Konfiguration af modifikatorer til bredt match

Modifikatorer til bredt match sikrer, at dine annoncer kun vises i søgninger, der indeholder de ord, du har markeret med et plustegn, såsom +blå +ruskind +sko eller relevante varianter. Ved hjælp af modifikatorer til bredt match kan du være med til at sikre, at dine søgeord opnår en højere klikrate (CTR, clickthrough rate) i kraft af en mere præcis målgruppe, hvilket igen kan være med til at sikre dig flere betalende kunder eller andre typer konverteringer på dit website. I denne artikel beskriver vi, hvordan du opretter modifikatorer til bredt match.

Bemærk! Husk på, at din annonce kan blive vist for nære varianter af de individuelle "+"-termer eller kombinationen af disse termer i et enkelt søgeord.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på den blå plusknap .
  4. Vælg en annoncegruppe, hvor der skal tilføjes modifikatorer til bredt match.
  5. Angiv dit bredt matchende søgeord med et plustegn (+) før det ord eller de ord, der skal indgå i din potentielle kundes søgning, enten nøjagtigt eller som en tæt variant.
  6. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du en modifikator i et eksisterende bredt matchende søgeord

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Hold markøren over det søgeord, som du vil redigere, og klik derefter på blyantikonet Rediger.
  4. Tilføj plustegnet (+) som præfiks til ethvert ord, du vil gøre til bredt matchende modifikatorer.
  5. Klik på Gem.

Tip!

Indsæt ikke mellemrum mellem det foranstillede plustegn (+) og det ord, du ændrer!

• Rigtigt: +hvide +lædersko
  • Forkert: + hvide + lædersko

Hvis dine søgeord er på et sprog, der læses fra højre mod venstre, skal du tilføje plustegnet til højre for ordet. Eksempel:

• Rigtigt: עור +נעליים+
  • Forkert: +עור+ נעליים

Det er ikke muligt at kombinere modifikator til bredt match med andre matchtyper i samme søgeord.

• Korrekt: +herre +rød +sweater
  • Forkert: + herre [rød sweater]

Hvis nogle af termerne i dine søgeord ikke har et "+" (f.eks. +rød +skræddersyet hat), vil termerne uden et "+" blive behandlet som et bredt match, mens "+"-termen (eller nære varianter) skal være inkluderet i brugerens søgning, for at annoncerne vises.

Der er ingen matchtype med en negativ modifikator til bredt match. Den samme søgeordstekst som et bredt negativt match, med eller uden "+"-modifikatorer, vil fungere på samme måde. I eksemplerne nedenfor blokerer de to søgeord de samme forespørgsler. Få flere oplysninger om adfærden for negative søgeord.

• Bredt negativt: læder sko
  • Bredt negativt: +læder +sko

Sådan føjer du versioner af modifikatorer til bredt match fra en sætning eller eksakt matchende søgeord

Modifikatorer til bredt match fungerer kun, når de bruges sammen med bredt matchende søgeord. Hvis du kun er målrettet mod eksakte og sætningsmatchede søgeord og ønsker at øge dækningen, kan du prøve at oprette en separat annoncegruppe og tilføje det tilsvarende modificerede bredt matchende søgeord for hver term i søgeordet. Vi anbefaler, at du undlader at føje et "+" til funktionsord (såsom "i" og "til") eller ord, der ikke er direkte relevante for det, som du annoncerer for.

Eksakt søgeordssætning Tilsvarende søgeordssætning med modifikatorer til bredt match
"køb brune ruskindssko"
"anskaf brune ruskindssko"
"indkøb brune ruskindssko"
+køb +brune +ruskindssko
+anskaf +brune +ruskindssko
+indkøb +brune +ruskindssko
"brune ruskindssko"
"ruskind brune sko"
"ruskind sko brune"
+brune +ruskind +sko