Uw eerste remarketingcampagne voor het Display Netwerk maken

Remarketingcampagnes worden gebruikt om advertenties te laten zien aan mensen die uw website hebben bezocht of uw app hebben gebruikt. Deze campagnes bieden u extra instellingen en rapporten die specifiek bedoeld zijn voor het bereiken van eerdere bezoekers en gebruikers. De eerste keer dat u een remarketingcampagne opzet, voltooit u ook het proces om uw remarketingtag en -lijsten te maken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw eerste remarketingcampagne in het Display Netwerk opzet.

Voordat u begint

Houd er rekening mee dat uw remarketingtag niet mag worden gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare of gevoelige informatie. Voor gevoelige categorieën websites en apps mag geen remarketing worden gebruikt. Als u een remarketingcampagne opzet en de remarketingtag op uw website of in uw mobiele app plaatst, moet u zich houden aan het beleid voor gepersonaliseerde advertenties.

Instructies

Opmerking:
U heeft ten minste één remarketingdoelgroeplijst nodig die al is ingesteld om uw remarketingcampagne te maken. Meer informatie over Een websiteremarketinglijst maken.
  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu op Campagnes.
  3. Klik op de plusknop om een nieuwe campagne te maken.
  4. Kies in het gedeelte 'Doelen' het gewenste resultaat van uw campagne.
  5. Selecteer Display Netwerk in het gedeelte 'Campagnetype'.
  6. Stel vervolgens parameters in voor uw campagne, waaronder:
    1. Campagnenaam
    2. Instellingen voor locatie en taal
    3. Biedstrategie en budget
  7. Klik op Aanvullende instellingen voor meer opties, zoals advertentieplanning, contentuitsluitingen of apparaattargeting.
  8. Zoek vervolgens naar 'Doelgroepen' in het gedeelte 'Mensen'.
  9. Klik op + Remarketing.
  10. Vink het selectievakje aan naast de doelgroepen die u wilt toevoegen. Zo voegt u deze toe aan uw targeting.
  11. Klik op Opslaan