Om Google Ads-kampagnetyper

Når du annoncerer med Google Ads, skal du starte med at oprette en kampagne. Den type kampagne, du vælger at oprette, bør være baseret på dine annonceringsmål. Hvis du f.eks. vil vise annoncer på Google.dk for at få flere besøgende på dit website, skal du vælge en kampagne på Søgenetværket.

Til hvert annoncenetværk er der forskellige typer kampagner, så du kan finde den, der passer bedst til dine mål. Denne artikel gennemgår nogle kampagnetyper.

Sådan fungerer de forskellige kampagnetyper

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Når du går i gang med kampagneopsætningen, bliver du bedt om at vælge en kampagnetype og en kampagneundertype.

Kampagnetypen bestemmer, hvor kunderne kan se dine annoncer, men du kan gøre det mere specifikt ved at målrette dine annoncer. Få flere oplysninger om målretning af dine annoncer.

Kampagnetyper omfatter:

Kampagneundertypen er afgørende for, hvilke indstillinger og muligheder der er tilgængelige, f.eks. hvilke annoncetyper du kan oprette. Dette gør det muligt for dig at skræddersy dine kampagner til dine forretningsmål og fokusere på de funktioner, der er mest relevante for dig.

Kampagneundertyper omfatter:

• Standard
  • Alle funktioner
  • Marketingmål

Kampagnetyperne er centreret omkring Googles annoncenetværk: Google Søgenetværket, Google Displaynetværket og YouTube-netværket.

Disse netværk udgør tilsammen alle de steder, hvor dine annoncer kan vises, herunder Google-websites, websites med relevante Google-annoncer og andre placeringer, f.eks. mobilapps.

Vælg en netværksindstilling ved at vælge en kampagnetype til din kampagne.