Sijoitteluiden määritelmä

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen sisältökohdistuksestasi ja jotta sisältökohdistuksen hallinta ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

Kaikki sisältökohdistustyypit löytyvät nyt sivun reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-kohdasta:

• Kaikkien sisältökohdistustyyppien Aiheet, Sijoittelut, Display-/videomainosten avainsanat ja Poissulkemiset on nyt jaoteltu sivun reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-välilehdelle. Jos haluat sulkea pois aiheita, sijoitteluita tai Display-/videomainosten avainsanoja, klikkaa Poissulkemiset-termin oikealla puolella olevaa avausnuolta ja valitse poissuljettavat kohteet.

Muita tulevia parannuksia:

• Aiheet, Sijoittelut ja Display-/videomainosten avainsanat kootaan yhdelle Sisältö-sivulle samaan raporttiin. Myös kaikki poissulkemiset kootaan Sisältö-sivulle yhteen raporttiin.
  • Mainoksesi kohdistetaan kaikkeen valitsemaasi sisältöön mainosryhmässäsi. Jos esimerkiksi olet kohdistanut mainokset aiheeseen "polkupyörät" ja valinnut Display-/videomainosten avainsanaksi "pyöräily", mainoksesi näkyvät sellaisen sisällön yhteydessä, joka liittyy näistä jompaankumpaan.

Ennen kuin edellä kuvatut muutokset ovat tulleet voimaan tililläsi, suosittelemme käyttämään vain yhtä sisällön kohdistustapaa (aiheita, sijoitteluita TAI Display-/videomainosten avainsanoja) mainosryhmää kohden, sillä useiden kohdistustapojen käyttäminen voi heikentää kampanjatuloksia.

Sijoittelut ovat YouTubessa ja Display-verkostossa olevia paikkoja, joissa mainoksesi voi näkyä. Sijoitteluita ovat esimerkiksi Googlen kanssa mainosyhteistyötä tekevät verkkosivustot ja sovellukset.

• Sijoittelu voi viitata moneen eri asiaan, kuten kokonaiseen sivustoon, sivuston tiettyihin sivuihin, sivulla olevaan yksittäiseen mainosyksikköön, videoon tai mobiilisovellukseen.
  • Voit valita tiettyjä paikkoja lisäämällä sijoittelukohteita. Voit myös antaa Googlen valita puolestasi sopivia automaattisia sijoitteluita lisäämiesi avainsanojen tai muiden kohdistustapojen perusteella.