Opret din første remarketingkampagne til Displaynetværket

Remarketingkampagner giver dig mulighed for at vise annoncer til personer, der tidligere har besøgt dit website eller brugt din mobilapp. Kampagnerne giver dig ekstra indstillinger og rapporter specifikt til at nå ud til tidligere besøgende og brugere. Første gang du opretter en remarketingkampagne, skal du gennemføre processen, hvor du opretter dit remarketingtag og dine remarketinglister.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter din første remarketingkampagne til Displaynetværket.

Før du begynder

Husk, at dit remarketingtag ikke må knyttes til personidentificerende eller følsomme oplysninger. Følsomme kategorier af websites og apps må ikke bruges til remarketing. Hvis du opretter en remarketingkampagne og placerer remarketingtagget på dit website eller i din mobilapp, skal du følge vores politik vedrørende personliggjort annoncering.

Vælg den Google Ads-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Vejledning

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på + Kampagne, og vælg "Kun Displaynetværket".
  4. Læs Om remarketinglister til søgeannoncer i AdWords for at få vejledning i, hvordan du opretter remarketingkampagner til Søgenetværket.
  5. Lad valgmuligheden "Marketingmål" være valgt, og markér "Køb på dit website".
  6. Vælg et kampagnenavn, en budstrategi og et budget.
  7. Klik på Gem og fortsæt.
  8. Angiv et annoncegruppenavn og et bud.
  9. Klik på Interesser og remarketing under "Vælg, hvordan dine annoncer skal målrettes".
  10. Vælg Remarketinglister i rullemenuen "Vælg en kategori".
  11. Klik på Opsæt remarketing for at påbegynde processen til oprettelse af dit remarketingtag og dine remarketinglister, som foregår i to trin:
    • Trin 1: AdWords opretter remarketingtagget for dig. Du kan sende remarketingtagget til websitet eller tag-id'et til mobilappen til dig selv eller din webmaster pr. e-mail sammen med en vejledning i at tilføje det på dit website eller i din app. Hvis du bruger Google Analytics, kan du vælge at markere et afkrydsningsfelt for i stedet at bruge den sporingskode, der er implementeret på dit website i forvejen.
    • Trin 2: AdWords opretter automatisk listen "Alle besøgende", så du kan komme i gang uden selv at skulle oprette listen. Listen "Alle besøgende" indeholder data for alle personer, der har besøgt taggede sider på dit website. Senere kan du oprette nye lister for de forskellige grupper af besøgende på websitet.
  12. Angiv et annoncegruppenavn og et bud.
  13. På fanen Remarketinglister kan du se, at listen "Alle besøgende" er føjet til din annoncegruppe.
  14. Klik på Gem og fortsæt, hvis du vil oprette dine annoncer, eller på Spring annonceoprettelsen over, hvis du vil gøre det senere. Du kan øge det antal placeringer, dine annoncer kan blive vist på, ved både at tilføje tekst- og billedannoncer og ved at bruge så mange forskellige annoncestørrelser som muligt. Uanset om du har annoncer i forvejen eller ej, kan du nemt oprette nye annoncer i Annoncegalleriet.