Placeringer: Definition

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af din målretning efter indhold og gøre det nemmere at administrere og optimere indholdsmålretning:

Du finder alle typer indholdsmålretning under "Indhold" i navigationspanelet i siden

•  "Emner", "Placeringer", "Display-/videosøgeord" og "Ekskluderinger" for alle typer indholdsmålretning er nu kategoriseret under fanen "Indhold" i navigationsmenuen i siden. Ved "Ekskluderinger" skal du klikke på menupilen Nedadvendt pil til højre for termen "Ekskluderinger" for at vælge ekskluderinger i forbindelse med emner, placeringer eller Display-/videosøgeord.

Dette er steder på YouTube og Displaynetværket, hvor din annonce kan blive vist. Det kan f.eks. være relevante websites og apps, for hvilke der er indgået en samarbejdsaftale med Google angående annoncevisning.

• En placering kan være mange forskellige ting, f.eks. et helt website, bestemte sider på et website, en individuel annonceenhed på en bestemt side, en video, en mobilapp osv.
  • Du kan vælge bestemte steder ved at tilføje placeringsmålretning. Du kan også lade Google vælge relevante automatiske placeringer for dig ud fra dine søgeord eller øvrige målretningsmetoder.