Lag den første remarketingkampanjen din for Displaynettverket

Remarketingkampanjer i Displaynettverket er bannerkampanjer der du bruker remarketing for å nå ut til folk som tidligere har hatt interaksjoner med nettstedet ditt eller mobilappen din. Hvis du vil bruke remarketing i bannerkampanjer, må du implementere den globale nettstedstaggen og knytte kampanjen din til målgruppelister for remarketing.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan konfigurere den første remarketingkampanjen din for Displaynettverket.

Før du begynner

I remarketing spiller den globale nettstedstaggen en helt sentral rolle. Hvis du har denne taggen på sidene i appen din eller på nettstedet ditt, får du dataene du trenger til mer finstemt målretting. Finn ut hvordan du kan merke nettstedet ditt for remarketing. Hvis du vil ha enda mer skreddersydde annonser, kan du finne ut hvordan du kan merke nettstedet for dynamisk remarketing. Hvis du derimot bruker remarketing i en app, kan du lese gjennom veiledningen for konfigurasjon av dynamisk remarketing i apper.

Vær oppmerksom på at remarketing-taggen din ikke skal samle inn personlig identifiserende eller sensitiv informasjon. Du kan ikke bruke remarketing i apper eller på nettsteder der innholdet faller inn under sensitive kategorier. Hvis du konfigurerer en remarketingkampanje og plasserer remarketing-taggen i mobilappen din eller på nettstedet ditt, må du følge retningslinjene for personlig tilpasset annonsering.

Veiledning

Merk:
Minst én målgruppeliste for remarketing må allerede være konfigurert for at du skal kunne opprette remarketingkampanjen din. Finn ut hvordan du oppretter remarketinglister for nettsteder.
  1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  3. Klikk på plussknappen for å opprette en ny kampanje.
  4. Velg ønsket kampanjeresultat i «Mål»-delen.
  5. Velg Displaynettverket i «Kampanjetype»-delen.
  6. Deretter angir du parametere for kampanjen din, innbefattet:
    1. Kampanjenavn
    2. Steds- og språkinnstillinger
    3. budsjett og budstrategi
  7. Klikk på Flere innstillinger for å se flere alternativer, for eksempel innholdsekskludering, enhetsmålretting og annonseplanlegging.
  8. Se deretter etter «Målgrupper» i «Personer»-delen.
  9. Klikk på Remarketing.
  10. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av målgruppene du vil legge til. Slik blir de lagt til i målrettingen din.
  11. Klikk på Lagre