Plasseringer

Dette er steder i Displaynettverket der annonsen din kan vises. Eksempler omfatter relevante nettsteder og apper som har inngått samarbeid med Google for å vise annonser.

• En plassering i Displaynettverket kan henvise til flere ting, for eksempel et helt nettsted, et delsett av et nettsted (f.eks. bestemte sider på nettstedet), en individuell annonseenhet som er plassert på én side, en video, en app på en mobiltelefon og mer.
  • Du kan velge bestemte steder ved å legge til administrerte plasseringer. Du kan også la Google velge relevante automatiske plasseringer for deg basert på søkeordene dine eller andre målrettingsmetoder.

Fremgangsmåte for å legge til, redigere og fjerne plasseringer
Les flere artikler