Om modifikatorer til bredt match

Modifikatoren til bredt match giver dig mere kontrol end standard bredt match. Denne valgmulighed sikrer, at dine annoncer kun bliver vist i søgninger, der indeholder de ord, du har markeret med et plustegn, f.eks. +røde +sko eller nære varianter af disse termer.

Modificeret bredt matchet søgeord, som du giver et "+", kan matches til alle dele af en søgning. Yderligere ord kan vises ved søgningen før, efter eller mellem dine "+"-termer. F.eks. kan de modificerede bredt matchede søgeord +rød +sko matche en søgning efter "sko til salg, der er røde" eller "røde herresko" men ikke "blå sko" eller "røde vandrestøvler". Denne ekstra grad af specificitet kan øge relevansen af søgninger for dine annoncer og dermed forbedre din klikrate (CTR, click-through rate) og konverteringsrate.

Din annonce kan også blive vist ved nære varianter af de individuelle "+"-termer eller kombinationen af disse termer i et enkelt søgeord.

I denne artikel forklarer vi, hvad modifikatorer til bredt match er, og hvordan de kan medvirke til, at dine annoncer når ud til flere relevante kunder.

Sådan fungerer det

Som standard bruger Google Ads muligheden for bred match til at målrette søgninger, der inkluderer en hvilken som helst kombination af de ord, der udgør dit søgeudtryk, samt søgninger, der indeholder nære variationer af disse termer eller kombinationer af disse termer til et enkelt søgeord.

Så selvom et bredt matchende søgeord, f.eks. indendørs tennissko, muligvis sender en del relevant kliktrafik til dit website, når du muligvis også ud til andre søgninger end dem, som du oprindelig havde regnet med.

Modifikatorer til bredt match sikrer, at dine annoncer kun vises, når en persons søgning indeholder de ord, du har markeret med et plustegn, såsom +nem montering af +hårdt +gulv eller nære varianter af dem. Blandt nære varianter til modificeret bredt match kan nævnes stavefejl, entals- og flertalsformer, forkortelser og akronymer, ordstammevarianter (f.eks. "gulv" og "gulvbelægning"), stiltiende vilkår, synonymer og omskrivninger og varianter af dine søgetermer, der har den samme mening.

Modifikator til bredt match er også kvalificeret til at vise annoncer på nære varianter af dine individuelle søgetermer kombineret til et enkelt søgeord.

F.eks. kan +ansætte +diesel +mekaniker matche på en søgning efter "dieselmekaniker deltidsopgaver". Denne søgning er tæt relateret til hele søgeordet "ansætte dieselmekaniker", selvom "ansætte" og "deltidsopgaver" ikke er direkte synonymer. Din annonce ville ikke blive vist for søgninger kun efter "deltidsopgaver". Få flere oplysninger Om nære varianter.

Bemærk: Modifikatoren "+" kan kun bruges med typen bredt match. Der er intet tilsvarende for eksakt match og sætningsmatch.

Eksempler

Modificeret bredt matchet søgeord Annoncer kan blive vist for disse søgninger Annoncer vises ikke for disse søgninger
+Herresko skosalg til mænd
moderne fodtøj til mænd
sko til fyre
strømper og sko til mænd
herresokker
børnesneakers
+plæne +klipning +tjeneste tjenester til at slå min plæne
græsplæne- og kanttjeneste
græsklipning og haveanlægstjenester
priser for tjenester, der klipper dit græs
tjeneste til udluftning af græsplæner
haveanlægstjenester
+aruba +ferie ferie med alt inkluderet mallorca
ferieidéer i aruba
aruba krydstogter

Sådan påvirker modifikatorer til bredt match trafik og klik

Modifikatorer føjer mere præcision til dine bredt matchede søgeord, og dermed indsnævrer de deres rækkevidde. Så samtidig med at brugen af en modifikator til bredt match kan øge relevansen af dine søgeord, kan det omvendt også reducere den forventede mængde trafik.

Optimale løsninger

Vi anbefaler, at du gør følgende:

• Lad dine eksisterende bredt matchende søgeord være aktive (i stedet for at ændre eller fjerne dem).
  • Hvis du i overvejende grad har benyttet søgeord med bredt match, skulle du overveje at justere dine bud, når du tilføjer flere relevante modificerede bredt matchende søgeord. En højere budpris pr. klik (CPC, cost per click) kan øge din klikvolumen og antallet af konverteringer.
  • Idet modificerede bredt matchende søgeord allerede indfanger søgninger, der er tætte variationer af dine termer med plustegn, er der ikke behov for at opbygge flere variationer som +rød +sko og +røde +sko.
  • Du behøver kun at tilføje +modifikatoren til termer, der er relevante for dit produkt, og du kan ekskludere ethvert forholdsord, bindeord eller artikel. F.eks. skal du tilføje søgeordet +restauranter +boston i stedet for +restauranter +i +boston.