Sijoitteluiden määritelmä

Jotta voit saada kattavan ja yhdistetyn näkymän yleisökohdistukseesi ja jotta sisältökohdistuksen hallinta ja optimointi olisi entistä yksinkertaisempaa, olemme tehneet seuraavia parannuksia Google Adsiin:

Kaikki sisältökohdistustyypit löytyvät reunassa olevasta navigointipaneelin Sisältö-kohdasta

•  Sisältökohdistustyyppien Aiheet, Sijoittelut, Display-/Videomainosten avainsanat ja Poissuljetut on nyt jaoteltu reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-välilehdelle. Jos haluat sulkea pois aiheita, sijoitteluita tai Display-/Videomainosten avainsanoja, klikkaa avausnuolta Alanuoli Poissuljetut-termin oikealta puolelta ja valitse poissuljettavat kohteet.

Sijoittelut ovat YouTubessa ja Display-verkostossa olevia paikkoja, joissa mainoksesi voi näkyä. Sijoitteluita ovat esimerkiksi Googlen kanssa mainosyhteistyötä tekevät verkkosivustot ja sovellukset.

• Sijoittelu voi viitata moneen eri asiaan, kuten kokonaiseen sivustoon, sivuston tiettyihin sivuihin, sivulla olevaan yksittäiseen mainosyksikköön, videoon tai mobiilisovellukseen.
  • Voit valita tiettyjä paikkoja lisäämällä sijoittelukohteita. Voit myös antaa Googlen valita puolestasi sopivia automaattisia sijoitteluita lisäämiesi avainsanojen tai muiden kohdistustapojen perusteella.