Overzicht van advertenties met informatie over de winkelvoorraad

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Advertenties met lokale voorraad brengen uw producten en winkel onder de aandacht van kopers in de buurt die zoeken via Google. Als kopers op een advertentie met uw product in de buurt klikken, komen ze op uw winkelpagina, een door Google gehoste pagina voor uw winkel of uw omnichannel-landingspagina als uw website aan de vereisten voldoet. Op de winkelpagina kunnen kopers bijvoorbeeld door uw winkelvoorraad browsen, de openingstijden van uw winkel vinden en een route naar uw winkel opvragen.

Belangrijk: Als u advertenties met lokale voorraad wilt gebruiken, moet u zich houden aan het beleid voor advertenties met lokale voorraad.

Voordelen

• Promoot uw winkelvoorraad: laat lokale gebruikers die via Google naar bepaalde producten zoeken, meteen weten dat ze in uw winkel op voorraad zijn.
  • Breng uw lokale winkel online: gebruik de door Google gehoste winkelpagina of uw eigen website met de functie door verkoper gehoste winkelpagina als digitale etalage voor uw winkel.
  • Breng de opties voor ophalen in uw winkel onder de aandacht in uw advertenties met lokale voorraad.
    • Gebruik de functie Vandaag ophalen om duidelijk te maken welke producten uw klanten online kunnen reserveren of kopen, en binnen een dag of de volgende dag in de winkel kunnen ophalen.
    • Gebruik de functie Later ophalen voor advertenties met lokale voorraad om producten te promoten die nu niet beschikbaar zijn in uw winkels, maar die binnen een specifieke SLA in de winkel kunnen worden opgehaald.
    • Gebruik Later ophalen voor Shopping-advertenties in combinatie met Shopping-advertenties zonder dat u alle voorraadinformatie hoeft te leveren. Promoot uw producten voor Shopping-advertenties die binnen een specifieke SLA kunnen worden opgehaald in de winkel.
  • Meet de prestaties: houd bij hoeveel invloed uw digitale advertenties hebben op de prestatiedoelen voor online en in de winkel.

Beschikbaarheid

We werken op dit moment samen met verkopers die fysieke winkels hebben in deze landen en regio's:

Argentinië India Singapore
Australië Indonesië Slowakije
Oostenrijk Ierland Zuid-Afrika
België Israël Zuid-Korea
Brazilië Italië Spanje
Canada Japan Zweden
Chili Maleisië Zwitserland
Colombia Mexico Taiwan
Tsjechië Nederland Thailand
Denemarken Nieuw-Zeeland Turkije
Finland Noorwegen Verenigde Arabische Emiraten
Frankrijk Filipijnen Verenigd Koninkrijk
Duitsland Polen Oekraïne
Griekenland Portugal Verenigde Staten
Hongkong Roemenië Vietnam
Hongarije Saudi-Arabië
Tip: In aanmerking komende verkopers (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Verenigde Staten en Canada) kunnen de productlezer of app voor lokale voorraad gebruiken om hun winkelproducten automatisch kosteloos toe te voegen aan Google. Verkopers in de VS kunnen ook advertenties met lokale voorraad laten lopen via de app voor lokale voorraad. Aan de slag

Advertenties met lokale voorraad instellen

Als u uw producten in de buurt op Google wilt tonen en informatie wilt invoeren over uw bedrijf, winkels en producten, volgt u de introductiegids voor lokale voorraad.