Udvid din rækkevidde til YouTube-brugere

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted, på fanen "Målgrupper" i navigationsmenuen til venstre. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og i hele Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilsvarende målgrupper, tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om de nye opdateringer af målgrupperelaterede termer og udtryk

Du kan vise personligt tilpassede annoncer for flere millioner seere på både YouTube og videopartneres websites ud fra deres tidligere interaktioner med dine videoer eller din YouTube-kanal. Når du gentager dit budskab over for personer, der allerede har set dine videoer eller din kanal, øger du sandsynligheden for at opnå et større investeringsafkast. Få flere oplysninger om dine datasegmenter

Fordele

• Større investeringsafkast: Annoncører har øget deres investeringsafkast (ROI, return on investment) ved at vise annoncer til YouTube-besøgende, der har vist interesse for deres produkt eller tjeneste.
  • Større rækkevidde: Med YouTubes enorme netværk kan din videoannonce nå ud til flere potentielle kunder. Få flere oplysninger om datasegmenter.
  • Effektiv prissætning: Google Ads-auktionsmodellen tilbyder konkurrencedygtige priser, der opfylder din målsætning for investeringsafkast. Med CPV-budgivning betaler du for videovisninger og andre videointeraktioner, f.eks. klik på overlejringer med opfordring til handling, kort og ledsagende bannere.
  • Fleksibilitet: Vis annoncer, der er baseret på handlinger, der er specifikke for dine YouTube-videoer, herunder når seerne liker, disliker og deler din video.

Sådan fungerer det

Dine datasegmenter oprettes ved først at linke din YouTube-kanal til din Google Ads-konto. Når du har linket dine konti, kan du nå ud til personer, der har foretaget følgende YouTube-relaterede handlinger:

• Så en video fra en kanal
  • Så visse videoer
  • Så en video (som annonce) fra en kanal
  • Så visse videoer (som annoncer)
  • Abonnerede på en kanal
  • Besøgte en kanalstartside
  • Gav et like til en video fra en kanal
  • Føjede en video fra en kanal til en playliste
  • Delte en video fra en kanal

Du kan derefter bruge disse lister i dine målretningsindstillinger for nye eller eksisterende kampagner. Du kan til enhver tid administrere dine lister ved at vælge "Delt samling" i menuen "Værktøjer" Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter vælge "Målgruppeadministrator" og "Målgruppelister" i menuen til højre. Tilføj lister ved at klikke på plusknappen på siden med målgruppelister og vælge "YouTube-brugere" i menuen. Svar derefter på de forskellige forespørgsler.

Bemærk! Der kan ikke oprettes datasegmenter ud fra visninger af bumperannoncer eller InStream-annoncer, der ikke kan springes over.

Listestørrelser

Med hensyn til "Oprindelig listestørrelse" kan du enten hente listemedlemmer fra de seneste 30 dages aktivitet på din kanal eller starte fra bunden.

Husk! Google Ads bruger ikke dine datasegmenter til at udfylde nye medlemskaber for YouTube-kanaler og YouTube-mastheads i annoncer på websites, der ikke er Google. Derfor vises enhver rapportering for YouTube-kanalen og remarketinglister for YouTube-mastheads som "0" under "Størrelse: Displaynetværket" på siden "Målgruppeindsigt" i Google Ads.

Vigtigt! Hvis du har flere YouTube-kanaler, kan du vælge at linke flere YouTube-kanaler til din Google Ads-konto. Selvom du kan oprette flere lister pr. kanal, kan du ikke bruge den samme liste på flere kanaler.

Optimale løsninger

Optimer din målretning ved at teste disse funktioner: