Opret Gmail-annoncer

Gmail-annoncer vises øverst på fanerne i din indbakke. Nogle af disse annoncer er udvidelige. Når du klikker på en af disse annoncer, udvides den muligvis til en annonce på størrelse med en mail med videoer og billeder. Dette udvidelige format kan gøre det lettere for dig at nå forskellige annonceringsmål. Når en person klikker på en udvidelig annonce, er de efterfølgende klik på det udvidede indhold gratis.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter Gmail-annoncer og angiver bud for dem. Den indeholder også oplysninger om, hvordan du måler dine resultater i rapporterne.

Erfarne brugere kan vælge at gå til Opret Gmail-annoncer med tilpasset HTML.

Vejledning

Du kan kun oprette Gmail-annoncer i den nye Google Ads-oplevelse. Annoncer, der er oprettet i den tidligere Google Ads-oplevelse, er stadig berettiget til at blive vist, men disse annoncer er skrivebeskyttede, og du vil ikke kunne redigere i dem.

Mange avancerede funktioner og målretningstyper, f.eks. Kundematch, er kompatible med Gmail-annoncer. For at gøre det mere sikkert for brugerne er der visse Google Ads-funktioner, som Gmail-annoncer ikke er kompatible med. Husk på følgende, når du opretter Gmail-annoncer:

• Mål. Hvis du vil oprette en Gmail-kampagne, kan du vælge mellem følgende målkategorier: Salg, Kundeemner, Websitetrafik, Produkt- og brandovervejelse og Brandbevidsthed og rækkevidde. Du kan godt oprette Gmail-kampagner, selvom du ikke vælger et mål.
  • Kampagnetype. Du skal vælge Displaynetværket og undertypen Gmail-kampagne.
  • Inkompatibel målretning. Følgende målretningsmetoder er ikke tilgængelige til Gmail-annoncer:

• Placeringsmålretning
    • Målretning efter emne
    • Tilpassede tilknytningsbaserede målgrupper
    • Interesseområde
    • Indholdssøgeord (tidligere betegnet "søgeord med udvalg fra Displaynetværket")
  • Frekvensbegrænsning. Tilpasset frekvensbegrænsning understøttes ikke.
  • Tredjeparter. Tredjepartsannoncevisning/-eksponeringspixels understøttes ikke, men kunderne kan bruge kliksporingsværktøjer fra tredjepart i deres annoncer.
  • Endelige webadresser. Gmail-annoncer (bortset fra annoncer med tilpasset HTML), der er oprettet eller redigeret for nylig, er kompatible med endelige webadresser og sporingsskabeloner. Få flere oplysninger om opgraderede webadresser.

Se artiklen om politikken vedrørende Gmail-annoncer for at få nærmere oplysninger om det specifikke indhold, der ikke er tilladt i Gmail-annoncer.

Sådan opretter du en Gmail-kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne
  4. Vælg et af følgende mål: Salg, Kundeemner eller Websitetrafik. Du kan også vælge ikke at bruge et mål.
    1. Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg kampagnetypen Display.
  6. Vælg Gmail-kampagne, og opret derefter din kampagne.

Brug et tilpasset feed

Gmail-annoncer understøtter også dynamisk remarketing for feeds af typen Hoteller og lejemål og HPA. Når du opretter eller redigerer din Gmail-kampagne:

1. Klik på Yderligere indstillinger i sektionen "Dagligt budget".
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Brug et datafeed til tilpassede annoncer"
  3. Klik på rullemenuen for at vælge det feed, du vil anvende på dine Gmail- annoncer.

Annoncer kan oprettes på to forskellige måder:

1. Oprettelse:

• Du kan uploade dine tekst-, billed- og videoaktiver, hvorefter vi optimerer dit annoncemateriale for dig.

2. Upload:

• Du kan uploade en enkelt billedannonce. Få flere oplysninger om Gmail-annoncer
  • Du kan oprette en helt tilpasset HTML-annonce og uploade den via en ZIP-fil, som indeholder en html-fil, billeder, et billede til den minimerede annonce og en teaser.txt-fil. Få flere oplysninger om tilpasset HTML

Inden dine annoncer vises til kunderne, gennemgås de for at sikre, at de overholder vores annonceringspolitikker. Din annonce godkendes normalt inden for to hverdage.

Sådan opretter du en Gmail-annonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg Gmail-annonce.
  6. Angiv de obligatoriske oplysninger for at oprette en Gmail-annonce.

Sådan uploader du en Gmail-annonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på plusknappen
  5. Vælg Upload Gmail-annoncer, eller vælg Upload displayannoncer. Vælg derefter en Gmail-kampagne.
  6. Angiv de obligatoriske oplysninger for at oprette en Gmail-annonce.

Sådan målretter du dine annoncer

Der er flere måder, hvorpå du kan målrette dine Gmail-annoncer mod den rette målgruppe. Nedenstående typer er de eneste typer displaymålretning, der er tilgængelige for Gmail-annoncer.

• Du kan oprette Kundematch-målgrupper ud fra en liste over kundemails fra personer, der har oplyst dig eller din virksomhed deres mailadresser.
  • Du kan bruge målretning efter tilsvarende målgrupper baseret på din Kundematch-målgruppe.
  • Du kan tilføje følgende målretningsmuligheder: Remarketing, målretning efter målgrupper i markedet, målretning efter tilknytningsbaserede målgrupper, søgeordsmålretning efter målgruppe og målretning efter demografi.

Annoncespecifikationer

Vigtig politikrelateret bemærkning: Alle dele af din annonce skal linke tilbage til samme annoncør (dig) og være relevante i forhold til det produkt, du promoverer. Eksempelvis skal afsendernavnet repræsentere den samme annoncør som den annoncør, der er angivet i feltet "Annonceret webadresse".

Specifikationer for minimerede annoncer

Alle skabeloner har de samme specifikationer for minimerede annoncer:

Logo (upload): Minimumstørrelsen er 144 x 144 pixels, maksimumstørrelsen er 150 kB, og billedformatet er 1:1

• Vises på mobilenheder med annoncen i minimeret tilstand
  • Vises på computere ud for de udvidede annoncer, når en person har klikket for at åbne din minimerede annonce

Virksomhedsnavn: Op til 20 tegn

• Skal være annoncørens officielle navn
  • Hvis der er tale om klik for at downloade-annoncer i Gmail, skal afsendernavnet enten være domænet, annoncørens officielle navn eller den promoverede app, der kan downloades

Overskrift: Op til 25 tegn

• Kan indeholde et tilbud, en rabatprocent eller et fængende budskab

Beskrivelse: Op til 90 tegn

• Kan indeholde en kort oversigt eller en effektiv opfordring til handling

Annonceret webadresse: Op til 255 tegn

• Den annoncerede webadresse er det, som folk ser i dine annoncer, f.eks. www.google.dk. Bemærk! Endelige webadresser kan være længere

Endelig webadresse eller destinationswebadresse: Ingen tegnbegrænsning

• Bruges som endelig webadresse eller destinationswebadresse, når der klikkes på den annoncerede webadresse eller knappen med opfordring til handling i den udvidede annonce
  • Du kan tilføje en statisk kliksporingswebadresse, men ikke eksponeringssporingspixels eller dynamiske sporingswebadresser
  • Få flere oplysninger om opgraderede webadresser

Specifikationer for udvidede annoncer

Specifikationerne for udvidede annoncer er anført nedenfor skabelon for skabelon.

Upload Gmail-annonce

Annonce med ét billede

• Billede (upload): [300-650 pixels] x [300-1.000 pixels]
  • Godkendte billedformater: JPEG, JPG, PNG og GIF (ikke-animerede)
  • Maksimal billedstørrelse: 1 MB

Tilpasset HTML

• Brug tilpasset HTML for at opnå den størst mulige grad af fleksibilitet i forbindelse med designet af dine Gmail-annoncer.

+ Gmail-annonce (opret en ny Gmail-annonce)

• Overskrift: Op til 25 tegn
  • Beskrivelse: Op til 90 tegn
  • Virksomhedsnavn: Op til 20 tegn
  • Knap med opfordring til handling: Op til 15 tegn
  • Størrelse på logobillede: Kvadrat: 1200x1200 (obligatorisk minimumstørrelse: 144x144). Billedformatet skal være 1:1.
  • Maksimal logofilstørrelse: 150 KB (1 MB for sidehovedbillede og marketingbillede)
  • Marketingbillede:
    • Liggende format (1.91:1): 1200x628 (obligatorisk minimumstørrelse: 600x314).
    • Kvadrat: 1200x1200 (obligatorisk minimumstørrelse: 300x300).
  • Sidehovedbillede (valgfrit): 1200x400 (obligatorisk minimumstørrelse: 600x200).

Sådan tilføjer du et produktkatalog:

• Minimumstørrelse på billeder (upload):
    • Marketingbillede:
      • Liggende format (1.91:1): 1200x628 (obligatorisk minimumstørrelse: 600x314).
      • Kvadrat: 1200x1200 (obligatorisk minimumstørrelse: 300x300).
    • Sidehovedbillede (valgfrit): 1200x400 (obligatorisk minimumstørrelse: 600x200).
    • YouTube-videolink (størrelse på videominiaturebillede): 324x183. Billedformatet skal være 1:1.
  • Maksimal billedstørrelse: 150 kB
  • Knap med opfordring til handling: Op til 15 tegn
  • Webadresse for knap med opfordring til handling: Landingssiden for din knap
  • Op til tre yderligere elementer herunder (valgfrit):
  1. Billeder: Op til 15 billeder (minimum 300 x 300) eller YouTube-videolink (videominiaturebilledets størrelse er 324 x 183).
  2. Knap med opfordring til handling: Op til 20 tegn
  3. Webadresse for knap med opfordring til handling
  • Godkendte billedformater: JPEG, JPG, PNG og GIF (ikke-animerede)

Relateret link