Sobre les importacions de conversions fora de línia

La pàgina "Comptes enllaçats" d'Administració Admin Icon s'ha mogut a "Gestor de dades", a Eines Tools Icon. El Gestor de dades de màrqueting* és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

De vegades, un anunci no es tradueix directament en una venda en línia, però fa possible que el client acabi fent la compra per un altre mitjà tradicional, com ara per telèfon o al vostre establiment. Si importeu les conversions fora de línia, podeu saber què passa al món real quan un anunci genera un clic o una trucada a la vostra empresa.

Avantatges

La importació d'esdeveniments de conversió fora de línia us proporciona una visió més completa de les paraules clau i dels criteris de segmentació (com ara la ubicació geogràfica o el moment del dia) que generen les conversions més rendibles. Amb aquestes dades podeu segmentar i optimitzar les campanyes per millorar-ne els beneficis.

Si atraieu contactes o compradors en línia, o tots dos tipus de clients, pot ser que us interessi registrar una conversió en algun dels casos següents:

• Quan aconseguiu una venda fora de línia (per exemple, per telèfon o en persona) i feu un seguiment d'aquesta venda mitjançant un sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM).
  • Trenta dies després de la venda en línia, per excloure les transaccions que hagin resultat en una devolució.
  • Només si la venda es fa a un client nou.
  • Només si és la segona compra d'un client.
  • Quan tanqueu una venda en línia però no podeu fer servir la nostra solució estàndard de seguiment de conversions basada en JavaScript.

Tipus d'importacions de conversions fora de línia

Google Ads us ofereix quatre maneres de comprovar com les campanyes de Google Ads generen importacions de conversions fora de línia:

1. La funció Importació de conversions directament a través de Google Ads us permet importar a aquesta solució les conversions de què feu un seguiment en altres sistemes. És l'opció més genèrica i inclou diferents mètodes per fer un seguiment de les conversions fora de línia. A més, permet importar les conversions que van començar amb un clic a l'anunci o bé amb una trucada des de l'anunci.
  2. La funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce® us permet veure de manera automàtica quins esdeveniments de vendes de què feu un seguiment a Salesforce van començar amb un clic en un anunci. És la millor opció si feu servir l'eina Sales Cloud® de Salesforce per fer un seguiment de les dades de vendes. Podeu obtenir més informació sobre les característiques d'aquesta solució a l'article Sobre la funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce®.
  3. El seguiment de conversions fora de línia de Zapier us permet automatitzar la importació de la informació del seguiment de conversions fora de línia de molts sistemes de gestió de la relació amb els clients (CRM) a Google Ads. Més informació sobre les importacions fora de línia de Zapier per a Google Ads
  4. Amb l'eina d'esdeveniments d'optimització de Google Ads a HubSpot podeu sincronitzar les dades de CRM amb Google Ads per fer un seguiment de les vendes fora de línia, optimitzar les campanyes i millorar la qualitat dels contactes. Més informació sobre l'eina d'esdeveniments d'optimització de Google Ads a HubSpot

Com funciona

La importació de conversions fora de línia funciona de manera diferent en funció de si les conversions que seguiu s'inicien amb un clic en un anunci o bé amb una trucada des d'un anunci.

Conversions provinents de clics mitjançant el GCLID

Google Ads us proporciona un identificador únic anomenat "identificador de clic de Google (GCLID)" per cada clic que arriba al vostre lloc web des d'un anunci. Per fer un seguiment de les conversions fora de línia provinents de clics, deseu aquest identificador amb la informació de contacte que recolliu de la persona que hagi fet clic a l'anunci.

Més tard, quan aquesta persona faci una conversió al món real, en signar un contracte, per exemple, torneu aquest GCLID a Google Ads juntament amb algunes dades sobre el tipus de conversió i sobre quan s'ha produït. Tot seguit, Google Ads registra aquesta conversió juntament amb les altres dades del seguiment de conversions que ja teniu.

Exemple

Teniu una empresa dedicada al disseny, a la fabricació i a la venda de taules personalitzades de reunions. Feu servir Google Ads per atreure clients potencials fins al lloc web, on poden enviar la seva informació de contacte i sol·licitar-vos una entrevista per conèixer els vostres productes. Si un contacte prové d'un clic en un anunci, la informació de contacte corresponent també inclourà un GCLID.

Un cop per setmana, l'encarregat de vendes revisa les vendes de la setmana i us informa dels clients potencials (i dels GCLID associats) que han esdevingut clients reals i de la data i l'hora de cada venda. A continuació, heu de recollir aquestes dades en un full de càlcul de cinc columnes i penjar-lo al compte de Google Ads. Al cap d'unes quantes hores podreu veure quines paraules clau i consultes us permeten aconseguir nous enviaments de formularis de contactes i, el que és més important, més vendes reals.

Amb aquestes dades noves estalviareu temps i maximitzareu més fàcilment la inversió a Google Ads.

Conversions provinents de clics mitjançant conversions millorades per obtenir contactes

Les conversions millorades per obtenir contactes us permeten penjar dades de conversió fora de línia mitjançant dades de client pròpies. Aquest mètode és més fàcil que utilitzar les conversions provinents de clics mitjançant el GCLID, ja que no requereix que modifiqueu els formularis de contactes ni els sistemes de CRM per rebre un GCLID, sinó que utilitza la informació que ja s'ha capturat als formularis de contactes per mesurar les conversions.

Un cop estigueu a punt, podeu configurar les conversions millorades per obtenir contactes.

Conversions provinents de trucades

En importar informació sobre la conversió de trucades a Google Ads, podeu fer un seguiment dels anuncis i de les paraules clau que han generat més trucades de vendes per a la vostra empresa.

En lloc de fer servir un identificador de clic, com amb les conversions provinents de clics, es fa un seguiment de la informació de les trucades que han generat una venda o alguna altra acció valuosa per part del client. En importar aquesta informació a Google Ads, les conversions es fan coincidir amb les trucades des dels anuncis.

Per obtenir més informació sobre el funcionament d'aquesta opció, llegiu l'article Sobre la importació de conversions de trucada.

Utilitzar les ofertes automàtiques amb les importacions de conversions fora de línia

Podeu utilitzar les estratègies d'oferta automàtiques de Google Ads per optimitzar les conversions fora de línia. Si ho feu, us recomanem que tingueu presents aquests consells:

• Importeu tot sovint les dades de les conversions fora de línia (diàriament, si pot ser).
  • Primer pengeu les conversions i, després, espereu-vos que finalitzi el vostre període de conversió per poder activar les ofertes automàtiques.
  • Si esteu fent el seguiment d'una combinació de conversions en línia i fora de línia, proveu l'estratègia d'oferta ROAS objectiu. Gràcies al ROAS objectiu, podreu optimitzar millor les conversions en línia i fora de línia assignant diferents valors a les diverses accions de conversió, com ara els contactes i les vendes fora de línia. Abans d'utilitzar el ROAS objectiu, us recomanem que inclogueu els valors nous a la columna "Conversions" i espereu sis setmanes perquè la campanya rebi valors de conversió en un percentatge similar. També us recomanem que reviseu la configuració del pressupost per assegurar-vos que estigueu disposat a invertir fins al doble del pressupost diari mitjà sense superar el límit de càrrec mensual.

Exemple

Suposem que feu un seguiment dels contactes mitjançant una acció de conversió en línia i de les vendes finals mitjançant una acció de conversió fora de línia. Podeu assignar diferents valors a cada acció de conversió per mostrar el valor que té cadascuna per a la vostra empresa. Per exemple, un contacte té un valor de 10 € i una venda, un valor de 500 €. Això proporciona més informació a Google Ads sobre el vostre embut de conversió de vendes. I com més informació tingui Google Ads sobre l'embut de conversió de vendes, millor podrà optimitzar les vostres ofertes.

Seguretat i privadesa del seguiment de conversions

Google té uns estàndards de seguretat estrictes. Google Ads només recull dades en llocs web i aplicacions en què heu configurat el seguiment.

Assegureu-vos de proporcionar als usuaris informació clara i exhaustiva sobre les dades que recolliu als vostres llocs web, aplicacions i altres propietats. Comproveu que també obteniu el consentiment per a aquesta recollida sempre que ho exigeixi la llei o qualsevol política aplicable de Google que regeixi el consentiment dels usuaris, inclosa la política de consentiment dels usuaris de la UE.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now