Om Google Ads-kampagnetyper

Når du annoncerer med Google Ads, skal du starte med at oprette en kampagne. Den type kampagne, du vælger at oprette, bør være baseret på dine annonceringsmål. Hvis du f.eks. vil vise annoncer på Google.dk for at få flere besøgende på dit website, skal du vælge en kampagne på Søgenetværket.

Til hvert annoncenetværk er der forskellige typer kampagner, så du kan finde den, der passer bedst til dine mål. Denne artikel gennemgår nogle kampagnetyper.

Sådan fungerer de forskellige kampagnetyper

Når du går i gang med kampagnekonfigurationen, bliver du bedt om at vælge kampagnemål og en kampagnetype.

Du kan vælge et mål for din kampagne ud fra de handlinger, du gerne vil have, at dine kunder skal foretage. Du kan også vælge en kampagnetype, f.eks. Søgenetværket, Displaynetværket, Shopping eller Video. Derefter får du vist anbefalinger vedrørende funktioner og indstillinger, der kan hjælpe dig med at nå din kampagnes primære annonceringsmål. Husk! Alle kampagneindstillinger og funktioner er tilgængelige for dig, uanset hvilket mål du vælger, og du kan til enhver tid ændre dit mål eller vælge ikke at bruge et mål.

Mål omfatter følgende:

• Salg
  • Kundeemner
  • Websitetrafik
  • Produkt- og brandovervejelse
  • Brandbevidsthed og rækkevidde
  • Promovering af apps

Kampagnetypen er afgørende for, hvor kunderne får vist dine annoncer, men du kan gøre det mere specifikt ved at målrette dine annoncer. Få flere oplysninger om målretning af dine annoncer.

Kampagnetyper omfatter følgende:

Der er sket nogle ændringer mht. kampagnetyper i den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du f.eks. vil oprette en kampagne på Søgenetværket, der er målrettet mod Displaynetværket (svarende til kampagnetypen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" i den forrige AdWords-oplevelse), kan du vælge "Søgenetværket" som kampagnetype og derefter tilvælge Displaynetværket under netværksindstillinger. Få flere oplysninger om kampagner på Søgenetværket i den nye Google Ads-oplevelse.

Kampagnetyperne er centreret omkring Googles annoncenetværk: Google Søgenetværket, Google Displaynetværket og YouTube-netværket.

Disse netværk udgør tilsammen alle de steder, hvor dine annoncer kan blive vist, heriblandt Google-websites, websites med relevante Google-annoncer og andre placeringer, f.eks. mobilapps.