun har valgt. I diagrammet med demografiske oplysninger kan hun vælge "Klik", "Konverteringer" eller "Eksponeringer" for at se, hvor effektive hendes annoncer er på tværs af alle målretningssegmenter sammenlignet med hendes annonceringsmål. Diagrammet viser, at hendes annonceseere hovedsageligt er mænd på 25-34 år og personer, der ikke er forældre. Anna kan bruge denne indsigt til at skræddersy sine annoncekampagner til disse specifikke målgruppesegmenter.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Afhængigt af, hvilke data der er vigtigst for dine mål, kan du se demografiske diagrammer for klik, konverteringer eller eksponeringer.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I modulet "Demografi" skal du vælge Kampagnevisning eller Annoncegruppevisning i visningen af rullemenuen for at filtrere efter det rapporteringsniveau, du vil se.
  5. Vælg en demografisk fane: Alder, Køn, Husstandsindkomst, Forældrestatus eller Kombination.
  6. Klik på Vis tabel for at se konverteringer, eksponeringer og pris efter demografisk segment.
  7. Klik på Kolonner for at hente yderligere metrics til din rapportering.