Placeringer: Definition

For at sikre, at du når ud til så mange potentielle kunder som muligt, bliver dine annoncer nu vist sammen med indhold, der matcher en hvilket som helst af de placeringer eller et hvilket som helst af de emner, placeringer eller søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, du målretter mod. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Du vil også se, at kontekstmålretning er blevet forenklet og placeret på en enkelt side i Google Ads, så du kan administrere alle indholdsbaserede målretningstyper (Emner, Placeringer, Display-/videosøgeord og Ekskluderinger) i en enkelt visning. Du finder den nye side i sektionen "Indhold" under Kampagner Campaigns Icon på navigationsmenuen til venstre.

Dette er steder på YouTube og Displaynetværket, hvor din annonce kan blive vist. Det kan f.eks. være relevante websites og apps, for hvilke der er indgået en samarbejdsaftale med Google angående annoncevisning.

• En placering kan være mange forskellige ting, f.eks. et helt website, bestemte sider på et website, en individuel annonceenhed på en bestemt side, en video, en mobilapp osv.
  • Du kan vælge bestemte steder ved at tilføje placeringsmålretning. Du kan også lade Google vælge relevante automatiske placeringer for dig ud fra dine søgeord eller øvrige målretningsmetoder.
  • Placeringer administreres under sektionen "Indhold" i sidemenuen til venstre i Google Ads. De kan kombineres med andre målretningsmetoder (f.eks. emner eller søgeord), så dine annoncer vises sammen med indhold, der matcher en af de indholdsbaserede målretningsmetoder.