Ensimmäisen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjan luominen

Uudelleenmarkkinointikampanjoiden avulla voit näyttää mainoksia ihmisille, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi tai käyttäneet mobiilisovellustasi. Näissä kampanjoissa voit käyttää asetuksia ja raportteja, jotka on suunniteltu erityisesti aiempien vierailijoiden ja käyttäjien tavoittamiseen. Kun määrität ensimmäisen uudelleenmarkkinointikampanjan, suoritat samalla prosessin, jonka yhteydessä luot uudelleenmarkkinointitagin ja ‑luettelot.

Tässä artikkelissa on ohjeet ensimmäisen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjan määrittämiseen.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Muista, että uudelleenmarkkinointitagi ei saa liittyä yksilöiviin tai arkaluonteisiin tietoihin. Verkkosivustojen ja sovellusten arkaluonteisissa luokissa ei voi käyttää uudelleenmarkkinointia. Jos luot uudelleenmarkkinointikampanjan ja sijoitat uudelleenmarkkinointitagin verkkosivustollesi tai mobiilisovellukseesi, sinun on noudatettava räätälöityä mainontaa koskevaa tietosuojakäytäntöämme.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Ohjeet

1. Kirjaudu AdWordsiin.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Valitse +Kampanja ja sitten Vain Display-verkosto.
  4. Ohjeet hakuverkoston uudelleenmarkkinointiluettelon luomiseen ovat artikkelissa Tietoja AdWordsin hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloista.
  5. Jätä Markkinointitavoitteet-vaihtoehto valituksi ja lisää valinta Ostot verkkosivustolta ‑kohtaan.
  6. Valitse kampanjan nimi, hintatarjousstrategia ja budjetti.
  7. Valitse Tallenna ja jatka.
  8. Anna mainosryhmän nimi ja hintatarjous.
  9. Siirry Valitse mainostesi kohdistustapa ‑kohtaan ja valitse Kiinnostuksen kohteet ja uudelleenmarkkinointi.
  10. Valitse avattavasta Valitse luokka ‑valikosta Uudelleenmarkkinointiluettelot.
  11. Valitse Määritä uudelleenmarkkinointi ja aloita kaksivaiheinen prosessi, jonka yhteydessä luot uudelleenmarkkinointitagin ja ‑luettelot.
    • Vaihe 1: AdWords luo sinulle uudelleenmarkkinointitagin. Voit lähettää verkkosivuston uudelleenmarkkinointitagin tai mobiilisovelluksen tagitunnuksen itsellesi tai verkkovastaavallesi sähköpostitse. Sähköpostiviesti sisältää myös ohjeet, joita noudattamalla voit lisätä tagin verkkosivustollesi. Jos käytät Google Analyticsia, näkyvissä on valintaruutu ja voit käyttää verkkosivustollasi jo olevaa seurantakoodia.
    • Vaihe 2: AdWords luo automaattisesti Kaikki vierailijat -luettelon, jotta pääset alkuun. Näin sinun ei tarvitse luoda tätä luetteloa itse. Kaikki vierailijat -luettelo sisältää kaikki henkilöt, jotka ovat käyneet tagilla merkityillä sivuilla verkkosivustollasi. Voit luoda myöhemmin uusia luetteloita verkkosivustosi eri vierailijaryhmille.
  12. Anna mainosryhmän nimi ja hintatarjous.
  13. Kaikki vierailijat -luettelo lisätään mainosryhmääsi Uudelleenmarkkinointiluettelot-välilehdellä.
  14. Valitse Tallenna ja jatka, jos haluat luoda mainoksesi. Jos haluat luoda mainoksesi myöhemmin, valitse Ohita mainoksen luonti. Lisäämällä sekä tekstimainoksia että mahdollisimman monen kokoisia kuvamainoksia voit kasvattaa niiden sijoitteluiden määrää, joissa mainoksesi voivat näkyä. Mainosgalleria tarjoaa helpon tavan luoda mainoksia, jos haluat luoda uusia mainoksia tai jos sinulla ei vielä ole mainoksia.