Tag dit website til remarketing

Du kan vise annoncer for personer, der har besøgt dit website, ved at tilføje det globale websitetag og hændelseskodestykkerne til remarketing på dit website. Det globale websitetag er et webtaggingbibliotek til Googles produkter til websitemåling, konverteringssporing og remarketing. Det er en kodeblok, som føjer dine websitebesøgende til remarketinglister, så du kan målrette dine annoncer mod disse besøgende.

Før du begynder

• Du skal være fortrolig med koden på dit website. Hvis du ikke er det, bør du overveje at inddrage en webudvikler eller en anden person med teknisk baggrund.
  • Dine remarketinglister skal opfylde minimumkravene med hensyn til antal besøgende, for at dine annoncer kan vises.
  • Når du tagger dit website, føjes de personer, der besøger dit website, automatisk til dine remarketinglister i henhold til de angivne regler.
Annoncører må ikke bruge følsomme kategorier til at målrette annoncer mod brugere eller til at promovere deres produkter eller tjenester. Få flere oplysninger i politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Vejledning

Vælg den Google Ads-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Sådan konfigurerer du remarketing for første gang
  1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på fanen Kampagne.
  3. Klik på Delt samling i menuen til venstre.
  4. Klik på Målgrupper.
  5. Klik på Opsæt remarketing.
  6. Hvis du har en udvikler til at administrere dit website:

1. Indtast udviklerens e-mailadresse i feltet "Send til" for at sende vedkommende dit HTML-tag, som skal tilføjes på dit website.

Hvis du selv administrerer dit website:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
    2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
    3. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
    4. Gem og offentliggør dine sider.
    5. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Klik på Tilbage til målgrupper.

Inden for et par dage bør dit tag begynde at indsamle cookies fra besøgende på dit website, så listen "Alle besøgende" begynder at blive udfyldt. Hvis listen bliver ved med at være tom, skal du kontrollere valideringsfeltet "Remarketingtag" i hjørnet af skærmen.

9. Klik på Tagoplysninger.
  10. Klik på Opsætning.
  11. Hvis du har en udvikler til at administrere dit website:

1. Markér afkrydsningsfeltet "Send AdWords-tag og -vejledning via e-mail".
    2. Indtast din udviklers e-mailadresse.
    3. Klik på Send e-mail.
    4. Klik på Udfør.

Hvis du selv administrerer dit website:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
    2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
    3. Klik på Udfør.
    4. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
    5. Gem og offentliggør dine sider.
    6. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du stadig tilføje det i bestemte dele af dit website og derefter oprette lister til hver af disse dele.

Se remarketingtagget, når konfigurationen er fuldført
  1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt samling.
    Shared library
  3. Klik på Vis under "Målgrupper".
  4. Find feltet "Remarketingtag" øverst til højre.
  5. Klik på Tagoplysninger.
  6. Klik på Opsætning.
  7. Klik på Se AdWords-tag til websites.
  8. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
  9. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
  10. Gem og offentliggør dine sider.
  11. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Det er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (kun tilgængelig på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du stadig tilføje det i bestemte dele af dit website og derefter oprette lister til hver af disse dele.

Andre websitetagimplementeringer

Opgradering af ældre tags

Tidligere oprettede AdWords unikke tags for hver af dine remarketinglister, og du skulle indsætte disse tags på specifikke sider. Nu kan du indsætte ét tag på dit website og derefter oprette flere remarketinglister med forskellige regler.

Hvis du har den ældre sidespecifikke version af remarketingtagget, bør du overveje at opgradere til det nye remarketingtag, der gælder på hele websitet og er tilgængeligt i "Delt samling".

Hurtig opgradering: Tilføj det seneste tag

Indsæt det seneste remarketingtag, der gælder på hele websitet. Hvis du stadig bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du lade disse tags blive, hvor de er. Dine websider indlæses dog muligvis hurtigere, hvis du fjerner de ældre tags, når du har tilføjet de seneste tags.

Fuldstændig opgradering: Tilføj det seneste tag, og fjern de ældre tags

Hvis du ikke bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du blot fjerne de sidespecifikke tags, når du tilføjer det nye tag, der gælder på hele websitet. Hvis du bruger lister, der er baseret på sidespecifikke tags, er det nødvendigt at oprette disse lister på ny i AdWords og tilføje dem i dine eksisterende kampagner.

Følg denne vejledning for at undgå afbrydelser af dine aktive kampagner:

1. Opret nye remarketinglister baseret på dine webadresser.
  2. Føj de nye lister til dine kampagner, og behold de oprindelige lister. Kampagnerne kan nu målrette mod de nye lister og de oprindelige lister.
  3. Når varigheden af medlemskabet for de oprindelige lister udløber, er dine nye lister udfyldt, og de oprindelige lister er tomme.
  4. Fjern de oprindelige lister fra dine kampagner.
  5. Luk de oprindelige lister.
Opgradering af tag til dynamisk remarketing

Hvis dit website allerede er tagget til remarketing, og du vil opgradere til dynamisk remarketing, skal du føje tilpassede parametre til dit tag. Her kan du se en detaljeret vejledning: Tilføj tagget til dynamisk remarketing på dit website.

Brug af Google Analytics-tagget

Hvis du vil bruge dit Google Analytics-tag i stedet for AdWords-remarketingtagget, skal følgende være opfyldt:

• Google Analytics-tag på dit website
  • Linkede AdWords- og Google Analytics-konti (ved linkning af dine konti skal du have administrativ adgang til AdWords-kontoen og redigeringstilladelse til Google Analytics-kontoen)
  • Remarketing- og annonceringsfunktioner aktiveret i Google Analytics

Du kan se en detaljeret vejledning her: Aktivér rapporteringsfunktioner for remarketing og annoncering i Google Analytics.

Deaktiver indsamling af ​​remarketingdata

Du kan vælge at deaktivere indsamling af remarketingdata for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer, ved hjælp af følgende parameter: allow_ad_personalization_signals. Denne parameter giver dig mulighed for at deaktivere brug af dataene til tilpassede annoncer. Parameterværdien er som standard indstillet til "true" (sand). Hvis du indstiller parameterværdien til "false" (falsk), deaktiveres brug af dataene til tilpassede annoncer. Denne parameter deaktiverer ikke konverteringssporing.
Få oplysninger om, hvordan du ændrer det globale websitetag for at deaktivere indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Avancerede muligheder

Deaktiver indsamling af ​​remarketingdata

Du kan vælge at deaktivere indsamling af remarketingdata for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer, ved hjælp af følgende parameter: allow_ad_personalization_signals. Denne parameter giver dig mulighed for at deaktivere brug af dataene til tilpassede annoncer. Parameterværdien er som standard indstillet til "true" (sand). Hvis du indstiller parameterværdien til "false" (falsk), deaktiveres brug af dataene til tilpassede annoncer. Denne parameter deaktiverer ikke konverteringssporing.
Få oplysninger om, hvordan du ændrer det globale websitetag for at deaktivere indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Linkning på tværs af enheder for annoncør

Med linkning på tværs af enheder for annoncører kan du bruge dine egne brugerdata til at vise annoncer til brugere, der har besøgt dit website eller din app på deres forskellige enheder eller browsere. Få flere oplysninger om linkning på tværs af enheder med bruger-id-parametre. Hvis du opretter linkning på tværs af enheder for annoncører, skal du overholde politikken vedrørende linkning på tværs af enheder for annoncører.

Deaktiver indstillingen for førstepartscookies

For at sikre, at Google Ads kan måle alle konverteringer, uanset hvilken browser de besøgende på dit website bruger, gemmer remarketingtagget nye cookies på dit domæne med henblik på lagring af oplysninger om det annonceklik, der førte de besøgende videre til dit website.

Hvis du ikke ønsker, at remarketingtagget skal gemme førstepartscookies på dit websites domæne, skal du føje følgende linje til tagkonfigurationen, inden scripttagget indlæses:

var google_conversion_linker = false;

Hvis du bruger conversion_async.js, skal du føje den fremhævede del nedenfor til kaldet google_trackConversion:

window.google_trackConversion( { google_conversion_linker : false } );

Vi fraråder dog, at du gør dette, da det vil medføre en mindre nøjagtig måling af konverteringer.