Placeringer: Definition

Der er foretaget følgende forbedringer i Google Ads for at give dig en omfattende, samlet visning af din indholdsmålretning og gøre det nemmere at administrere og optimere indholdsmålretning:

Du kan nu finde alle typer indholdsmålretning under "Indhold" i navigationsmenuen i siden:

• "Emner", "Placeringer", "Display-/videosøgeord" og "Ekskluderinger" for alle typer indholdsmålretning er nu kategoriseret på fanen "Indhold" i navigationsmenuen i siden. Hvad angår "Ekskluderinger", skal du klikke på menupilen til højre for termen "Ekskluderinger" for at vælge ekskluderinger i forbindelse med emner, placeringer eller display-/videosøgeord.

Der foretages snart flere forbedringer:

• "Emner", "Placeringer" og "Display-/videosøgeord" bliver samlet på én side og i én rapport: "Indhold". Ekskluderinger bliver også samlet i én rapport på samme side ("Indhold").
  • Dine annoncer målrettes mod alt valgt indhold i din annoncegruppe. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som display-/videosøgeord, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Indtil din konto er migreret, anbefaler vi, at du kun bruger én metode til indholdsmålretning (emner, placeringer ELLER display-/videosøgeord) pr. annoncegruppe, da der ellers er risiko for begrænset kampagneeffektivitet.

Dette er steder på YouTube og Displaynetværket, hvor din annonce kan blive vist. Det kan f.eks. være relevante websites og apps, for hvilke der er indgået en samarbejdsaftale med Google angående annoncevisning.

• En placering kan være mange forskellige ting, f.eks. et helt website, bestemte sider på et website, en individuel annonceenhed på en bestemt side, en video, en mobilapp osv.
  • Du kan vælge bestemte steder ved at tilføje placeringsmålretning. Du kan også lade Google vælge relevante automatiske placeringer for dig ud fra dine søgeord eller øvrige målretningsmetoder.