Ensimmäisen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjan luominen

Uudelleenmarkkinointikampanjoiden avulla voit näyttää mainoksia käyttäjille, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi tai käyttäneet mobiilisovellustasi. Näissä kampanjoissa voit käyttää asetuksia ja raportteja, jotka on suunniteltu erityisesti aiempien kävijöiden ja käyttäjien tavoittamiseen. Kun määrität ensimmäisen Uudelleenmarkkinointikampanjan, luot samassa yhteydessä myös uudelleenmarkkinointitagin ja ‑luettelot.

Tässä artikkelissa on ohjeet ensimmäisen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjan määrittämiseen.

Ennen kuin aloitat

Muista, että uudelleenmarkkinointitagi ei saa liittyä henkilökohtaisiin tunnistetietoihin tai arkaluontoisiin tietoihin. Verkkosivustojen ja sovellusten arkaluonteisissa luokissa ei voi käyttää uudelleenmarkkinointia. Jos luot Uudelleenmarkkinointikampanjan ja sijoitat uudelleenmarkkinointitagin sivustollesi tai mobiilisovellukseesi, sinun on noudatettava Googlen personoitua mainontaa koskevaa käytäntöä.

Ohjeet

Huomioitavaa:
Sinulla on oltava vähintään yksi uudelleenmarkkinointiluettelo määritettynä, jotta voit luoda uudelleenmarkkinointikampanjan. Lue lisää verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluettelon luomisesta.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Aloita uuden kampanjan luominen klikkaamalla pluspainiketta .
  4. Valitse Tavoitteet-kohdasta, mitä kampanjalla tavoittelet.
  5. Valitse Kampanjatyyppi-osiosta Display-verkosto.
  6. Määritä sitten kampanjasi parametrit, kuten seuraavat:
    1. Kampanjan nimi
    2. Alue- ja kieliasetukset
    3. Hintatarjousstrategia ja budjetti
  7. Klikkaa Lisäasetukset, niin näet lisää vaihtoehtoja, kuten mainosten ajoittaminen, sisällön poissulkemiset tai laitekohdistus.
  8. Etsi seuraavaksi Henkilöt-osion Yleisöt-kohta.
  9. Valitse Uudelleenmarkkinointi.
  10. Valitse lisättävien yleisöjen viereiset valintaruudut. Näin valintasi lisätään kohdistukseesi.
  11. Klikkaa Tallenna