En definisjon av plasseringer

Dette er steder på YouTube og i Displaynettverket der annonser kan vises. Her snakker vi om relevante apper og nettsteder som samarbeider med Google om å vise annonser.

• En plassering kan være så mangt, for eksempel en video eller mobilapp, et nettsted i sin helhet, bestemte sider på et nettsted, én bestemt annonseenhet på en gitt side med mer.
  • Du kan velge bestemte steder ved å bruke plasseringsmålretting. Du kan også la Google velge relevante automatiske plasseringer for deg. Dette skjer med utgangspunkt i søkeordene dine eller andre målrettingsmetoder.