Sijoittelut

Display-verkoston sijainnit, joissa mainoksiasi voidaan näyttää. Esimerkkeinä voitaisiin käyttää osuvia verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka näyttävät mainoksia yhteistyössä Googlen kanssa.

• Sijoittelu Display-verkostossa voi tarkoittaa useita asioita, kuten kokonaista verkkosivustoa, verkkosivuston osaa (kuten kyseisen sivuston tiettyjä sivuja), tietyn sivun yksittäistä mainosyksikköä, videota, matkapuhelinsovellusta jne.
  • Voit valita haluamiasi tiettyjä sijainteja lisäämällä hallittuja sijoitteluita. Voit myös antaa Googlen valita sopivia automaattisia sijoitteluja avainsanojesi tai muiden kohdistustapojen mukaan.

Sijoitteluiden lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen
Lisää artikkeleita