En definisjon av plasseringer

Vi ønsker å gi deg en samlet og omfattende oversikt over innholdsmålrettingen din og sørge for at optimalisering og administrering av innholdsmålretting skal bli enklere. Derfor har vi finstemt disse områdene i Google Ads:

Alle typer innholdsmålretting er nå plassert under «Innhold» på navigeringsmenyen.

•  «Emner», «Plasseringer», «Søkeord for banner-/videoannonsering» og «Ekskluderinger» for alle typer innholdsmålretting blir nå kategorisert under «Innhold»-fanen på navigeringsmenyen. Du kan finne informasjon om ekskluderinger ved å klikke på rullegardinpilen Nedoverpil til høyre for «Ekskluderinger»-termen og velge ekskluderinger for emner, plasseringer eller søkeord for banner-/videoannonsering.

Dette er steder på YouTube og i Displaynettverket der annonser kan vises. Her snakker vi om relevante apper og nettsteder som samarbeider med Google om å vise annonser.

• En plassering kan være så mangt, for eksempel en video eller mobilapp, et nettsted i sin helhet, bestemte sider på et nettsted, én bestemt annonseenhet på en gitt side med mer.
  • Du kan velge bestemte steder ved å bruke plasseringsmålretting. Du kan også la Google velge relevante automatiske plasseringer for deg. Dette skjer med utgangspunkt i søkeordene dine eller andre målrettingsmetoder.