Ladattujen mainosten virheilmoitusten korjaaminen

Kun lataat mainosaineistoa Google Adsiin, saatat saada virheilmoituksen. Useimmiten ongelman voi ratkaista muuttamalla tiedostoa ja tallentamalla sen uudelleen. Tämän jälkeen voit yrittää ladata tiedostosi uudelleen.

Tarkista mainoksesi Google Adsin HTML5-tarkistustyökalulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit reagoida virheilmoituksiin, joita saatat saada mainosaineistojen lataamisen yhteydessä. Lisätietoja mainosaineistoihin liittyvistä vaatimuksista on kuvamainoskäytäntöjä käsittelevällä sivulla.

Huom. Kun lataat uuden oman dynaamisen mainoksen, varmista, että valittuna on oikea mainostyyppi (dynaaminen) ja yritystyyppi. Mainosaineiston yritystyypin tulee vastata kampanjan yritystyyppiä. Löydät lisätietoja syötteestäsi Kampanjan asetukset ‑sivulta. Omia dynaamisia mainoksia voi luoda vain Google Web Designerin avulla.

Varmista myös, että mainoksesi on suunniteltu esittelemään yhtä tai useampaa tuotetta mutta ei tiettyä kiinteää tuotemäärää (esimerkiksi kahta tai kolmea tuotetta). Google voi taata vain sen, että dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa esitellään yhtä tai useampaa tuotetta.

Huom. Tämä artikkeli ei koske Sovelluskampanjoiden HTML5-mainoksia.

HTML5-mainokset

Jotakin mainoksen sisältämää tiedostotyyppiä ei tueta. Ratkaise ongelma poistamalla tiedostotyypit, joita ei tueta.

Seuraavalla tavalla voit tarkistaa, sisältääkö .ZIP-tiedostosi tiedostotyypin, jota ei tueta:

1. Avaa .ZIP-tiedosto kaksoisklikkaamalla sitä.
  2. Varmista, että jokaisen näkyviin tulevassa kansiossa olevan tiedoston tyyppi on jokin tuetuista tiedostotyypeistä eli .CSS, .JS, .HTML, .GIF, .PNG, .JPEG tai .SVG. Jos löydät tiedoston, jota ei tueta, poista se.
  3. Tallenna päivitetty versio valitsemalla kaikki kansion tiedostot ja klikkaamalla Tiedosto > Pakkaa kohteet.
  4. Jos .ZIP-tiedoston luominen ei onnistu, olet saattanut pakata kansion. Muista valita kansion sijasta kaikki sen sisältämät tiedostot.
Mainoksen tiedostokoko on liian suuri. Ladattavan tiedoston koon on oltava alle 150 kilotavua.
Huomaa, että 150 kt:n rajoitus koskee kaikkia .ZIP-tiedoston sisältämiä tiedostoja. Voit tarkistaa tiedostojen koon valitsemalla ne ja valitsemalla sitten Tiedosto > Tiedot tai Tiedosto > Ominaisuudet. Valittava vaihtoehto riippuu käytössä olevasta tietokoneesta. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa näkyy tiedoston koko kilotavuina.
Lataamasi mainoksen tiedostopolussa tai tiedostonimessä on muita merkkejä kuin kirjaimia, numeroita, pisteitä (.), yhdysmerkkejä (-) ja alaviivoja (_)

Tarkista, onko .ZIP-tiedostosi sisältämien tiedostojen nimissä joitain sellaisia merkkejä, joita ei tueta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Avaa .ZIP-tiedosto kaksoisklikkaamalla sitä.
  2. Varmista, että näkyviin tulevan kansion kaikissa tiedostonimissä on vain tuettuja merkkejä eli kirjaimia, numeroita, pisteitä (.), yhdysmerkkejä (-) ja alaviivoja (_). Nimeä uudelleen tiedostot, joiden nimet sisältävät muita kuin tuettuja merkkejä. Jos .ZIP-tiedostossasi on alakansioita, muista avata ja tarkistaa myös ne.
  3. Tallenna päivitetty versio valitsemalla kaikki kansion tiedostot ja klikkaamalla Tiedosto > Pakkaa kohteet.
  4. Jos .ZIP-tiedoston luominen ei onnistu, olet saattanut pakata kansion. Muista valita kansion sijasta kaikki sen sisältämät tiedostot.
Lataamasi mainos sisältää Google Adsin käytäntöjen vastaista HTML5-koodia

Ratkaise ongelma etsimällä mainoskoodistasi tageja, joita ei tueta. Sinun on tarkistettava kaikki .ZIP-tiedoston sisältämät tiedostot ja poistettava ne, joissa on käytäntöjen vastaista koodia.

Useimmiten ongelma liittyy .SVG-tageihin, joita ei tueta. Hae tässä tapauksessa mainoskoodistasi tageja, jotka eivät sisälly mihinkään tuettuun kategoriaan (säilö-, liukuväri- ja grafiikkaelementit). Lue lisää siitä, mitkä tagit kuuluvat mihinkin kategoriaan.

HTML5-mainoksestasi puuttuu ensisijainen HTML-tiedosto. Varmista, että HTML5-mainoksessasi on HTML-tiedosto ja mainoskoon määrittävä tagi, ja yritä sitten uudelleen. Mainoskoon määrittävän tagin tulee näyttää seuraavanlaiselta: <meta name=”ad.size” content=”width=300,height=250”>.

HTML-tiedostot sisältävät mainoskoon määrittävän tagin, jonka muoto on <meta name=”ad.size” content=”width=300,height=250”>.

1. Avaa .HTML-tiedostosi ja hae mainoskoon määrittävää metatagia. Jos löydät sen, varmista, että se sijaitsee <head>-tagissa ja että <head>-elementillä on sulkeva </head>-tagi.
  2. Korvaa lainausmerkit manuaalisesti, sillä niiden kopioiminen ja liittäminen voi aiheuttaa virheitä (Google Ads ei ehkä hyväksy lainausmerkkejä).
  3. Tämä virhe saattaa esiintyä myös, kun yrität ladata tiedostoja DCLK Studiosta. Google Ads ei hyväksy kyseisiä tiedostoja, eikä niitä voi ladata. DCLK:n liikenteenohjauksen pitäisi tapahtua normaaliin tapaan 3PAS:n kautta.
HTML5-mainoksesi yrittää viitata sisältökohteeseen, jota emme löydä .ZIP-tiedostostasi

Varmista, että kaikkien .ZIP-tiedostossasi olevien tiedostojen nimet ovat tarkalleen samat kuin viitetiedostossa.

Jos esimerkiksi jonkin .ZIP-tiedostossa olevan tiedoston nimi on polku/esimerkki/tiedostoon, mutta viittaat HTML-tiedostossa nimeen polku/esimerkki/tiedostoon2, Google Ads ei löydä oikeaa tiedostoa.

Ratkaise ongelma vertaamalla edellä mainittua tiedostonimeä HTML5-koodisi kuhunkin tiedostoon. Jos nimet eivät vastaa täysin toisiaan, korjaa viitetiedoston tiedot.

HTML5-mainoksessa on useita exit-koodeja

Google Ads ei salli useiden exit-koodien käyttöä. Poista ylimääräiset exit-koodit ja yritä ladata mainokset uudelleen.

HTML5-mainoksessasi yritetään viitata sisältökohteeseen, jota ei löydy .ZIP-tiedostostasi. Varmista, että .ZIP-tiedostossa viitataan vain sisäisiin sisältökohteisiin.

Voit viitata vain ladatun .ZIP-tiedoston sisältämiin tiedostoihin, ja yllä mainittua tiedostoa ei ole siellä. Voit jatkaa poistamalla kaikki HTML-tiedostossasi olevat sisältöviittaukset, joita vastaavaa sisältöä ei ole .ZIP-tiedostossa.

Virheilmoituksessa mainittua sisältökohdetta ei löydy .ZIP-tiedostostasi. Sinun on poistettava myös kaikki viittaukset kyseiseen tiedostoon. Vain seuraavat ulkoiset viittaukset on sallittu:

• Google-fontit
  • Googlen hostaama jQuery
ZIP-tiedostoa ei voida käsitellä, sillä itse tiedosto tai jokin sen sisältämistä tiedostoista on korruptoitunut

Voit korjata .ZIP-tiedoston sisältämät korruptoituneet tiedostot seuraavalla tavalla:

1. Avaa .ZIP-tiedosto kaksoisklikkaamalla sitä.
  2. Avaa kukin yksittäinen tiedosto näkyviin tulevasta kansiosta ja tallenna tiedostot uudelleen.
  3. Tallenna päivitetty versio valitsemalla kaikki kansion tiedostot ja klikkaamalla Tiedosto > Pakkaa kohteet.
  4. Jos .ZIP-tiedoston luominen ei onnistu, olet saattanut pakata kansion. Muista valita kansion sijasta kaikki sen sisältämät tiedostot.
HTML5-mainos muokkaa klikattavuutta, ja tätä toimintoa ei tueta
Google ei tue napautusalueen käyttöä Google Web Designerilla luoduissa HTML5-mainoksissa ja JavaScriptin ExitApi.exit()-kutsun käyttöä muissa työkaluissa luoduissa mainoksissa.
Jos HTML5-mainoksesi on luotu Google Web Designerilla, poista napautusaluekomponentti.
Muutokset eivät vaikuta Google Web Designerilla luotuihin dynaamisiin uudelleenmarkkinointimainoksiin, joten tällaisten mainosten napautusaluetta ei tarvitse poistaa ja ladata uudelleen.
Jos HTML5-mainos on luotu jollakin muulla työkalulla, poista ExitApi-skripti index.html-tiedoston <head>-osiosta.
  • <script src="https://tpc.googlesyndication.com/pagead/gadgets/html5/api/exitapi.js"></script>

Kun olet poistanut tämän script-tagin, mainoksesi on kauttaaltaan klikattavissa. Voit säilyttää painikkeen, mutta kaikki mainoksen klikkaukset ohjaavat käyttäjän laskeutumissivulle.

Poista onclick-tapahtuma, jotta ExitAPI.exit-kutsun voi esittää index.html-tiedostosta.

• Esimerkki: <button onclick="ExitApi.exit()">

HTML5-mainostasi ei voitu ladata. Tilisi ei tue HTML5-mainoksia.

HTML5-mainosten käyttöä koskevat vaatimukset

Pääset käyttämään HTML5-mainoksia Google Ads ‑tililläsi, kun tili täyttää seuraavat vaatimukset:

• Tili on ollut käytössä yli 90 päivää.
  • Mainontaan on käytetty tilin koko käyttöaikana yhteensä yli 9 000 USD.
  • Tilillä ei ole ollut käytäntörikkomuksia.

Muista, että yllä olevien vaatimusten täyttäminen ei aina takaa pääsyä HTML5-mainoksiin.

Jos HTML5-mainokset eivät ole käytettävissä tililläsi, voit hakea pääsyoikeutta tällä lomakkeella. Varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että tilisi täyttää alla mainitut kelpoisuusehdot. Kerromme sinulle asian etenemisestä sähköpostitse seitsemän arkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

• Tilillä ei ole sääntörikkomuksia.
  • Tilin maksuhistoria on moitteeton.
  • Mainontaan on käytetty tilin koko käyttöaikana yhteensä yli 1 000 USD.

Jotta HTML5-mainokset ovat aina käytettävissäsi, sinun tulee varmistaa, että tilisi pysyy käytäntöjen mukaisena myös jatkossa.

Odotellessasi ratkaisua hakemukseesi voit käyttää esimerkiksi ladattuja AMP-HTML-mainoksia tai responsiivisia Display-mainoksia.

Muista noudattaa Display-mainosten teknisiä tietoja.

Ladattua ZIP-tiedostoa ei tueta. Lataa mainoksia, joita ei ole linkitetty syötteeseen.

Kun saat tämän virheilmoituksen, toimi seuraavasti:
  1. Tarkista, että tämä on oikea kampanja kyseiselle mainokselle.
    • Jos sekä mainos että kampanja ovat oikeita, linkitä kampanja syötteeseen.
  2. Jos kampanja tai mainos ei ole oikea, toimi näin:
    • Oikea mainos: Lataa mainos kampanjaan, joka on linkitetty syötteeseen.
    • Oikea kampanja: Lataa kampanjaan mainos, jota ei ole linkitetty syötteeseen.

Mainoksista puuttuu tekstiä

Muiden kuin ASCII-merkkien esittämiseksi sinun on käytettävä UTF-8-koodausta.

Esikatselusta ei voi siirtyä klikkaamalla

• Kaikkien ominaisuuksien toiminta esikatselussa edellyttää, että klikkaat mainoksen tallentamisen jälkeen linkkiä, jolla mainos avataan täysikokoisena.
  • Asiakkaiden on tämän jälkeen kopioitava ja liitettävä URL-osoite selaimeensa.
  • Mainoksista siirtyminen klikkaamalla ei onnistu mainosten luomisen esikatselussa tai täysikokoisen mainoksen esikatselun ponnahdusikkunassa.

Kohtaat tilavirheen neljännen osapuolen virheellisen kutsun takia

Ratkaise ongelma etsimällä ja poistamalla virheelliset tyhjät <video>-tagit.

AMP-HTML-mainokset

Kanoninen AMP Validator hylkäsi HTML-tiedoston
Ilmoitus HTML-tiedosto ei ole kelvollinen AMP-HTML-mainostiedosto. Tarkista se ensin AMP Validatorilla.
Ratkaisu Varmista tämän julkisesti saatavilla olevan AMP Validatorin avulla, että AMP-HTML-mainokset läpäisevät tarkistuksen.
Paras käytäntö Käytä AMP Validatoria ennen HTML-tiedostojen lataamista.
Mainospaketin tarkistuksen aikana tapahtui vakavia sisäisiä virheitä
Ilmoitus Tapahtui sisäinen virhe. Jos virhe ei poistu, ota yhteyttä tukitiimiin testipaketin lähettämistä varten. Tutkimme asiaa mahdollisimman pian.
Ratkaisu
Omaa AMP-elementtiä ei tueta Google Adsissa

Esimerkki: Omaa AMP-elementtiä <amp-audio> ei tueta.

Ilmoitus Muokattua AMP-elementtiä <$name> ei tueta.
Ratkaisu

Poista AMP-elementit, joita ei tueta, sekä niiden JavaScript-importoinnit HTML-tiedostosta. Esimerkki: <amp-audio width=”400” height=”300” src=”audios/myaudio.mp3”></amp-audio> osiosta <body> ja

<script async custom-element=”amp-audio” src=”https://cdn.ampproject.org/v0/amp-audio-0.1.js”></script> osiosta <head>.

Paras käytäntö Käytä vain tuettuja AMP-elementtejä.
Omaa AMP-elementtiä ei tueta Google Adsissa.

Esimerkki: Importoitiin oma AMP-elementti <amp-audio>, jota ei tueta.

Ilmoitus Importoitiin muokattu AMP-elementti <$name>, jota ei tueta.
Ratkaisu Poista AMP-elementit, joita ei tueta, sekä niiden JavaScript-importoinnit HTML-tiedostosta. Esimerkki:<amp-audio width=”400” height=”300” src=”audios/myaudio.mp3”></amp-audio>osiosta <body> ja <script async custom-element=”amp-audio” src=”https://cdn.ampproject.org/v0/amp-audio-0.1.js”></script> osiosta <head>.
Paras käytäntö Käytä vain tuettuja AMP-elementtejä.
Paketti sisältää mediasisältöä, jolla on varattu sisältöpolku

Esimerkki: Kielletty sisältöpolku: _a4a/invalid.

Ilmoitus Kielletty sisältöpolku: $assetPath.
Ratkaisu Anna hakemistolle uusi nimi.
Paras käytäntö Vältä varattujen hakemiston nimien käyttämistä sisältöpoluille (kuten _a4a.).

Paketti sisältää yhteensopimattomia toimialatietoja

Oman HTML5-mainosaineiston tuki Älykkäissä Shopping-kampanjoissa tukee vain dynaamista HTML5-koodia vähittäiskaupan toimialalla.
Amp-custom-tyylilohkosta löytyi jäsennysvirheitä

Esimerkki: CSS-jäsennysvirhe: ... .foo:nth-child(1n) { color: red } …

Ilmoitus CSS-jäsennysvirhe: ... .foo:nth-child(1n) { color: red } …
Ratkaisu Korjaa liitteenä olevassa CSS-koodinpätkässä olevat virheet. Useimmiten virheet liittyvät CSS-pseudovalitsimiin, joita ei tueta nykyisessä Google Adsissa. Poista kyseiset valitsimet amp-custom-tyyliosiosta.
Attribuutti sisältää virheellisen arvon

Esimerkki: Tagin amp-ing attribuutti srcset sisältää virheellisen arvon a b c.

Ilmoitus Tagin $tagName attribuutti $attrName sisältää virheellisen arvon $value.
Ratkaisu Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että attribuutin arvo on muotoiltu väärin. Attribuutti on voi esimerkiksi sisältää tapahtuman toiminnon, joka on muotoiltu väärin. Tarkista oikea arvon muoto AMP-HTML-mainosten teknisistä tiedoista.
Attribuutti sisältää kielletyn arvon

Esimerkki: Tagin div attribuutti class sisältää arvon amp-carousel-slide, joka on kielletty.

Ilmoitus Tagin $tagName attribuutti $attrName sisältää arvon $value, joka on kielletty.
Ratkaisu Varmista, että attribuutit eivät sisällä varattuja arvoja. Elementtiluokat eivät saa sisältää varattuja luokan nimiä, kuten amp-carousel-button. Vastaavasti AMP on kielletty tapahtuman toiminnon kohteena.
Paras käytäntö Katso lisätietoja Google Adsin AMP-HTML-mainosten teknisistä tiedoista ja tutustu kiellettyjen arvojen luetteloon, ennen kuin luot mainoksia.
Määrityksen kohde puuttuu

Esimerkki: Tagin amp-ad-exit määrityksen kohteesta exit1 puuttuu finalURL.

Ilmoitus Tagin $tagName määrityksen kohteesta $item puuttuu $value.
Ratkaisu AMP-elementit, kuten <amp-ad-exit> ja <amp-animation>, edellyttävät JSON-määritystä. Katso hyväksyttävä määrityksen muoto vastaavan AMP-elementin teknisistä tiedoista.
Määrityksen kohde sisältää virheellisen arvon

Esimerkki: Tagin amp-ad-exit määrityksen kohteessa selector on virheellinen arvo.

Ilmoitus Tagin $tagName määrityksen kohteessa $item on virheellinen arvo $value.
Ratkaisu AMP-elementit, kuten <amp-ad-exit> ja <amp-animation>, edellyttävät JSON-määritystä. Katso hyväksyttävä määrityksen muoto vastaavan AMP-elementin teknisistä tiedoista.
Määrityksen kohdetta ei tueta Google Adsissa.

Esimerkki: Filters ei ole tuettu tagin amp-ad-exit määrityksessä.

Ilmoitus $item ei ole tuettu tagin $tagName määrityksessä.
Ratkaisu Määrityksen kohdetta ei tueta Google Adsissa. Poista kohde määrityksestä.
AMP-tiedostossa on liian monta sellaisen elementin tai arvon esiintymää, jota saa käyttää vain kerran.

Esimerkki: Liian monta amp-ad-exit-esiintymää

Ilmoitus Löytyi useita $item-esiintymiä.
Ratkaisu Poista tiedostosta kaikki ylimääräiset elementit ja säilytä vain yksi esiintymä.
Yksilöityä exit-koodia ei tueta AMP-HTML-mainospaketissa

Esimerkki: AMP-HTML-mainoksen klikattavuutta on muokattu, tap:exit-api.exit(target=’product1’), ja tätä toimintoa ei tueta.

Ilmoitus AMP-HTML-mainos on muokannut klikattavuutta, $exit, ja tätä toimintoa ei tueta.
Ratkaisu Poista <amp-ad-exit>-määritys ja JavaScript-importointi HTML-tiedostosta. Poista tapahtuman toiminnot, jotka kutsuvat kohdetta exit-api.exit (esimerkki: <button on=”tap:exit-api.exit(target=’product1’)”>).
Mainoksissa on useita HTML-tiedostoja
Ilmoitus Mainoksessa on useita aloituspisteitä. Varmista, että HTML5-mainoksessa on vain yksi HTML-tiedosto, jossa on mainoskoon määrittävä tagi. Yritä sitten uudelleen.
Ratkaisu Varmista, että .ZIP-tiedostossa on vain yksi HTML-tiedosto, joka esittelee mainoksen sisältöä, ja poista kaikki ylimääräiset HTML-tiedostot.
CSS-sääntö sisältää kielletyn ominaisuuden arvon

Esimerkki: CSS-ominaisuuden arvoa width:100% ei sallita valitsimelle .amp-carousel-button.

Ilmoitus CSS-ominaisuuden arvoa $cssPropertyName:$cssPropertyValue ei sallita valitsimelle $cssSelector.
Ratkaisu Poista ilmoituksessa mainittu CSS-ominaisuuden arvo amp-custom-tyylilohkosta.

Google Web Designer HTML5

Huom. Jos haluat luoda AMP-HTML-bannerimainoksia Google Web Designerissa, voit aloittaa mainoksen luomisen klikkaamalla Uusi tiedosto ‑valintaikkunasta AMP-HTML-banneri. Google Web Designerissa on joitakin AMP-HTML-mainosten toimintoihin liittyviä rajoituksia. Lue lisää AMP-HTML-mainoksista.
Sinun on ladattava julkaistu tiedosto. Julkaise tiedosto Google Web Designerissa, jotta voit ladata sen Google Adsiin.
Mainoksen lataamiseksi sinun on ladattava julkaistu tiedosto, ei työtiedostoa. Mainosta ei voi ladata, ennen kuin olet avannut työtiedoston Google Web Designerissa ja valinnut seuraavat vaihtoehdot: Julkaise > Julkaise paikallisesti. Lue lisää työsi julkaisemisesta.
Tämä mainos on luotu yleiseen ympäristöön eikä Google Ads ‑ympäristöön. Jos haluat jatkaa, muunna tiedosto Google Ads ‑ympäristön mukaiseksi Google Web Designerissa.
Olet valinnut väärän ympäristön mainosta luodessasi. Loit mainoksen yleiseen ympäristöön Google Ads ‑ympäristön sijaan. Jatka muuntamalla tiedosto Google Ads ‑ympäristöön. Lue lisää ympäristömäärityksen muuntamisesta.
Lataamasi mainos sisältää Google Adsin käytäntöjen vastaista HTML5-koodia. Poista kaikki viittaukset yllä eriteltyihin tageihin, ennen kuin lataat mainoksesi.

Mainoksesi rikkoo jotakin Google Adsin käytäntöä. Ongelmat on eritelty alkuperäisessä virheilmoituksessa.

Et voi ladata mainosta, ennen kuin olet poistanut kaikki ominaisuudet, joita ei tueta. Voit tehdä tämän avaamalla index.html-tiedoston .ZIP-tiedostostasi. Ominaisuudet, joita ei tueta, näkyvät gwd-admetadata-osiossa.

• Laajentuva mainos: Hae ominaisuutta creativeProperties. Arvon minWidth on oltava sama kuin arvon maxWidth, ja arvon minHeight on oltava sama kuin arvon maxHeight.
  • Laskurit tai ajastimet: Hae ominaisuutta counters tai timers. Näiden taulukoiden on oltava tyhjiä.
  • Useat exit-koodit
  • Videot
  • Kartat
  • Kattava luettelo tuetuista ominaisuuksista on täällä.
HTML5-mainoksessasi yritetään viitata sisältökohteeseen, jota ei löydy .ZIP-tiedostostasi. Varmista, että .ZIP-tiedostossa viitataan vain sisäisiin sisältökohteisiin.

Google Web Designerissa on lisättävä kaikkia kuvapainikkeen visuaalisia tiloja vastaavat kuvat.

Esimerkiksi alla olevassa koodinpätkässä index.html-esimerkkitiedostosta puuttuvat up-image-, over-image- ja down-image-tiloja vastaavat kuvat (lihavoidut kohdat).

<gwd-imagebutton id="gwd-imagebutton_1" up-image="" over-image="" down-image="" scaling="cover" class="gwd-imagebutton-tcf2"></gwd-imagebutton>

Lue lisää kuvapainikeosasta.

Voit ratkaista ongelman korvaamalla placeholder.png-tiedoston haluamallasi kuvalla ja varmistamalla, että kuva sisältyy .ZIP-tiedostoon.

Huom. Puutteet on eritelty virheilmoituksessa. Joissakin tapauksissa puuttuvaksi osaksi on saatettu ilmoittaa "". Tällöin todennäköisin syy ongelmaan on määrittämättä jäänyt kuvasijainti. Avaa .ZIP-tiedosto ja etsi index.html-tiedosto. Voit etsiä virhekohdan siitä hakemalla merkkijonoa '="".

Jos haluat lisätietoja tässä artikkelissa kuvatusta ongelmasta, tutustu tähän asiantuntijoille suositeltuun koulutukseen.