Lag den første remarketingkampanjen din for Displaynettverket

Remarketingkampanjer brukes for å vise annonser for folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din. Disse kampanjene inneholder ekstra innstillinger og rapporter som er laget spesielt for at det skal bli enklere å nå ut til tidligere besøkende og brukere. Den første gangen du konfigurerer en remarketingkampanje, må du også fullføre en prosess for å lage en remarketing-tag og remarketing-lister.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du konfigurerer den første remarketingkampanjen din for Displaynettverket.

Før du begynner

Vær oppmerksom på at remarketing-taggen din ikke skal være tilknyttet personlig identifiserende eller sensitiv informasjon. Du kan ikke bruke remarketing i apper eller på nettsteder der innholdet faller inn under sensitive kategorier. Hvis du konfigurerer en remarketingkampanje og plasserer remarketing-taggen i mobilappen din eller på nettstedet ditt, må du følge retningslinjene for personlig tilpasset annonsering.

Veiledning

Merk:
Minst én målgruppeliste for remarketing må allerede være konfigurert for at du skal kunne opprette remarketingkampanjen din. Finn ut hvordan du oppretter remarketinglister for nettsteder.
  1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  3. Klikk på plussknappen for å opprette en ny kampanje.
  4. Velg ønsket kampanjeresultat i «Mål»-delen.
  5. Velg Displaynettverket i «Kampanjetype»-delen.
  6. Deretter angir du parametere for kampanjen din, innbefattet:
    1. Kampanjenavn
    2. Steds- og språkinnstillinger
    3. budsjett og budstrategi
  7. Klikk på Flere innstillinger for å se flere alternativer, for eksempel innholdsekskludering, enhetsmålretting og annonseplanlegging.
  8. Se deretter etter «Målgrupper» i «Personer»-delen.
  9. Klikk på Remarketing.
  10. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av målgruppene du vil legge til. Slik blir de lagt til i målrettingen din.
  11. Klikk på Lagre