Triar el tipus de campanya adequat

Google Ads comença amb un objectiu i una campanya.

Heu de triar un tipus de campanya en funció dels vostres objectius de màrqueting, de l'estratègia de marca i del temps que pugueu invertir.

Aquest article us pot ajudar a seleccionar el tipus de campanya adequat per satisfer les vostres necessitats publicitàries.

Botó de reproducció

Un contribuïdor de vídeos de Google Ads extern ha enviat aquest vídeo. Google no recomana cap producte o servei que es pugui promocionar en aquest vídeo. Feu clic aquí per obtenir més informació sobre el programa.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Campanyes Màxim rendiment: accedir a tots els canals des d'una sola campanya amb l'optimització de la IA de Google

Màxim rendiment és un tipus de campanya per objectius que permet als anunciants orientats a resultats accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya. Màxim rendiment us ajuda a millorar els resultats en funció dels objectius de conversió especificats, ja que optimitza el rendiment en temps real i en tots els canals mitjançant Smart Bidding per generar més conversions i valor.

Motius per triar les campanyes Màxim rendiment

• Són fàcils de configurar, amb optimització de la IA: les campanyes Màxim rendiment s'han dissenyat perquè siguin fàcils de llançar i, quan la campanya s'hagi publicat, la IA de Google l'optimitzarà per generar el millor rendiment possible. Podeu dirigir els resultats proporcionant recursos de creativitat d'alta qualitat i compartint la vostra experiència sobre quins públics tenen més probabilitats de fer una conversió.
  • Augmenten les conversions i el valor: la IA de Google optimitza el pressupost i les ofertes als diferents canals per ajudar-vos a capturar oportunitats de conversió noves en temps real.
  • Permeten arribar a clients nous: descobriu segments de públic nous utilitzant les dades en temps real de la intenció, el comportament i el context dels usuaris a fi de mostrar-los anuncis més rellevants en els moments adequats.
  • Aporten estadístiques més completes: ara, les campanyes Màxim rendiment formen part de la pàgina Estadístiques per ajudar-vos a entendre com està funcionant la IA i com podeu millorar la vostra campanya. L'informe "Combinacions" us permet saber com es combinen els recursos amb millor rendiment per generar creativitats.
Nota: l'opció Màxim rendiment es mostrarà com a opció de tipus de campanya si el vostre objectiu publicitari és "Vendes", "Contactes" o "Promocions i visites a botigues locals".

CREA UNA CAMPANYA MÀXIM RENDIMENT

Campanyes de cerca: anuncis de text als resultats de cerca

Les campanyes de cerca són anuncis de text que es mostren als resultats de cerca i que us permeten arribar als usuaris mentre cerquen a Google els productes i serveis que oferiu.

Són ideals per generar vendes, contactes o trànsit al vostre lloc web, ja que podeu mostrar els anuncis als usuaris que cerquen activament els vostres productes i serveis.

Motius per triar les campanyes de cerca

Vendes i contactes:

• Aconseguiu més vendes i registres en línia.
  • Us recomanem que utilitzeu contactes si teniu un cicle de vendes més llarg.

Configuració senzilla:

• Redacteu anuncis de text i trieu paraules clau.
  • No necessiteu fitxers ni recursos especials.
  • Proveu les campanyes intel·ligents perquè la configuració sigui encara més fàcil.
  • Segmentació molt específica: arribeu a usuaris que cerquen activament el que oferiu.

CREA UNA CAMPANYA DE CERCA

Campanyes de display: anuncis d'imatge en llocs web

Les campanyes de display us permeten arribar a un públic rellevant amb anuncis visualment atractius mentre els usuaris naveguen per milions de llocs web, d'aplicacions i de propietats pertanyents a Google, com ara YouTube, a fi d'assolir els vostres objectius de màrqueting. Les campanyes de display són una bona manera d'ampliar el vostre abast i esdevenir la primera opció d'un públic més enllà de la cerca de Google.

També podeu crear una campanya de display que utilitzi els segments de les vostres dades per mostrar anuncis a les persones que han visitat el vostre lloc web o han fet servir la vostra aplicació.

Motius per triar les campanyes de display

• Vendes i contactes: utilitzeu crides a l'acció visualment atractives per generar vendes i registres.
  • Notorietat i consideració: creeu anuncis memorables perquè la gent conegui la vostra marca o es plantegi comprar el vostre producte.
  • Abast: segmenteu per persones més enllà dels resultats de cerca mentre naveguen per llocs web i aplicacions.
  • Segments de les vostres dades: torneu a connectar amb les persones que ja han vist els vostres anuncis o han visitat el vostre lloc web.

Tipus de campanyes de display

• Display estàndard: trieu la configuració i la segmentació de la campanya de display i automatitzeu-ne alguns aspectes.
  • Display intel·ligent: simplifiqueu la configuració de la campanya per estalviar temps i optimitzar les conversions.

Consell: és útil fer servir una eina d'edició d'imatges per crear versions quadrades i horitzontals d'un anunci de display amb les dimensions i la mida de fitxer correctes.

CREA UNA CAMPANYA DE DISPLAY

Campanyes de vídeo: anuncis de vídeo a YouTube

Les campanyes de vídeo us permeten mostrar anuncis de vídeo a YouTube i en altres llocs web.

Alguns tipus de campanyes de vídeo us poden ajudar a augmentar la notorietat general de la vostra marca. D'altres estan dissenyats per generar conversions o aconseguir que els usuaris comprin al vostre lloc web.

Motius per triar les campanyes de vídeo

• Notorietat i consideració: utilitzeu els anuncis de vídeo perquè la gent conegui la vostra marca o es plantegi comprar el vostre producte.
  • Vendes i contactes: utilitzeu el subtipus de campanya "Generar conversions" per configurar anuncis de vídeo centrats en accions.
  • Amplieu l'abast: segmenteu per persones més enllà dels resultats de cerca mentre són a YouTube.
  • Segments de les vostres dades: torneu a connectar amb les persones que ja han vist els vostres anuncis o han visitat el vostre lloc web.

Tipus de campanyes de vídeo

Trieu entre sis tipus de campanyes de vídeo:

• Generar conversions: genereu vendes i contactes amb la segmentació i els anuncis centrats en accions (també coneguts com a campanyes d'acció de vídeo).
  • Campanya de vídeo personalitzada: personalitzeu la configuració amb diferents tipus d'anuncis.
  • Campanyes d'abast de vídeo: obteniu el màxim abast amb el vostre pressupost, ja sigui arribant a més usuaris únics (mitjançant l'ús d'anuncis bumper, anuncis in-stream omissibles o una combinació opcional de tots dos formats) o bé arribant a usuaris amb el vostre missatge complet (mitjançant l'ús d'anuncis in-stream no omissibles).
  • Out-stream: mostreu anuncis de vídeo només per a mòbils en llocs web i aplicacions de fora de YouTube que es reprodueixin al contingut de la pàgina o en una aplicació.
  • Obteniu visualitzacions: aconseguiu que els usuaris tinguin en compte el vostre producte amb anuncis de vídeo in-feed o in-stream omissibles.
  • Seqüència d'anuncis: expliqueu una història amb una sèrie d'anuncis de vídeo en seqüència.

Aviat, la "Campanya de vídeo personalitzada" deixarà d'estar disponible. El subtipus de campanya s'està dividint en "Obtenir visualitzacions" i "Abast eficient".

"Obtenir visualitzacions" es recomana als anunciants de vídeos que volen més implicació amb les seves campanyes. Amb una estratègia d'oferta de cost per visualització màxim (CPV màxim), podeu definir l'import que voleu invertir quan algú mira un dels vostres anuncis de vídeo.

"Abast eficient" es recomana per als anunciants de vídeos que volen arribar al màxim nombre de persones possible. Amb una estratègia d'oferta de cost objectiu per cada mil impressions (CPM objectiu), definiu la quantitat que voleu invertir per cada 1.000 vegades que es mostrin els vostres anuncis de vídeo.

Consell: primer heu de crear un anunci de vídeo i penjar-lo a YouTube.

CREA UNA CAMPANYA DE VÍDEO

Campanyes d'aplicacions: promocionar una aplicació en molts canals

Les campanyes d'aplicacions us ajuden a trobar usuaris nous per a la vostra aplicació i a augmentar les vendes que s'hi produeixen.

Aquest tipus de campanya utilitza informació de l'aplicació per optimitzar automàticament els anuncis a la cerca, a Google Play, a YouTube, a Discover i en més de tres milions de llocs web i d'aplicacions.

Motius per triar les campanyes d'aplicacions

• Promoció d'aplicació: genereu instal·lacions, implicacions i registres per a la vostra aplicació en dispositius mòbils.
  • Màrqueting multicanal: mostreu la vostra aplicació a la cerca, a display, a Google Play i a YouTube en una sola campanya.
  • Configuració i gestió senzilles: les campanyes d'aplicacions utilitzen la segmentació, les ofertes i la creació d'anuncis basades en la IA de Google per obtenir un rendiment òptim.

Tipus de campanyes d'aplicacions

Si el vostre compte és apte, és possible que vegeu tres subtipus de campanyes d'aplicacions:

CREA UNA CAMPANYA D'APLICACIONS

Campanyes locals: promocionar ubicacions en molts canals

Les campanyes locals van començar a actualitzar-se automàticament a Màxim rendiment l'agost de 2022. Totes les campanyes noves que s'optimitzen segons els objectius de botiga s'han de crear a Màxim rendiment. Quan s'hagi completat l'actualització, ja no s'admetrà la creació de campanyes locals noves. Per obtenir més informació sobre com podeu crear campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga, aneu al Centre d'ajuda.

Les campanyes locals us ajuden a dirigir persones a les vostres botigues i establiments físics.

La IA de Google optimitzarà els vostres anuncis perquè es mostrin a la cerca, a display, a Google Maps i a YouTube.

Motius per triar les campanyes locals

• Vendes presencials a la botiga: utilitzeu anuncis en línia per promocionar el vostre inventari i dirigir compradors a les vostres botigues físiques.
  • Promoció d'ofertes i esdeveniments: anuncieu esdeveniments que tindran lloc a la botiga i promocions locals.
  • Informació detallada sobre la ubicació: ajudeu els usuaris a trobar l'adreça i l'horari d'obertura de l'empresa.
  • Màrqueting multicanal: mostreu els anuncis a la cerca, a display, a Maps i a YouTube en una sola campanya.

Consell: per accedir a les campanyes locals, heu de tenir recursos d'ubicació o recursos d'ubicació afiliada actius al vostre compte, o un perfil d'empresa connectat a Google Ads.

CREA UNA CAMPANYA LOCAL

Campanyes intel·ligents: configurar i automatitzar campanyes amb la IA de Google

Les campanyes intel·ligents són la manera més senzilla de crear i publicar campanyes i anuncis.

Introduïu la informació de l'empresa, creeu uns quants anuncis i la IA de Google trobarà la millor segmentació perquè pugueu treure el màxim profit dels diners i del temps que invertiu.

Motius per triar les campanyes intel·ligents

• Vendes i contactes: augmenteu les vendes i els registres per als vostres productes i serveis.
  • Configuració senzilla: introduïu la informació d'empresa, creeu uns quants anuncis i deixeu que la IA de Google configuri la campanya.
  • Optimització avançada: Google optimitza els anuncis i la segmentació.

Consell: si heu creat un compte de Google Ads recentment, és probable que estigueu utilitzant la versió de mode intel·ligent de Google Ads, i que totes les campanyes siguin campanyes intel·ligents.

CREA UNA CAMPANYA INTEL·LIGENT

Campanyes de compres o Màxim rendiment amb un feed de Merchant Center: fitxes de producte a Google

Les campanyes de compres són fitxes de producte ideals si sou un comerç al detall i voleu vendre el vostre inventari de productes. Els anuncis de compres es mostren als resultats de cerca i a la pestanya Google Shopping.

Els propietaris de les botigues també poden utilitzar els anuncis d'inventari local per promocionar els productes disponibles a les seves ubicacions físiques.

Motius per triar les campanyes de compres

• Màrqueting de venda al detall: utilitzeu fitxes de producte visualment atractives per promocionar els vostres productes de comerç al detall.
  • Vendes i contactes: aconseguiu que els usuaris comprin a la vostra botiga en línia o que es registrin per obtenir més informació.
  • Promocioneu un aparador proper: veneu el vostre inventari de botiga local a les persones que hi ha a prop.

Consell: per crear una campanya de compres, primer heu de tenir un compte de Merchant Center en què pugueu penjar l'inventari de productes.

CREA UNA CAMPANYA DE COMPRES

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.