Informació general sobre els anuncis d'inventari local

A custom icon for Merchant Center Classic Article Header.

La funció d'anuncis d'inventari local us permet mostrar els vostres productes i informació de les botigues a compradors propers que fan cerques amb Google. Quan un comprador fa clic en un anunci en què hi ha un producte local vostre, arriba al vostre aparador local (que és una pàgina allotjada a Google de la vostra botiga o la vostra pàgina de destinació omnicanal), si el lloc web compleix els requisits necessaris. Els compradors utilitzen l'aparador local per veure l'inventari de la botiga, conèixer l'horari comercial i obtenir indicacions per arribar a les botigues, entre d'altres.

Important: per utilitzar anuncis d'inventari local, heu de complir les polítiques d'anuncis d'inventari local.

An animation of a Local Inventory Ad showing a product available in store.An animation of a Local Inventory Ad showing buying options for an in store product.

Avantatges

• Promocioneu l'inventari de la botiga: feu saber als compradors locals que la vostra botiga té els productes que cerquen en el moment en què fan cerques a Google.
  • Feu que la vostra botiga local estigui en línia: utilitzeu l'aparador local allotjat a Google o el vostre lloc web amb la funció d'aparador local allotjat al lloc web del comerciant com a experiència d'aparador local digital eficaç.
  • Destaqueu les opcions de recollida a la botiga directament als anuncis d'inventari local
  • Mesureu el rendiment: monitoreu l'impacte dels vostres anuncis digitals en els objectius de rendiment en línia i a la botiga.

Disponibilitat

Actualment treballem amb detallistes que tenen botigues físiques als països i regions següents:

Argentina Índia Singapur
Austràlia Indonèsia Eslovàquia
Àustria Irlanda República de Sud-àfrica
Bèlgica Israel Corea del Sud
Brasil Itàlia Espanya
Canadà Japó Suècia
Xile Malàisia Suïssa
Colòmbia Mèxic Taiwan
República Txeca Països Baixos Tailàndia
Dinamarca Nova Zelanda Turquia
Finlàndia Noruega Emirats Àrabs Units
França Filipines Regne Unit
Alemanya Polònia Ucraïna
Grècia Portugal Estats Units
Hong Kong Romania Vietnam
Hongria Aràbia Saudita
Consell: els comerços al detall aptes del Regne Unit, d'Irlanda, dels EUA i del Canadà poden utilitzar l'aplicació de lector de productes o d'inventari local per afegir automàticament els productes de la seva botiga a Google sense cap cost econòmic. Els comerciants dels Estats Units també poden publicar anuncis d'inventari local mitjançant l'aplicació d'inventari local. Comença.

Configurar anuncis d'inventari local

Per mostrar els vostres productes locals a Google i proporcionar informació sobre la vostra empresa, botigues i productes, seguiu la guia d'incorporació d'inventari local.