Oversigt over annoncer for lokalt butikslager

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Med annoncer for lokalt butikslager kan du vise dine produkter og butiksoplysninger til kunder i nærheden, der søger på Google. Når kunderne klikker på en annonce, der viser dit lokale produkt, bliver de dirigeret til din lokale butiksfacade, en side for din butik, der hostes af Google, eller din omnichannel-landingsside, hvis dit website opfylder de nødvendige krav. Kunderne bruger den lokale butiksfacade til at se butikkens produkter, få oplysninger om åbningstider, få rutevejledning til dine butikker og meget mere.

Vigtigt! Du skal overholde politikkerne for annoncer for lokalt butikslager, hvis du vil vise annoncer for lokalt butikslager.

Fordele

• Promover din butiks beholdning: Giv lokale kunder besked om, at din butik har de varer, de leder efter, i det øjeblik, de søger på Google
  • Vis din lokale butik frem online: Brug den Google-hostede lokale butiksfacade eller dit eget website med funktionen Sælgerhostet lokal butiksfacade som en robust digital løsning til visning af din lokale butiksfacade.
  • Fremhæv mulighederne for afhentning i butik direkte i dine annoncer for lokalt butikslager
    • Brug funktionen Afhentning i dag til at vise, hvilke af dine produkter der kan reserveres eller købes online og afhentes i butikken den samme dag eller dagen efter.
    • Brug funktionen Afhentning senere i annoncer for lokalt butikslager til at annoncere for produkter, der i øjeblikket ikke er tilgængelige i dine butikker, men som kan afhentes i butikken i henhold til en bestemt SLA.
    • Brug funktionen Afhentning senere sammen med Shopping-annoncer, uden at du behøver at angive fuldstændige beholdningsoplysninger. Annoncér for dine produkter i Shopping-annoncer, hvis de kan afhentes i butikken i henhold til en bestemt SLA.
  • Mål effektiviteten: Hold øje med den effekt, som dine digitale annoncer har på effektivitetsmålene online og i butikken.

Tilgængelighed

Vi arbejder i øjeblikket med forhandlere, der har fysiske butikker i følgende lande og regioner:

Argentina Indien Singapore
Australien Indonesien Slovakiet
Østrig Irland Sydafrika
Belgien Israel Sydkorea
Brasilien Italien Spanien
Canada Japan Sverige
Chile Malaysia Schweiz
Colombia Mexico Taiwan
Tjekkiet Nederlandene Thailand
Danmark New Zealand Tyrkiet
Finland Norge Forenede Arabiske Emirater
Frankrig Filippinerne Storbritannien
Tyskland Polen Ukraine
Grækenland Portugal USA
Hongkong Rumænien Vietnam
Ungarn Saudi-Arabien
Tip! Kvalificerede forhandlere i Storbritannien, Irland, USA og Canada kan bruge produktlæseren eller appen for lokalt butikslager til at få produkter, der er på lager i butikken, tilføjet på Google helt automatisk og uden beregning. Sælgere, der er baseret i USA, kan også køre annoncer for lokalt butikslager ved hjælp af appen for lokalt butikslager. Kom godt i gang.

Konfigurer annoncer for lokalt butikslager

Du skal angive oplysninger om din virksomhed, dine butikker og dine produkter for at vise dine lokale produkter på Google. Følg onboardingguiden til lokalt butikslager.