Tag dit website til remarketing

Du kan vise annoncer for personer, der har besøgt dit website, ved at tilføje det globale websitetag og hændelseskodestykkerne til remarketing på dit website. Det globale websitetag er et webtaggingbibliotek til Googles produkter til websitemåling, konverteringssporing og remarketing. Det er en kodeblok, som føjer dine websitebesøgende til remarketinglister, så du kan målrette dine annoncer mod disse besøgende.

I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du konfigurerer remarketing, hvor du kan hente dine kodestykker til remarketing, og hvordan dit website skal tagges til remarketing. Du kan springe videre til et af følgende afsnit:

Få flere oplysninger om, hvordan du tagger dit website til dynamisk remarketing.

Før du begynder

• Du skal være fortrolig med koden på dit website. Hvis du ikke er det, bør du overveje at inddrage en webudvikler eller en anden person med teknisk baggrund.
  • Dine remarketinglister skal opfylde minimumkravene med hensyn til antal besøgende, for at dine annoncer kan vises.
  • Når du tagger dit website, føjes de personer, der besøger dit website, automatisk til dine remarketinglister i henhold til de angivne regler.
I Google Ads er det ikke tilladt at implementere tags på sider med relation til tilbud, der er underlagt politikrelaterede begrænsninger. Få flere oplysninger om politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Brug af AdWords-tagget

Sådan konfigurerer du remarketing for første gang

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på fanen Kampagne.
  3. Klik på Delt samling i menuen til venstre.
  4. Klik på Målgrupper.
  5. Klik på Opsæt remarketing.
    1. Hvis dit website administreres af en udvikler:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
      2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
      3. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
      4. Gem og offentliggør dine sider.
      5. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).
    2. Hvis du selv administrerer dit website:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
      2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
      3. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
      4. Gem og offentliggør dine sider.
      5. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Klik på Tilbage til målgrupper.

Inden for et par dage bør dit tag begynde at indsamle cookies fra besøgende på dit website, så listen "Alle besøgende" begynder at blive udfyldt. Hvis listen bliver ved med at være tom, skal du kontrollere valideringsfeltet "Remarketingtag" i hjørnet af skærmen.

8. Klik på Tagoplysninger.
  9. Klik på Opsætning.
    1. Hvis dit website administreres af en udvikler:

1. Markér afkrydsningsfeltet Send AdWords-tag og vejledning via mail.
      2. Angiv udviklerens mailadresse.
      3. Klik på Send mail.
      4. Klik på Udfør.
    2. Hvis du selv administrerer dit website:

Bemærk! Du kan enten følge fremgangsmåden under det forrige punkt for at sende vejledningen i konfiguration af Google Ads-tagget til dig selv via mail eller følge nedenstående fremgangsmåde for at kopiere remarketingtagkoden og implementere den på dit website.
      1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
      2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
      3. Klik på Udfør.
      4. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
      5. Gem og offentliggør dine sider.
      6. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du vælge at tilføje det i bestemte sektioner på websitet og derefter oprette lister for hver af disse sektioner.

Se remarketingtagget, når konfigurationen er fuldført
  1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt samling.
    Shared library
  3. Klik på Vis under "Målgrupper".
  4. Find feltet "Remarketingtag" øverst til højre.
  5. Klik på Tagoplysninger.
  6. Klik på Opsætning.
  7. Klik på Se AdWords-tag til websites.
  8. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
  9. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
  10. Gem og offentliggør dine sider.
  11. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Det er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (kun tilgængelig på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du vælge at tilføje det i bestemte sektioner på websitet og derefter oprette lister for hver af disse sektioner.

Brug af Google Analytics-tagget

Hvis du vil bruge dit Google Analytics-tag i stedet for AdWords-remarketingtagget, skal følgende være opfyldt:

• Google Analytics-tag på dit website
  • Linkede AdWords- og Google Analytics-konti (ved linkning af dine konti skal du have administrativ adgang til AdWords-kontoen og redigeringstilladelse til Google Analytics-kontoen)
  • Remarketing- og annonceringsfunktioner aktiveret i Google Analytics

Du kan se en udførlig vejledning her: Aktivér rapporteringsfunktioner for remarketing og annoncering i Google Analytics.

Deaktiver indsamling af ​​remarketingdata

Du kan vælge at deaktivere indsamling af remarketingdata for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer, ved hjælp af følgende parameter: allow_ad_personalization_signals. Denne parameter giver dig mulighed for at deaktivere brug af dataene til tilpassede annoncer. Parameterværdien er som standard indstillet til "true" (sand). Hvis du indstiller parameterværdien til "false" (falsk), deaktiveres brug af dataene til tilpassede annoncer. Denne parameter deaktiverer ikke konverteringssporing.
Få oplysninger om, hvordan du ændrer det globale websitetag for at deaktivere indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Avancerede muligheder

Deaktiver indsamling af ​​remarketingdata

Du kan vælge at deaktivere indsamling af remarketingdata for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer, ved hjælp af følgende parameter: allow_ad_personalization_signals. Denne parameter giver dig mulighed for at deaktivere brug af dataene til tilpassede annoncer. Parameterværdien er som standard indstillet til "true" (sand). Hvis du indstiller parameterværdien til "false" (falsk), deaktiveres brug af dataene til tilpassede annoncer. Denne parameter deaktiverer ikke konverteringssporing.
Få oplysninger om, hvordan du ændrer det globale websitetag for at deaktivere indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Linkning på tværs af enheder for annoncør

Linkning på tværs af enheder for annoncør giver dig mulighed for at bruge dine egne brugerdata til at vise annoncer for brugere, der har besøgt dit website eller din app, uanset hvilken enhed eller browser de har benyttet. Hvis du konfigurerer linkning på tværs af enheder for annoncør, skal du overholde politikken vedrørende linkning på tværs af enheder for annoncør.

Få flere oplysninger om linkning på tværs af enheder med bruger-id-parametre.

Deaktiver indstillingen for førstepartscookies

For at sikre, at Google Ads kan måle alle konverteringer, uanset hvilken browser de besøgende på dit website bruger, gemmer remarketingtagget nye cookies på dit domæne med henblik på lagring af oplysninger om det annonceklik, der førte de besøgende videre til dit website.

Hvis du ikke ønsker, at remarketingtagget skal gemme førstepartscookies på dit websites domæne, skal du føje følgende linje til tagkonfigurationen, inden scripttagget indlæses:

var google_conversion_linker = false;

Hvis du bruger conversion_async.js, skal du føje den fremhævede del nedenfor til kaldet google_trackConversion:

window.google_trackConversion( { google_conversion_linker : false } );

Vi fraråder dog, at du gør dette, da det vil medføre en mindre nøjagtig måling af konverteringer.