Consultar els informes demogràfics

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Consulteu els informes demogràfics per saber a quins segments demogràfics arribeu amb els vostres anuncis. Obtenir informació sobre els segments que us generen conversions us pot ajudar a:

• Entendre la vostra base de clients.
  • Entendre les àrees de creixement potencial.
  • Avaluar les campanyes i els grups d'anuncis.
  • Ajustar les estratègies publicitàries amb més coneixement de causa.
  • Gestionar i analitzar diversos mètodes de segmentació demogràfica.

Abans de començar

En aquest article s'explica com podeu consultar els informes demogràfics i com podeu utilitzar aquestes dades per millorar la segmentació. Més informació sobre la segmentació demogràfica

Exemple

L'Anna, que gestiona una botiga de sabates en línia, vol fer-se una idea del rendiment dels seus anuncis segons els segments demogràfics que ha seleccionat. Al gràfic de dades demogràfiques, pot seleccionar "Clics", "Conversions" o "Impressions" per veure el rendiment dels anuncis en tots els segments de segmentació en comparació amb els objectius publicitaris que s'ha marcat. Com que el gràfic mostra que les persones que veuen els seus anuncis són principalment homes de 25 a 34 anys i persones que no tenen fills, l'Anna podria utilitzar aquestes dades per adaptar les campanyes d'anuncis a aquests segments de públic concrets.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu consultar els gràfics de dades demogràfiques per clics, conversions o impressions en funció de quines dades siguin més importants per als vostres objectius.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Dades demogràfiques", seleccioneu Visualització de campanya o Visualització de grup d'anuncis al menú desplegable de visualitzacions per filtrar en funció del nivell d'informe que vulgueu veure.
  5. Seleccioneu una pestanya de dades demogràfiques: Edat, Sexe, Ingressos familiars, Estat parental o Combinació.
  6. Feu clic a Mostra la taula per veure les conversions, les impressions i el cost per segment demogràfic.
  7. Per incorporar més mètriques als informes, feu clic a Columnes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now