Crear una campanya de display que utilitzi les vostres dades

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Les campanyes de display que utilitzen les vostres dades per crear segments de públic mostren anuncis a les persones que han visitat el vostre lloc web o que han fet servir la vostra aplicació. Aquestes campanyes us proporcionen informes i opcions de configuració addicionals especialment pensats per arribar a visitants i usuaris anteriors. La primera vegada que configureu una campanya de display, també haureu de completar el procés per crear la vostra etiqueta i segments de dades.

En aquest article s'explica com podeu configurar la primera campanya de display amb les vostres dades.

Abans de començar

Tingueu en compte que l'etiqueta no s'ha d'associar a informació d'identificació personal ni a informació sensible. Les categories sensibles dels llocs web i de les aplicacions no poden utilitzar les vostres dades. Si configureu una campanya amb les vostres dades i col·loqueu l'etiqueta al lloc web o a l'aplicació mòbil, cal que compliu la política de publicitat personalitzada.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Instruccions

Nota: és possible que rebeu notificacions per avisar-vos si algunes de les seleccions que feu a les campanyes pot provocar un rendiment de campanya inferior. Podeu gestionar aquestes notificacions mentre creeu la campanya. Més informació sobre les funcions que us ajuden a crear una campanya eficaç
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic al botó de més  i, a continuació, seleccioneu Campanya nova.
  4. Trieu Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web o Notorietat de marca i abast.
    • Si no teniu pensat cap objectiu, també podeu seleccionar Crea una campanya sense l'ajuda d'un objectiu.
  5. Seleccioneu Display com a tipus de campanya.
  6. Proporcioneu l'URL del lloc web de la vostra empresa.
  7. Poseu un nom a la campanya.
  8. Feu clic a Continua.
  9. Especifiqueu una estratègia d'oferta i un pressupost. El pressupost influeix en la freqüència amb què es mostren els anuncis i en la notorietat amb què ho fan. L'estratègia d'ofertes determina la manera com s'inverteix el pressupost.
    1. Introduïu el vostre pressupost diari. Es tracta de l'import mitjà que voleu invertir cada dia.
    2. Trieu l'estratègia d'ofertes. Les campanyes de display admeten Smart Bidding, que és un subconjunt d'estratègies d'oferta automàtica que fan servir l'aprenentatge automàtic per optimitzar les conversions o el valor de conversió en cada subhasta. Smart Bidding pot gestionar les vostres ofertes i ajudar-vos a assolir els objectius de rendiment. Consulteu la nostra guia de Smart Bidding per a campanyes de display
  10. Seleccioneu les ubicacions geogràfiques on vulgueu que es mostrin els anuncis o els llocs que vulgueu excloure. Més informació sobre la segmentació per ubicació
    • Les exclusions us poden resultar útils si incloeu a la segmentació una àrea més gran i voleu evitar una ubicació dins d'aquesta àrea. Per exemple, potser us interessa incloure a la segmentació tot els Estats Units, tret d'un estat o d'una ciutat en concret.
  11. Introduïu els idiomes pels quals voleu segmentar. Els anuncis que creeu han d'estar en els idiomes que seleccioneu aquí. Més informació sobre la segmentació per idioma
  12. Seleccioneu la segmentació. El que seleccioneu a la secció "Segmentació" determina l'ús del remàrqueting dinàmic. Perquè la segmentació sigui òptima, seleccioneu "Automàtica" a fi que l'aprenentatge automàtic de Google us pugui ajudar a segmentar amb l'abast més ampli. Això inclou els segments de les vostres dades. Si voleu incloure a la segmentació només segments específics, definiu la segmentació en "Manual" per triar els segments. El seguiment de l'etiqueta de lloc web global ajuda Google a identificar els millors públics perquè en pugueu triar. Un cop hàgiu seleccionat manualment una llista de les opcions disponibles, feu clic a Fet. També podreu incloure més opcions de segmentació i incorporar l'expansió de la segmentació, que permet a Google orientar els vostres anuncis als públics amb més rendiment.
  13. Afegiu opcions de configuració addicionals.
  14. A continuació, creeu els anuncis de display. Informació sobre com podeu crear anuncis de display responsius
  15. Reviseu la campanya. A la pàgina de revisió, podeu revisar totes les opcions de configuració que heu seleccionat. Aquí podeu resoldre els problemes potencials que es descriuen a les notificacions d'alertes. Per fer-ho, feu clic a Corregeix-ho a la notificació.
  16. Feu clic a Publica la campanya.
    • Tingueu en compte que no podreu publicar la campanya fins que no s'hagin resolt els problemes relacionats amb la configuració de la campanya.

Nota: esborranys de campanya

Les campanyes que heu creat però que encara no heu publicat es desaran com a esborranys. Podeu publicar esborranys de campanya en qualsevol moment en el futur, sempre que s'hagin resolt els problemes importants que han impedit que es publiquin.

Quan creeu una campanya, tindreu l'opció de seleccionar un esborrany existent o començar sense fer-ne servir cap.

Instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu Reprèn l'esborrany de la campanya.
  6. Al menú d'esborranys, feu clic a l'esborrany que voleu reprendre o publicar.

També podeu convertir la campanya en una campanya de remàrqueting dinàmic, que no només mostra anuncis als usuaris que han visitat el vostre lloc web o han fet servir la vostra aplicació, sinó que també inclou als anuncis els productes que han consultat. Més informació sobre el remàrqueting dinàmic

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.