Etiquetar un lloc web mitjançant Google Ads

A fi d'oferir una visualització completa i agrupada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, veureu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic s'agrupen en un sol lloc, a la pestanya "Públics" del menú de navegació de la pàgina que es mostra a l'esquerra. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Més informació sobre els informes de públics
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que són els públics similars, els personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen "segments de públic", i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics

Afegiu l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web per configurar una font de públic al vostre lloc web o a la vostra aplicació que us ajudi a arribar als usuaris que hagin visitat el lloc o que hagin fet servir l'aplicació. L'etiqueta de lloc web global és una biblioteca d'etiquetatge web per als productes de mesurament de llocs web i seguiment de conversions de Google que utilitzen segments de dades. És un bloc de codi que afegeix els visitants del lloc web als segments de les vostres dades, fet que us permetrà orientar els anuncis a aquests visitants.

Per al remàrqueting dinàmic, també podeu fer servir fragments d'esdeveniment, que envien a Google Ads dades específiques sobre els usuaris que visiten el vostre lloc web i sobre les accions que hi duen a terme.

En aquest article trobareu instruccions per configurar el seguiment mitjançant l'etiqueta de lloc web global, així com l'ús de fragments per al seguiment. Podeu anar directament a una de les seccions següents:

A més, podeu obtenir informació sobre com podeu etiquetar un lloc web per al remàrqueting dinàmic o com podeu configurar el remàrqueting dinàmic per a aplicacions.

Abans de començar

• Heu de conèixer mínimament el codi del lloc web. Si no és el cas, us recomanem que treballeu amb un desenvolupador o amb algú que tingui coneixements tècnics.
  • Els segments de dades creats a partir dels visitants del vostre lloc web i dels usuaris de la vostra aplicació han de tenir un nombre mínim de visitants per tal que els vostres anuncis es mostrin.
  • Un cop hàgiu etiquetat el lloc web, els usuaris que el visitin s'afegiran automàticament als segments de dades segons les regles que hàgiu establert.
Google Ads no permet que s'implementin etiquetes en pàgines relacionades amb ofertes restringides d'acord amb les polítiques. Més informació sobre la política de publicitat personalitzada

Instruccions

Configurar el remàrqueting per primer cop amb l'etiqueta de Google Ads

Per configurar el remàrqueting de lloc web per primera vegada a Google Ads, cal que afegiu un fragment de codi al lloc web: l'etiqueta de lloc web global i el fragment d'esdeveniment opcional.

Quan hàgiu instal·lat l'etiqueta de lloc web global, aquesta capturarà informació sobre les pàgines que visualitzin els visitants del vostre lloc web. Aquesta informació inclou l'URL i el títol de la pàgina, i es fa servir per crear llistes de remàrqueting.

Cal que instal·leu l'etiqueta de lloc web global en totes les pàgines del lloc web, però només necessiteu una etiqueta per a cada compte de Google Ads.

Configurar fragments d'esdeveniment

El fragment d'esdeveniment es pot fer servir per transferir dades concretes a Google Ads sobre els visitants del lloc web i les accions que hi fan, com ara veure un producte, fer compres, emplenar formularis en línia i configurar el registre. Les dades que es transfereixen al fragment d'esdeveniment també es poden fer servir per crear llistes de remàrqueting dinàmic.

També podeu fer servir el fragment d'esdeveniment per mesurar accions addicionals que s'han de comptabilitzar com a esdeveniments de remàrqueting dinàmic. Instal·leu aquest fragment en pàgines del lloc web que vulgueu mesurar, on es produeixi l'esdeveniment. Aquests esdeveniments són, entre d'altres, quan un client fa una compra al lloc web d'un comerç al detall o bé cerca bitllets d'avió en un lloc web de viatges. Obteniu més informació sobre els paràmetres d'esdeveniment segons el tipus de negoci.

És important que proporcioneu als usuaris informació clara i completa sobre la recollida de dades i, sempre que ho exigeixi la llei, n'obtingueu el consentiment per recollir-les.

Crear o editar l'etiqueta de lloc web global i el fragment d'esdeveniment de remàrqueting

1. Inicieu la sessió a Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a la secció "Biblioteca compartida", feu clic a Gestor de públics.
  3. A l'esquerra, feu clic a Fonts de públic. S'obre un grup de fonts amb què podeu crear llistes de remàrqueting.
  4. A la targeta "Etiqueta de Google Ads", feu clic a CONFIGURA L'ETIQUETA.
    • Si ja heu configurat una etiqueta, seleccioneu Edita la font a la icona de tres punts 3 dot icon que hi ha a la part superior dreta de la targeta "Etiqueta de Google Ads". Si només voleu obtenir el codi, aneu directament al pas 6.
  5. Seleccioneu el tipus de dades que vulgueu que l'etiqueta reculli (dades de remàrqueting estàndard o dades de remàrqueting dinàmic), que poden ser atributs o paràmetres específics.
    • També podeu incloure el paràmetre Identificador d'usuari amb l'etiqueta. Incloure aquest paràmetre us permet transferir a l'etiqueta un identificador d'usuari per a cada visitant del lloc web, fet que activa funcions com ara l'enllaç multidispositiu.
    • Si seleccioneu paràmetres o atributs específics, podeu triar el tipus d'empresa que representi millor els vostres productes i serveis.
  6. Feu clic a CREA I CONTINUA.
    • En el cas d'una etiqueta existent, el nom del botó és DESA I CONTINUA.
  7. Quan es mostra la pantalla d'instal·lació, l'etiqueta de lloc web global i el fragment d'esdeveniment ja es poden fer servir. Podeu copiar el codi, utilitzar Tag Manager, baixar l'etiqueta o enviar-la per correu electrònic al desenvolupador web.
    • Per integrar el remàrqueting al lloc web, copieu el codi i enganxeu-lo entre les etiquetes <head></head> del lloc web.
      Alerta: el fragment d'esdeveniment no s'ha de copiar i enganxar tal com és per utilitzar-lo al vostre lloc web. Conté valors de l'espai reservat que el vostre desenvolupador web ha d'emplenar dinàmicament quan integri el codi de fragment al seu servidor web. Informació sobre com es poden utilitzar els paràmetres d'esdeveniment per a cada tipus d'empresa
    • L'etiqueta de lloc web global s'ha d'afegir a totes les pàgines del lloc web. En canvi, el fragment d'esdeveniment només s'ha d'afegir a les pàgines específiques en què voleu fer un seguiment dels esdeveniments de remàrqueting dinàmic.
      Nota: si ja heu configurat l'etiqueta de lloc web global mitjançant Display & Video 360, Search Ads 360, Campaign Manager 360, Google Analytics o un altre compte de Google Ads, no cal que la torneu a afegir al lloc web. Tanmateix, perquè el seguiment de conversions i el remàrqueting funcionin, se us demanarà que afegiu l'ordre "config" (un fragment de codi que conté el vostre identificador de conversió) a cada instància de l'etiqueta de lloc web global, just a sobre de l'etiqueta final </script>. A l'exemple següent, "AW-CONVERSION_ID" és l'identificador de conversió del vostre compte:

gtag('config', 'AW-CONVERSION_ID');

Si heu implementat l'etiqueta de lloc web global des de productes que no siguin els indicats anteriorment, s'ha de personalitzar per permetre el mesurament amb Google Ads. Si feu servir el fragment d'esdeveniment antic, pot ser que se us demani que el canvieu pel fragment d'esdeveniment nou. Aquesta és l'opció recomanada.

8. Feu clic a FET.
  9. A la pantalla de confirmació "Passos següents", torneu a fer clic a FET.
    • Opcional: si ja havíeu afegit l'etiqueta de lloc web global des d'un altre producte de Google, com ara Google Analytics, afegiu l'ordre "config" de l'etiqueta de Google Ads (que es mostra destacada tot seguit) a totes les instàncies de l'etiqueta. Recordeu que "AW-123456789" només és un exemple d'identificador. Cal que substituïu aquesta part de l'ordre "config" per l'identificador de conversió dels vostres comptes a la casella d'etiqueta de lloc web global.
          <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-123456789"> </script>
          <script>
          window.dataLayer = window.dataLayer | | [ ] ;
          function gtag ( ) {dataLayer.push (arguments ) ; }
          gtag ('js' , new Date ( ) ) ;
          gtag ('config', 'AW-123456789') ;
          </script>

Fer servir l'etiqueta de Google Analytics en lloc de l'etiqueta de Google Ads

Si voleu utilitzar l'etiqueta de Google Analytics en lloc de l'etiqueta de remàrqueting de Google Ads, heu de tenir el següent:

• Una etiqueta de Google Analytics al vostre lloc web
  • Els comptes de Google Ads i de Google Analytics enllaçats (per enllaçar els comptes necessitareu accés administratiu al compte de Google Ads i accés d'edició al compte de Google Analytics)
  • Les funcions publicitàries i el remàrqueting activats a Google Analytics

Per obtenir instruccions detallades, consulteu l'article Activar el remàrqueting i les funcions d'informes publicitaris a Analytics.

Opcions avançades

Desactivar la recollida de dades

Podeu optar per desactivar la recollida de dades de publicitat personalitzada per als usuaris que no vulguin veure anuncis personalitzats o pels vostres propis motius de compliment. Podeu modificar l'etiqueta de lloc web global i desactivar la recollida de dades de publicitat personalitzada per a usuaris concrets del lloc web, o bé optar per excloure tots els usuaris de Califòrnia a la secció Gestor de públics del compte de Google Ads.

Desactivar l'opció de configuració de galetes pròpies

Per tal que Google Ads pugui mesurar totes les conversions, independentment del navegador que facin servir els visitants del vostre lloc web, l'etiqueta de lloc web global configura galetes noves al vostre domini que emmagatzemen informació sobre els clics en anuncis que han dirigit els usuaris al lloc web.

Si no voleu que l'etiqueta de dades configuri galetes pròpies al domini del vostre lloc web, afegiu la línia següent a la configuració de l'etiqueta abans de carregar l'etiqueta de script:

var google_conversion_linker = false;

Si feu servir conversion_async.js, afegiu el fragment destacat següent a la crida google_trackConversion:

window.google_trackConversion( { google_conversion_linker : false } );

Us recomanem que no l'afegiu, ja que el mesurament de conversions podria ser menys precís.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament