Placeringer

Placeringer på Displaynetværket, hvor din annonce kan blive vist. Eksempler kan være relevante websites og apps, der er indgået i partnerskab med Google om at vise annoncer.

• En placering på Displaynetværket kan referere til flere forskellige ting, f.eks. et helt website, en del af et website (f.eks. bestemte sider på det pågældende website), en individuel annonceenhed på en enkelt side, en video, en mobilapp med mere.
  • Du kan vælge bestemte placeringer ved at tilføje administrerede placeringer. Du kan også lade Google vælge relevante automatiske placeringer for dig på baggrund af dine søgeord eller andre målretningsmetoder.

Sådan tilføjer, redigerer og fjerner du placeringer
Se flere artikler